Първо благодаря на Уелтон за много приятни емоции ,които той ни причини с присъствието си в Левски и да ми пожелаем много успехи , просперитет в Япония и усмивката да не слиза от лицето му.
Второ мисля че тук е мястото да отдадем заслуженото и на тези ,които направиха възможни трансферите на Уелтон и Роналод,а защо не и на Дарлан - на първо място Мъри, Н.Костов и разбира се Джери Перейра.
Трето още утре Ръководството трябва да предприеме офанзива за "бетониране" на Кордоба. Да бъде осигурено удължаването на договора на Кордоба с 1 година. Когато има желание решение може и да се намери - примерно да бъде емитирана серия фен артикули с името и лика на Кордоба и на него да му бъде даден % от приходите. Да му бъде предложени подобрени условия на договора с анекс за удължаване с още една година и т.н. . Всички знаем ,че през лятото ще има първенство на Америка( за първи път Северна и Южна Америка) и Кордоба най-вероятно ще участва в това първенство. Едно негово евентуално добро представяне срещу някои от най-добрите нападатели в света може да вдигне "цената" му много. Затова е изключително важно да го задържим.
Последно ,но най-важно ;) Ако от трансфера на Уелтон в Левски влезнат чисто над 2 млн евро , то това значи ,че в клуба от трансфери влизат около 3,5 млн евро ( дано, Дай Боже) . От една страна фена в мен иска тези средства да отидат за покриване на дълга към НАП . От друга страна професионалиста казва,че не е особено разумно когато имаш свободни средства да изплащащ предсрочно разсрочен дълг. Обикновено по-разумно е тези средства да бъдат разумно и успешно реинвестирани и да донесат нови приходи.
Но все пак ,ако аз бих вземал решението все пак бих действал воден от емоцията ,а не от разума. Или по-точно воден от разума ,но търсещ друг ефект . Средствата биха отишли за НАП. Ако с тези средства бъде заличен огромната част от задълженията към НАП, то Ръководството категорично ще спечели битката за сърцата на синята общност и оттук нататък ще има подкрепата на разделената в момента синя общност . Последното значи ,че Левски отново ще може да разчита на покрепата на своите фенове във всяка инициатива - членски карти, билети, фен артикули , евентуален натиск , за тв права, срещу Община, Държава за стадион и т.н..
Ако парите просто "потънат" то според мен няма земна сила ,която може да запази НС начело на Левски.
Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Благодаря на Уелтън за хубавите емоции, които ми достави с играта си. Мъчно ми е че напуска Левски, но клуба ми е по- важен. Мога да му пожелая само здраве и успех в Япония като спечели сърцата на и тамошните фенове.
Тъй като нямам доверие в капацитета на ръководството, мисля че е задължително да се покрие поне главницата към НАП, за да няма лихви, а останалите пари да се и инвестират в клуба за качество, а не за бройки като това може да стане и през лятото.
Тъй като нямам доверие в капацитета на ръководството, мисля че е задължително да се покрие поне главницата към НАП, за да няма лихви, а останалите пари да се и инвестират в клуба за качество, а не за бройки като това може да стане и през лятото.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Трябва и някой входящ трансфер да се направи, останахме без играчи.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Трябва и някой входящ трансфер да се направи, останахме без играчи.
Наистина трябва, но не и такива като Фабио Лима и Хоакин Фернандес. На тяхното ниво спокойто могат да играят и нашите юноши. Трябват играчи, които са поне класа над наличното.
Един Алекс Фернандес от Черно море за мен е супер изгодна опция - с изтичащ договор, адаптиран към нашето първенство, показал топ класа като умения и голова успеваемост, на само 21 години. Определено е научен футболист, все пак е юноша на Сантос. С 10 гола и асистенции в 18 мача за Морето, няма какво да се каже повече.
Има и един малко по-спорен вариант в Берое - Себастиян Вия. Не знам дали е дошъл със сериозни намерения по нашите ширини, но ако всичко е наред с дисциплината, това момче ще е откритието на пролетния полусезон, според мен.
И последно, аз съм 100% съгласен с мнението на honda. Кордоба трябва да подпише нов договор моментално, без значение от разни измислени тавани на възнаграждения и други глупости.
-
- Контакти:
Успех на Уелтън. Успеваемостта му бе ниска, от към голове, но играта ни се въртеше около него. Друг толкова експлозивен играч нямаме. За левия фланг не знам. От една страна Марин може да играе там, за новия бразилец Костов изрази опасения, че ще му трябва повече време за привикване с отбора/страната. Джемили пък изглежда е по-полезен, когато е със свободна роля зад нападателя.
Договора на Вини Трибуле мисля, че изтича в края на сезона... Интересен ще е и тоя Себастиан Вила, пак от Берое. Има над 170 мача за Бока, а по едно време цената му е била 10 млн евро.
Тунгара от Арда можеше да е добра опция в атака също.
Договора на Вини Трибуле мисля, че изтича в края на сезона... Интересен ще е и тоя Себастиан Вила, пак от Берое. Има над 170 мача за Бока, а по едно време цената му е била 10 млн евро.
Тунгара от Арда можеше да е добра опция в атака също.
Тоя Вила не са му много чисти нещата,май се съдят и Берое ще бере ядове с него.
Други отбори не гледам освен Левски. Котев май го искаше Мъри,но и той не направи нищо в Русия.
Други отбори не гледам освен Левски. Котев май го искаше Мъри,но и той не направи нищо в Русия.
България има природни богатства,
Е хубаво де, хората си казват какво мислят и ти не може да не се изходиш, забравил си да напишеш ,,ерго'', заради ,,ерго'' да кажеш са ти половината коментари, какво ltf, значи тази върховна селска тъпня? Нежелаем отговор.
-
- Контакти:
Костов си го каза съвсем правилно, че така не се прави. Гледали са футболисти на видео. Смятай колко е несериозно това, такива ни бяха трансферите по времето когато Гонзо бе директор.
Аз не знам да имаме скаути, дето да ги пращаме да гледат футболиси на живо. То и сега времевия период е такъв, че ще гледат чушки... Трансфери по принцип се правят, като се наблюдават играчи с месеци, за да се добие представа в каква форма са в по-дълъг период от време, но нашите стандарти са толкова ниски, че не може да си позволим това.
Аз не знам да имаме скаути, дето да ги пращаме да гледат футболиси на живо. То и сега времевия период е такъв, че ще гледат чушки... Трансфери по принцип се правят, като се наблюдават играчи с месеци, за да се добие представа в каква форма са в по-дълъг период от време, но нашите стандарти са толкова ниски, че не може да си позволим това.
Просълзих се
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... tyn-776894
Колко е важна една усмивка и да си оставяш сърцето на терена!
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... tyn-776894
Колко е важна една усмивка и да си оставяш сърцето на терена!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Уелтън си беше любимец на феновете и винаги се раздаваше