daniel875 написа:BLUE CHAMPIONS написа:daniel875 написа:Не знам какво са правили Черно море, но хората са тренирали, за да са подготвени за цял мач. Ние със сигурност не сме го правили. Всеки мач Гонзю вадеше цял отбор на почивката и пускаше друг. Това НЕ Е нормално.
Аз знам какво са правили Черно море- имат 4 контроли в които 2 загуби,1 равен и 1 хикс. и обичайните тренировки на "Тича'. та,какво викаш за нашата подготовка?
Младежо, каквото и да ти каже човек, ти винаги ще му намериш оправдание на този нескопосник. Слез на земята!
Хората се готвят за първенство, а ние уж се готвихме и за евротурнири. Там се иска повече акъл. Гонзю няма акъл, толкова ги години не го разбрахте.
Не е нормално да играем едно полувреме като хората. Ако за теб това е нормално, значи няма смисъл да водим никакъв диалог.
Послепис: Че даже няма и едно полувреме. Само връщания на вратаря, Цветков се спъва в топката горкият. Нямахме нужда от него. Трябвало е преди да го вземем. Сега е на години.
Оправдания не търся никому! А и трениьорска професия досега не съм практикувал,но виждам,че ти целенасочено критикуваш(в което няма нищо лошо), но бъди конкретен в критиките си,кажи днес например по какъв начин се сгреши схемата и тактиката,заради което загубихме мача