xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
Да бе шевското синче никой няма да го пипне. Ще го отнесат както обикновено страничните съдии и тези зад вратите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
Teo написа:xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
Вас да ви извадят ще е най-добре![]()
![]()
![]()
@ Ще ти кажа само, че Перуката е под чехъл в БФС... Домуса коли и беси там!
След днешното "поредно" фиаско на съдията във ваша полза за мен сте ФК Съдия 1945!
W84me написа:Тоя съдия е явно свързан с Ганчев още от времето, когато проекта му беше в Ловеч. Не знам дали е бутал мача до Х, но определено целта му беше Левски да не бие.
xtremeee написа:Teo написа:xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
![]()
![]()
След днешното "поредно" фиаско на съдията във ваша полза за мен сте ФК Съдия 1945!
Разбира се ,че ние ви пречим да спечелите ШЛ
Радвайте се че сме ние че да си подсилите отборите иначе щяхте да си седите посредствени още дълго време
Teo написа:xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
![]()
![]()
1982 написа:
Ама феновете на Литекс-София може и да го искат, виж как добута днес до идеален за тях резултат.
Teo написа:xtremeee написа:Teo написа:xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
![]()
![]()
Разбира се ,че ние ви пречим да спечелите ШЛ
Радвайте се че сме ние че да си подсилите отборите иначе щяхте да си седите посредствени още дълго време
Вас всеки мач ви е съмнителен, ама всеки... после останалите били посредствени.
@ Е как да играеш футбол като днеска при нарисувана ситуация, ония си безчинства на терена и си прави каквото му е кеф?
popokutepetel написа:W84me написа:Тоя съдия е явно свързан с Ганчев още от времето, когато проекта му беше в Ловеч. Не знам дали е бутал мача до Х, но определено целта му беше Левски да не бие.
Това е така, но скапа и мача.
sin4ec написа:1982 написа:
Ама феновете на Литекс-София може и да го искат, виж как добута днес до идеален за тях резултат.
Не смятам така. Изстрелите на Обертан и Вутов бяха на крачка от целта. И съдията нищо не можеше да направи след това. Не смятам и че резултатът е изгоден за Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта