1914lsfc написа:Уважаеми левскари,
каня ви на среща на феновете, на която ще присъстват и представители на НКП за да се обсъдят детайлно всички наболели проблеми в последните дни като:
- какви средства и за какво се плащат от клуба към НКП;
- акцията на феновете на пресконференцията при представянето на Ивайло Петев;
- отношението на феновете и НКП към собственика на клуба.
Ще можете да зададете всякакви въпроси, които ви интересуват и да получите съответните отговори.
Моля да дойдат всички, които могат, като това особено силно важи за хората, които не са доволни от дейността на НКП, за да бъде представено тяхното мнение, в името на една единна и силна публика.
Срещата ще се осъществи на 13.10.2013г. от 16.00ч. в залата за пресконференции на Герена.
С оглед избягване на всякакви спекулации- срещата е организирана лично от мен, а избрах залата за пресконференции, защото ще можем да се съберем повече хора в нея.
НКП
Хайде сега да видим писачите от тоя форум дали ще се напънат или ще мишкуват и мрънкат пред компютъра?!
Чудесна идея, аз ще бъда там, но не защото съм недоволен, а защото ще съм сред свои - в името наистина на единна и силна публика. Що за глупости са това да се делим по признаци кой кого харесвал или кой какво не одобрявал?

В едно семейство хората имат 2-3 мнения по 1 въпрос, та какво остава за стотици хиляди левскари? Ние трябва да се научим на култура на общуване. Не е нужно да си съгласен и да приемаш всичко, което се говори. Важно е да имаш мнение и да уважаваш правото на мнение на другия. Различията не могат да бъдат причина за скандали, борби, интриги и разочарования. Мисля, че е доста инфантилно да има "обидени", "разочаровани", "сърдити" и "нема да им стъпим" левскари. Ама кой бил начело, кой какви пари взел, кой какво направил и т.н. ...

Стига мрънкане и стига глупости! Казано е от памтивека: мъжете правят каквото са решили, а дечковците си търсят оправдания и причини за бездействието!