Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2018 17:43

damyanov1963 написа:Мислех да не взимам отношение по темата, понеже мача нито го гледах, нито го слушах. Но все пак и аз да кажа нещо от това което виждам на репортажите и чета във форума. Сега, този Каранга си е голмайстор, както нашия Дембеле преди време, но трябва ли да му се правят толкова отстъпки за това и да му се дава да прави каквото си иска безнаказано? Няма да коментирам този мач, защото не искам да оправдавам нашите бездушници, ......!

Тогава как разбра, че са бездушници? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2018 17:47

stan91 написа:
Ozzimozzi написа:
stan91 написа:Нямам думи за теб,верно си трол на годината,кво ти се връзвам и аз .....

Значи последно не му е счупен носа, а му е заглъхнало ухото така ли? ;)

Просто Тиам ще играе за кеф с маска другите мачове :)

Той Гонзо с кървава превръзка на главата ви вкара гол, не че без такава не ви го правеше всеки мач, но това не ви пречи да казвате, че бил слаб футболист ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2018 17:50

TristaNNN написа:
damyanov1963 написа:Мислех да не взимам отношение по темата, понеже мача нито го гледах, нито го слушах. Но все пак и аз да кажа нещо от това което виждам на репортажите и чета във форума. Сега, този Каранга си е голмайстор, както нашия Дембеле преди време, но трябва ли да му се правят толкова отстъпки за това и да му се дава да прави каквото си иска безнаказано? Няма да коментирам този мач, защото не искам да оправдавам нашите бездушници, ......!

Тогава как разбра, че са бездушници? :roll:

По резултатите на отбора и по играта им брато, сега доволен ли си?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 мар 2018 18:13

В Левски няма футболен човек който да покаже на треньорско ръководство и играчите къде са попаднали,да удари по масата!Повечето чужденци нямат идея къде са попаднали,може би спас допусна грешка с даването на цялата влас на Роси :oops:
Само като видя Обертан как се разхожда като мърда и ми става лошо!
Последна промяна от mikata на 20 мар 2018 18:20, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 20 мар 2018 19:18

mikata написа:В Левски няма футболен човек който да покаже на треньорско ръководство и играчите къде са попаднали,да удари по масата!Повечето чужденци нямат идея къде са попаднали,може би спас допусна грешка с даването на цялата влас на Роси :oops:
Само като видя Обертан как се разхожда като мърда и ми става лошо!

ЛЕВСКИ не страда от "наркоманите" в сектор Б ,които въпреки всичко са на стадиона...ЛЕВСКИ страда от мрънкащите си фенчета,които просто само това си могат!Аман!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2018 19:20

Жалкари, вие фермани изпасихте навремето задето Гарата, дръпна един съдия. Писахте писма до Газпром да не стават спонсори на Левски. Тая сбирщина дето я имате за отбор въобще не трябваше да играе в А група миналия сезон и вие ми говорите за морал. Същите дето заровиха живо дружество дължащо около 20 млн. на държавата. Е, няма така нагла сган.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 мар 2018 19:36

bilyaletdinov написа:Жалкари, вие фермани изпасихте навремето задето Гарата, дръпна един съдия. Писахте писма до Газпром да не стават спонсори на Левски. Тая сбирщина дето я имате за отбор въобще не трябваше да играе в А група миналия сезон и вие ми говорите за морал. Същите дето заровиха живо дружество дължащо около 20 млн. на държавата. Е, няма така нагла сган.

Има, има - и с всеки изминал ден ме отвращават все повече и повече. Събра ги един чичко на стадиончето им, раздаде малко парици и горките клекнаха, и не ми се обяснявайте как баш вие не сте, и сами знаете кой го направи. Иначе чест, достойнство и морал са първите им думички в речника.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 мар 2018 19:39

bilyaletdinov написа:Жалкари, вие фермани изпасихте навремето задето Гарата, дръпна един съдия. Писахте писма до Газпром да не стават спонсори на Левски. Тая сбирщина дето я имате за отбор въобще не трябваше да играе в А група миналия сезон и вие ми говорите за морал. Същите дето заровиха живо дружество дължащо около 20 млн. на държавата. Е, няма така нагла сган.

Писма до Газпром писа новия ви приятел,на който му прайте шпалири -> господин Домусчиев. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2018 19:46

Тия лъжи можеш да си ги разправяш на другите припознавачи. Много обичате да променяте фактите и да си ги представяте, както ви е удобно.
Виж, горе кои клубове са наредени в кюпа, лека му пръст на ЦСКА, също е вътре, където е вашия нов отбор.
Изображение
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2018 19:52

Абе нещо май не го разбирам това понятие "морал" . Като какво е точно, яде ли се, пие ли се, или му се палят свещи в турска джамия?
Моля някой от Моралистите да обясни, понеже аз съм прост шоп и не разбирам....
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”