Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 13:44

Хубчев:

Тактическите указания не са били да се прибираме след почивката, а точно обратното, но така се получи.

Ст. Иванов:

Не е била пасивната играта след почивката, ами просто двата тима се измориха и ние се дръпнахме малко по-назад. Това обаче повлия, не сме получавали никога инструкции да се връщаме назад.

Защо е тоя бесен хейт по Хубчев, не знам... Няма ли вариант той в действителност да не е дал такива инструкции, както каза на интервюто след мача, или ние тука знаем по-добре? :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 14:18

specter написа:Хубчев:

Тактическите указания не са били да се прибираме след почивката, а точно обратното, но така се получи.

Ст. Иванов:

Не е била пасивната играта след почивката, ами просто двата тима се измориха и ние се дръпнахме малко по-назад. Това обаче повлия, не сме получавали никога инструкции да се връщаме назад.

Защо е тоя бесен хейт по Хубчев, не знам... Няма ли вариант той в действителност да не е дал такива инструкции, както каза на интервюто след мача, или ние тука знаем по-добре? :roll:

Направи ги с по-голям шрифт, че не се вижда. Поведението на отбора, тактика, биват ръководени от треньора. Точка. Както Петрович излезе с тактиката на хитрата сврака първото полувреме и загуби, така и Хубчев избра такава тактика второто. А нещо да кажеш за подготовката и защо изглеждаме така, като ни вкарат гол?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 14:28

Повярвай ми, ако имаше по-голям шрифт, щях. Щото ние тука вечно сме знаещите и можещите. Изглеждахме така, защото Тиам е на няколко тренировки и след 1 месец контузия (все още невъзстановен). Изглеждахме така и защото Мазурек отпадна преди мача, а Нашименто се контузи. Цялата ни сила в средата на терена отиде по дяволите. И както написах и в другата тема - изглеждахме така, защото скамейката е къса. И зимата се надявам този проблем да бъде коригиран. Понякога не всичко зависи от тактиката и поведението на треньора. Не знам дали си представяш футболистите като някакви роботи, на които казваш нещо, програмираш ги и те излизат и правят точно това, независимо какво се случва на терена с противника. Малко по-различно е. В конкретния случай проблемът беше един основен и това е, че на него му липсваха адекватни резервни футболисти, които да вкара, както и имаше тоталния малшанс, както вече казах, да имаме контузени Тиам, Нашименто и Мазурек. Не всичко във футбола може да се предвиди.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 14:53

specter написа:Повярвай ми, ако имаше по-голям шрифт, щях. Щото ние тука вечно сме знаещите и можещите. Изглеждахме така, защото Тиам е на няколко тренировки и след 1 месец контузия (все още невъзстановен). Изглеждахме така и защото Мазурек отпадна преди мача, а Нашименто се контузи. Цялата ни сила в средата на терена отиде по дяволите. И както написах и в другата тема - изглеждахме така, защото скамейката е къса. И зимата се надявам този проблем да бъде коригиран. Понякога не всичко зависи от тактиката и поведението на треньора. Не знам дали си представяш футболистите като някакви роботи, на които казваш нещо, програмираш ги и те излизат и правят точно това, независимо какво се случва на терена с противника. Малко по-различно е. В конкретния случай проблемът беше един основен и това е, че на него му липсваха адекватни резервни футболисти, които да вкара, както и имаше тоталния малшанс, както вече казах, да имаме контузени Тиам, Нашименто и Мазурек. Не всичко във футбола може да се предвиди.

Добре де, човек, а защо ги има тея проблеми. Не може всички да изпокапват така без причина. Имаме и "проблемът Костов". Виждаш Барса. Не пускат Меси и Суарез, защото не искат да рискуват. Защо, по дяволите, се получи така? Къде е Алар? Защо като ни вкарат гол и се на$ираме? Хубси няма план Б никога. Какво показва влизането на Холми, освен безпомощност? Познава ли наистина качествата на Насиру или излъга, за да оправдае господаря си, който му го донесе? Кк би коментирал привличането на Франко, вземайки предвид, че имахме офанзивен полузащитник, а в същото време нямахме алтернатива на нито един от двата бека? Не те ли гложди малко от малко, че с идването на Мазурек, Мариани е бил пътник?

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 сеп 2019 15:14

Странджата написа:за тях този мач е толкова важен.

Малко излизам от темата Хубси.
Литекс никога не е бил дразнител даже и на времето когато беше още в Ловеч.
Припознавачите доказват с посещаемостта си че за тях това е мача на годината. Тук поне идват по 5000-6000хил. понеже в останалите домакински мачове са 600-1000 човека на Армията.
С всяка изминала година стават все по-апатични, а сектор гг все по-жалък ... аз лично им давам още 2-3г. до приключването на курса. Но знае ли човек сега за да докажат колко са верни и морални пред цяла България ще подкрепят гмото и Гг до края.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 сеп 2019 16:18

specter написа:Защо е тоя бесен хейт по Хубчев, не знам... Няма ли вариант той в действителност да не е дал такива инструкции, както каза на интервюто след мача, или ние тука знаем по-добре? :roll:

