Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот ivo55 » 26 авг 2014 17:03

storm написа:Интересен факт:

Защо по дяволите от домакините бяха оставили под сектора за гости пейки и други лесни за взимане неща и палене ?
Не казвам,че е нормално да се палят и хвърлят, но някак си е много удобно това за господина от село Микре...
Какво го бърка няколко изгорени седалки от това, пряк негов конкурент да е наказан без публика...

Нещо не си в час. Я се върни в реалността. Вие се конкурирате с Марек, а не с Литекс.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 26 авг 2014 17:05

chepishev73 написа:
DrAvalanche написа:Някой обърна ли внимание, че Страхил Попов е наказан 1 мач за ч.к., а наказанието му по правилник е 3 мача (удар без топка при спряна игра).

За удара на Ванесата, Литекс бяха наказани с 1000 лева и последно предупреждение.

От нататък всички спорове са безсмислени. С/у Левски се води война.

A наказанието на Педрито какво трябваше да е за удар без топка? А защо не е наказан??? Виж хубаво ситуацията. Аз мисля, че Левски води война..... с всички останали. Защото си мислите, че сте най-........., а всъщност сте най-..........

Гледах няколко повторения и съм категоричен, че Педро пръв нанесе удар без топка. Червените картони задължително трябваше да са два!

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 26 авг 2014 17:07

DrAvalanche написа:Някой обърна ли внимание, че Страхил Попов е наказан 1 мач за ч.к., а наказанието му по правилник е 3 мача (удар без топка при спряна игра).

За удара на Ванесата, Литекс бяха наказани с 1000 лева и последно предупреждение.

От нататък всички спорове са безсмислени. С/у Левски се води война.

Хайде стига глупости всички знаем, че в България всеки червен картон се наказва с по един мач наказание, защото в ДК ги мързи да разглеждат случея по-подробно. По тази логика колко мача наказание получи Туре за удара без топка с/у М'Боли? За второто съм съгласен. Колкото до войната срещу Левски наистина има такава, но в тази война участват само и единствено левскари :!: С тези ежеседмични наказания изглежда всякаш левскарите войуват с/у собствения си тим :!:

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 26 авг 2014 17:09

Рецидив ще има, докато има търпимост към рецидивистите. Децата, дето подавали топките ги били провокирали... Ужас!

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 26 авг 2014 17:10

Avanti_Ragazzi написа:
trokadero_ написа:
kiril74 написа:Доста се чудих дали да заведа синковецът на мача.Заведох го и му беше интересно .Обаче се замислям при такива олигофрени заслужава ли си риска?
Тия "юнаци" защо не го пробват това "геройство" в Англия да видят каква ще е реакцията на полицията? И дали ще могат да пишат от килията? И кога ще бъде следващото им посещение на мач :twisted:

Защото само в България си правят каквото искат

Пълни глупости, дори не сме в 15-ката на Европа по-хулиганство! Да не говорим за света, кви неща правят в Южна Америка ви е бедна фантазията!

И затова гледаме да се изкачим в тази "престижна" класация? Колкото и да е малко вандализмът винаги е в повече, а при нас хич не е малко.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 авг 2014 17:11

Долно уйно написа:Не, полицията за нищо не трябва да следи, няма ли подпис се преминава към по-тежко наказание, примерно лишаване от свобода, тъй като на Острова хулиганските прояви се третират като углавни престъпления.

Може би е така. Има логика!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 26 авг 2014 17:14

Като мачове - добре. Като пари - трябваше повече. Напълно заслужено.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 26 авг 2014 17:17

Долно уйно написа:Не, полицията за нищо не трябва да следи, няма ли подпис се преминава към по-тежко наказание, примерно лишаване от свобода, тъй като на Острова хулиганските прояви се третират като углавни престъпления.

На острова нямат административни наказания. Там всичко е углавно. Там не може адм. орган да ти наложи, да кажем глоба, само съдът го може. Просто цялата им правна система е различна.

Хулиганството в България също е "углавно" в по-тежките му форми. Леките се наказват по Указа за борба с дребното хулиганство и онзи закон за спортните прояви. Ако се стигне до телесни повреди и т.н. и тук може да се стигне до наказателното право.

За мен най-доброто наказание е обществено полезен труд в случая. Пробация от типа - прибираме ви за преди мача, също ще раоти чудесно. Паричната санкция също е добър вариант, особено ако събраните средства отиват да кажем за субсидиране на спортни прояви и юношеските школи из страната.
Последна промяна от matador1 на 26 авг 2014 17:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 авг 2014 17:19

elpatron написа:
MAXIMUS написа:
elpatron написа:
za nas e toj religiq написа:
MAXIMUS написа:Трябва да се измисли друга схема с наказанията. Примерно, да се наказва само публиката на провинилия се отбор. На мача Левски-Ботев, затварят се всички сектори и се пускат само гостуващите привърженици. Дали ще са 1000 или 50, няма значение. В момента с това наказание, потърпевши са и двата отбора. Сектора за гости трябва да е отворен, мисля, че така е справедливо.

И аз мисля че това е напълно справедливо, в крайна сметка гостуващия отбор с нищо не е виновен , за да важи и за него наказанието!

Чувате ли се какви ги плещите? На челото ли ми пише,че съм от Левски? Ще се изсипят 1000 левскари в сектора за гости и тогава верно ще стане беля.

Сега, че ти си тъпо копеле, темата е друга Мисля, че на мачове се ходи за забавление и да подкрепяш любимия си отбор. С това мислене и ти не си за стадионите.

За тъпи копелета няма да говорим,че току виж си се оказал с няколко обиколки преднина. Аз също ходя на мачовете, за да си подкрепям отбора, а не да правя зулуми и по тази причина отдавна съм се преместил към сектор А (благодарение на тотонев В). Предложението ти да се пускат само гостите ще доведе рано или късно до някоя трагедия и това е факт. Единственият начин е юнаците (те са главно едни и същи) да се издирят по видео записи и да си понесат отговорноста.

Да се издирят ! Това са едни и същи изроди между 30-50 на брой в агитките на ЦСКА И Левски. Тези трябваше отдавна да са по затворите и да не стъпват на стадион до живот. Няма как да стане няколко човека да отидат в чужда агитка. В малките агитки се познават поименно, а да отидеш в агитката на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пд, Берое и да подкрепяш друг отбор, трябва да си ултра мазохист.

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2014 17:21

С това селяшко поведение, трябваше по адекватно наказание.

Върни се в “Левски”