Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Мъката на едно синьо сърце...

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 авг 2011 23:06

daniel875 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
daniel875 написа:Не знам какво са правили Черно море, но хората са тренирали, за да са подготвени за цял мач. Ние със сигурност не сме го правили. Всеки мач Гонзю вадеше цял отбор на почивката и пускаше друг. Това НЕ Е нормално.

Аз знам какво са правили Черно море- имат 4 контроли в които 2 загуби,1 равен и 1 хикс. и обичайните тренировки на "Тича'. та,какво викаш за нашата подготовка?

Младежо, каквото и да ти каже човек, ти винаги ще му намериш оправдание на този нескопосник. Слез на земята!
Хората се готвят за първенство, а ние уж се готвихме и за евротурнири. Там се иска повече акъл. Гонзю няма акъл, толкова ги години не го разбрахте.
Не е нормално да играем едно полувреме като хората. Ако за теб това е нормално, значи няма смисъл да водим никакъв диалог.
Послепис: Че даже няма и едно полувреме. Само връщания на вратаря, Цветков се спъва в топката горкият. Нямахме нужда от него. Трябвало е преди да го вземем. Сега е на години.

Оправдания не търся никому! А и трениьорска професия досега не съм практикувал,но виждам,че ти целенасочено критикуваш(в което няма нищо лошо), но бъди конкретен в критиките си,кажи днес например по какъв начин се сгреши схемата и тактиката,заради което загубихме мача
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 23:20

Той Гонзо сгреши всичко, а ти ме питаш кое по - точно. Проблемите със защитата са ясни, но Гонзо не знае, че за да е силен един отбор, той трябва да играе компактно. "Пакетното придвижване", както казваше Геле Станков, когато ни беше треньор и което беше патент на Аякс Амстердам от 70-те, е велико оръжие. Как Ясен миналият сезон го прилагаше, а откакто Гонзо му взе правомощията и той стана треньор нищо не става?
Как може, че при положение защитата ти никога не е играла в този състав футболистите да играят толкова отдалечени, че всяка топка се взема от играчи на Черно море.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2011 23:26

Проблема не е толкова в схемата на игра или тактиката а във формата и състоянието на играчите. Защитата ни е трагедия... Рисп все още не е в час, днес носи вина за 2 от головете. Иво Иванов си го знаем вече, миналата година заради него изтървахме и купата на България а преди това есента отпаднахме от Европа, но само Гонзо още не вижда, че не става. Старокин е пълна трагедия, даже направо не знам какво прави в Левски? Видович колкото и да е слаб горкия предния мач пак игра нещо...
Халфовете... Грийн аз лично след постъпката му в Търнава да съм го изгонил от отбора, не знам Гонзо как го търпи още? Гаджев тази година е пълна трагедия и той, неузнаваем е, единствено изключение правят ударите му от разстояние, но това не е достатъчно. Дани Димов вместо да се развие в Левски показа, че върви надолу, вината разбира се не е на мен или на останалите дето страдаме тук във форума а е на Гонзо!

По крилата ми харесва само Райков за момента, като за Калво е рано да се правят оценки, но и Райков да не забравяме, че идва от Б група и може да последва съдбата на Дани Младенов. А самия Дани Младенов е изкупителната жертва на Гозно, поне така се очвертава :)

Дарко не му се играе повече в Левски, чепат характер са макетата и сега берем ядове с него... а беше време когато се твърдеше, че ни дават милион евро за него ама Тара не го пускаше, е сега се чудим как да се отървем от него и цената му пада с 50 000 евра на седмица...

Цветков е единствения светъл лъч в отбора... личи си, че е класа, но покрай него играят неподготвени играчи!

А какво да кажем за Арш??? Той човека няма никакви проблеми в Левски... понеже няма конкуренция има гарантирани 30 мача за сезона, стига да е жив и здрав и да не го изгонят някой мач...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 23:29

delpi написа:Проблема не е толкова в схемата на игра или тактиката а във формата и състоянието на играчите. Защитата ни е трагедия... Рисп все още не е в час, днес носи вина за 2 от головете. Иво Иванов си го знаем вече, миналата година заради него изтървахме и купата на България а преди това есента отпаднахме от Европа, но само Гонзо още не вижда, че не става. Старокин е пълна трагедия, даже направо не знам какво прави в Левски? Видович колкото и да е слаб горкия предния мач пак игра нещо...
Халфовете... Грийн аз лично след постъпката му в Търнава да съм го изгонил от отбора, не знам Гонзо как го търпи още? Гаджев тази година е пълна трагедия и той, неузнаваем е, единствено изключение правят ударите му от разстояние, но това не е достатъчно. Дани Димов вместо да се развие в Левски показа, че върви надолу, вината разбира се не е на мен или на останалите дето страдаме тук във форума а е на Гонзо!