Ние няма как да знаем какви инструкции е дал Хубчев. Но поне на мен ми е странно, че не е реагирал когато е видял, че не следват инструкциите му. Стоеше си кротко на скамейката и гледаше доволно как се защитаваме.
А, това, което говори Стаси за умората е направо смешно... цяла седмица мина от мача с Локо Пд и вече не играят през 3-4 дни, че да са чак толкова уморени след едно полувреме. Вярно е, че този, който се защитава хаби повече сили в бягане след топката, но все пак това са професионални играчи. А, щом са се уморили от защитната игра, значи това е поредното доказателство, че решението е било грешно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 сеп 2019 16:40

metodito написа:
specter написа:Повярвай ми, ако имаше по-голям шрифт, щях. Щото ние тука вечно сме знаещите и можещите. Изглеждахме така, защото Тиам е на няколко тренировки и след 1 месец контузия (все още невъзстановен). Изглеждахме така и защото Мазурек отпадна преди мача, а Нашименто се контузи. Цялата ни сила в средата на терена отиде по дяволите. И както написах и в другата тема - изглеждахме така, защото скамейката е къса. И зимата се надявам този проблем да бъде коригиран. Понякога не всичко зависи от тактиката и поведението на треньора. Не знам дали си представяш футболистите като някакви роботи, на които казваш нещо, програмираш ги и те излизат и правят точно това, независимо какво се случва на терена с противника. Малко по-различно е. В конкретния случай проблемът беше един основен и това е, че на него му липсваха адекватни резервни футболисти, които да вкара, както и имаше тоталния малшанс, както вече казах, да имаме контузени Тиам, Нашименто и Мазурек. Не всичко във футбола може да се предвиди.

Добре де, човек, а защо ги има тея проблеми. Не може всички да изпокапват така без причина. Имаме и "проблемът Костов". Виждаш Барса. Не пускат Меси и Суарез, защото не искат да рискуват. Защо, по дяволите, се получи така? Къде е Алар? Защо като ни вкарат гол и се на$ираме? Хубси няма план Б никога. Какво показва влизането на Холми, освен безпомощност? Познава ли наистина качествата на Насиру или излъга, за да оправдае господаря си, който му го донесе? Кк би коментирал привличането на Франко, вземайки предвид, че имахме офанзивен полузащитник, а в същото време нямахме алтернатива на нито един от двата бека? Не те ли гложди малко от малко, че с идването на Мазурек, Мариани е бил пътник?

Не знам защо. Иска ми се да ти кажа, но не знам. Аз мнението на Стаси го цитирах заради втората част с инструкциите. Тия глупости с умора не ми се четат изобщо. Не е като да продължаваме да играем цикъл четвъртък-неделя, че да има такава. Аз предполагам, че Алар и Мохамед имат някакви проблеми с адаптацията и затова не ги пуска. Пък и специално Алар в момента не ни е нужен - Робърта се справя достатъчно добре и това е другата причина Алар да не играе. Мохамед с тези не малко мачове в Хакен не мисля, че е някакъв ментак, наистина. Ще се види рано или късно защо е в Левски и по каква линия. Ситуацията Франко-Мариани... Не знам какво да ти кажа. С единия подписахме края на юни, другият беше продаден в края на юли. Може и да е имало вече начални запитвания от ОАЕ и в такъв случай не виждам проблем. Мариани се установи, че сам е искал трансфер, така че се е реагирало адекватно с привличане на заместник. Това с бековете е невероятна глупост, да. И ще се наложи единствено да се молим Горанката и Живко да са здрави, защото иначе..... И затова казах, че се надявам сега да се РАБОТИ, ама наистина да се работи, та да може зимата да се привлекат необходимите футболисти БЕЗ да освобождаваме други основни.

Цялостната ми идея зад първоначалния пост беше просто да не се скача толкова много на Хубчев с оставки, обвинения и т. н. Можеш да ми видиш мнението в една от първите страници за него - аз не бях фен на привличането му, нито пък съм му фен на него, но щом е в Левски - искам да успее. Искам да му се даде време да поработи. Пък ако не се получава - чао. На тоя етап е твърде рано за такова нещо. Той няма дори половин полусезон изкаран.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 сеп 2019 16:49

Хайде, спецовете почнаха пак да уволняват Хубчев. Да идвал този, да идвал онзи. И след 3 месеца пак така.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 сеп 2019 17:27

За мене промяната в игровото поведение дойде от това, че онова пиянде намери и мобилизира допълнителни ресурси. Имаше ли Левски подобни, за да виним отбора, или трябваше да изкара на мускули, пък и отслабен в последната третина по известни вече причини.
Пускането на Йолафсон изигра лоша шега - може би наруши за малко синхрона в защита и дойде втората грешка. Не знам дали Райнов - като най-висок, не би трябвало да следи за онзи испанец. Защото и за разбирач като мене беше ясно, че той ще бъде жокерът в последните центрирания... Но станалото - станало. Сега най-важният ни мач е с Морето. Вземем ли го, ако всички са здрави - дано и Костов се оправи, ни чака тежка битка с Лудогорец. И половината от половината е премината ... Вменяването на вини и некадърност няма да ни помогне никак - освен ако егото ни не е по-голямо от името на клуба ни. Защото времето за равносметка не е дошло още, а да си разчистваме сметките преди него е лишено от перспектива ....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2019 18:33

specter написа:...Мариани се установи, че сам е искал трансфер,...

Би ли ми посочил къде го е казал това?

Върни се в “Левски”