Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за случая с Ивайло Петев

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 23:34

ehh написа:
sin4ec написа:
blue avalanche написа:Чудя се защо феновете на Реал М не съблякоха фанелката на Фиго?Сигурно не са толкова "спонтанни"...

Стига бе, брат... Ти приемаш ли тоя чорбар да ни води? Онзи ден пял КЗЛ, днеска треньор! Айде малко по-сериозно, ами тоя го би Митов, не му бери гайлето! Каквото трябваше да стане-стана!

Еййй като почнете така! Кой е пял бе? Бил си там ли и си го чул ли? Тоя човек даже не е играл секунда за ЦСКА. Тук не става дума точно за Петев, ами за това петно, което лепнаха някаква групичка от Сектор Б.
Стига и ти си разсъждавал като хлапе, повлияно, че е ял навремето кренвирши с Байлов по РСВ-тата. :|

За сините говеда съм го чул по канал 3! Лично! А за КЗЛ е факт, без коментар! Да не говорим за храненето на Левски цяла година!
Не съм повлиян от кренвиршите. :) С него, Яни и още един пич от Дружба що мартенички сме надрали по Покойника, не е за разправяне. И да те светна-прякорът му беше Шамара, верно с един шамар ги сваляше!
Имам си мнение за нещата и го отстоявам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 11 окт 2013 06:25

Уважаеми левскари,

каня ви на среща на феновете, на която ще присъстват и представители на НКП за да се обсъдят детайлно всички наболели проблеми в последните дни като:
- какви средства и за какво се плащат от клуба към НКП;
- акцията на феновете на пресконференцията при представянето на Ивайло Петев;
- отношението на феновете и НКП към собственика на клуба.

Ще можете да зададете всякакви въпроси, които ви интересуват и да получите съответните отговори.

Моля да дойдат всички, които могат, като това особено силно важи за хората, които не са доволни от дейността на НКП, за да бъде представено тяхното мнение, в името на една единна и силна публика.

Срещата ще се осъществи на 13.10.2013г. от 16.00ч. в залата за пресконференции на Герена.

С оглед избягване на всякакви спекулации- срещата е организирана лично от мен, а избрах залата за пресконференции, защото ще можем да се съберем повече хора в нея.

НКП

Хайде сега да видим писачите от тоя форум дали ще се напънат или ще мишкуват и мрънкат пред компютъра?!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 11 окт 2013 09:38

1914lsfc написа:Уважаеми левскари,

каня ви на среща на феновете, на която ще присъстват и представители на НКП за да се обсъдят детайлно всички наболели проблеми в последните дни като:

Ще можете да зададете всякакви въпроси, които ви интересуват и да получите съответните отговори.

Моля да дойдат всички, които могат, като това особено силно важи за хората, които не са доволни от дейността на НКП, за да бъде представено тяхното мнение, в името на една единна и силна публика.

Срещата ще се осъществи на 13.10.2013г. от 16.00ч. в залата за пресконференции на Герена.

С оглед избягване на всякакви спекулации- срещата е организирана лично от мен, а избрах залата за пресконференции, защото ще можем да се съберем повече хора в нея.

НКП

Хайде сега да видим писачите от тоя форум дали ще се напънат или ще мишкуват и мрънкат пред компютъра?!

Чудесна идея, аз ще бъда там, но не защото съм недоволен, а защото ще съм сред свои - в името наистина на единна и силна публика. Що за глупости са това да се делим по признаци кой кого харесвал или кой какво не одобрявал? :roll: В едно семейство хората имат 2-3 мнения по 1 въпрос, та какво остава за стотици хиляди левскари? Ние трябва да се научим на култура на общуване. Не е нужно да си съгласен и да приемаш всичко, което се говори. Важно е да имаш мнение и да уважаваш правото на мнение на другия. Различията не могат да бъдат причина за скандали, борби, интриги и разочарования. Мисля, че е доста инфантилно да има "обидени", "разочаровани", "сърдити" и "нема да им стъпим" левскари. Ама кой бил начело, кой какви пари взел, кой какво направил и т.н. ... :oops: Стига мрънкане и стига глупости! Казано е от памтивека: мъжете правят каквото са решили, а дечковците си търсят оправдания и причини за бездействието! :idea:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 окт 2013 09:47

sin4ec написа:
ehh написа:
sin4ec написа:
blue avalanche написа:Чудя се защо феновете на Реал М не съблякоха фанелката на Фиго?Сигурно не са толкова "спонтанни"...

Стига бе, брат... Ти приемаш ли тоя чорбар да ни води? Онзи ден пял КЗЛ, днеска треньор! Айде малко по-сериозно, ами тоя го би Митов, не му бери гайлето! Каквото трябваше да стане-стана!

Еййй като почнете така! Кой е пял бе? Бил си там ли и си го чул ли? Тоя човек даже не е играл секунда за ЦСКА. Тук не става дума точно за Петев, ами за това петно, което лепнаха някаква групичка от Сектор Б.
Стига и ти си разсъждавал като хлапе, повлияно, че е ял навремето кренвирши с Байлов по РСВ-тата. :|

За сините говеда съм го чул по канал 3! Лично! А за КЗЛ е факт, без коментар! Да не говорим за храненето на Левски цяла година!
Не съм повлиян от кренвиршите. :) С него, Яни и още един пич от Дружба що мартенички сме надрали по Покойника, не е за разправяне. И да те светна-прякорът му беше Шамара, верно с един шамар ги сваляше!
Имам си мнение за нещата и го отстоявам.

Гордееш се с факта, че си бил хора? Ти нормален ли си? Сваляте се с шамари на земята? Странна работа :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2013 21:11

boabbb написа:Гордееш се с факта, че си бил хора? Ти нормален ли си? Сваляте се с шамари на земята? Странна работа :?

Къде видя пък гордост? Едно време така беше-Покойника срещу Царевец. Не че и не сядахме да пийнем пушкаровка заедно, ама това бяха други времена. Случвало се е да се посбием по мачове.
То пък днес точно един таксиджия хем ме засече, хем на отворен се прави и слезе , та удари два пъти по колата ми. А аз с жената и детето. Ами бих го, как си трябва( груба оперативна грешка-радиото му остана далече и помощ няма отникъде!), не съм горд от това, но не чувствам и никакви угризения.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 13 окт 2013 02:01

1914lsfc написа:Уважаеми левскари,

НКП

Мисля си, че онзи ден се видяхме на "Герена. И дори и да не членуваш в никакъв фен клуб се навеждаш на НПК и Батков... това, което ние не желаем. Аз ще дойда... към 16:30 предполагам за да не гледам първоначалния фарс- разберете... ВИЕ НЕ СТЕ "ЛЕВСКИ"!!!"
Изображение

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 окт 2013 13:53

http://vbox7.com/play:3cc18d65 4:30 :mrgreen:

"Господин за един ден" = Треньор за един ден

Върни се в “Левски”