По крилата ми харесва само Райков за момента, като за Калво е рано да се правят оценки, но и Райков да не забравяме, че идва от Б група и може да последва съдбата на Дани Младенов. А самия Дани Младенов е изкупителната жертва на Гозно, поне така се очвертава :)

Дарко не му се играе повече в Левски, чепат характер са макетата и сега берем ядове с него... а беше време когато се твърдеше, че ни дават милион евро за него ама Тара не го пускаше, е сега се чудим как да се отървем от него и цената му пада с 50 000 евра на седмица...

Цветков е единствения светъл лъч в отбора... личи си, че е класа, но покрай него играят неподготвени играчи!

А какво да кажем за Арш??? Той човека няма никакви проблеми в Левски... понеже няма конкуренция има гарантирани 30 мача за сезона, стига да е жив и здрав и да не го изгонят някой мач...

Тук говорим за отбор. Гледа се отборната игра в защита. В момента Левски не играе като ОТБОР.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 авг 2011 23:30

Пакетно и комактно предижване го видяхме всички последните 20мин. срещу Славия и цяло второ полувреме в Търнава-приличахме на компактни опълченци . А имаш ли предложения треньора как да разреши проблемите в защитата, като Старокин и Башлиев се въртяха цял мач като пумпали, а Ивчо подскачаше като балерина по терена
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 авг 2011 23:31

Ех, ако Гонзо четеше форума и попиваше от "специалистите" тук, сигурно нямаше да сме толкова зле ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2011 23:31

daniel875 написа:Той Гонзо сгреши всичко, а ти ме питаш кое по - точно. Проблемите със защитата са ясни, но Гонзо не знае, че за да е силен един отбор, той трябва да играе компактно. "Пакетното придвижване", както казваше Геле Станков, когато ни беше треньор и което беше патент на Аякс Амстердам от 70-те, е велико оръжие. Как Ясен миналият сезон го прилагаше, а откакто Гонзо му взе правомощията и той стана треньор нищо не става?
Как може, че при положение защитата ти никога не е играла в този състав футболистите да играят толкова отдалечени, че всяка топка се взема от играчи на Черно море.

Колега, Ясен никога не е бил треньор на Левски и не е прилагал нищо... ако визираш няколкото успешни мача в Европа миналия сезон, според мен тогава играхме на ниво единствено и само благодарение на това, че в домакинските мачове публиката вдигаше отбора и биехме. Как си обясняваш това, че като гости си правеха с нас каквото си поискат дори и в квалификациите за влизане в групите???
А в първенството не си спомням наистина силен мач миналата година, имаше чат пат проблясъци, но нищо особено...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2011 23:37

L_Messi написа:Ех, ако Гонзо четеше форума и попиваше от "специалистите" тук, сигурно нямаше да сме толкова зле ;)

Не може Гонзо да взима акъл от другите, той е най-великия. Винаги надут и високомерен, демонстрира самочувствие на което даже сър Алекс може да му завиди...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 авг 2011 23:55

delpi написа:Ясен никога не е бил треньор на Левски и не е прилагал нищо... ако визираш няколкото успешни мача в Европа миналия сезон, според мен тогава играхме на ниво единствено и само благодарение на това, че в домакинските мачове публиката вдигаше отбора и биехме. Как си обясняваш това, че като гости си правеха с нас каквото си поискат дори и в квалификациите за влизане в групите???
А в първенството не си спомням наистина силен мач миналата година, имаше чат пат проблясъци, но нищо особено...

Колега, добре ли си? Одеве написа, че само заради Сираков и въпреки Стоилов сме постигнали успехите си 2005-2006, сега и това за миналогодишното участие в ЛЕ. Със сигурност има връзка между силното ни представяне като домакини и публиката, но да го изтъкваш като основна причина е смешно. Не знам какви са били функциите на Ясен Петров, но е факт, че тогава играехме по-добре от сега. Имахме Жо, Тасевски и Гарата бяха отличен тандем, а освен това имаше и един доста по-ефективен Дани младенов. Освен това, нито Калмар, нито АИК "си правеха, каквото поискат с нас" в Швеция, най-малкото заради фактът, че така и не загубихме въпросните мачове ( в Калмар дори можехме да бием, ако не ни бяха отменили редовен гол).

delpi написа:
L_Messi написа:Ех, ако Гонзо четеше форума и попиваше от "специалистите" тук, сигурно нямаше да сме толкова зле ;)

Не може Гонзо да взима акъл от другите, той е най-великия. Винаги надут и високомерен, демонстрира самочувствие на което даже сър Алекс може да му завиди...

Не искам да му ставам адвокат на Гонзо, просто ми прави впечатление как хора, които са много далеч от ситуацията в отбора, се държат като последна инстанция.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2011 00:04

BLUE CHAMPIONS написа:Пакетно и комактно предижване го видяхме всички последните 20мин. срещу Славия и цяло второ полувреме в Търнава-приличахме на компактни опълченци . А имаш ли предложения треньора как да разреши проблемите в защитата, като Старокин и Башлиев се въртяха цял мач като пумпали, а Ивчо подскачаше като балерина по терена

При мен тези двамата нямаше да помиришат терен като футболисти на Левски

Върни се в “Левски”