Мнениеот wilge » 19 мар 2018 09:58
На вниманието на онези които мислеха, че тежкият терен е причина да загубим вчера. Слабите игри срещу непретенциозните Славия и Етър на какъв терен се играха? И защо не ги победихме?
Но мисълта ми е друга. Прилагам мачовете срещу отборите от първата шестица:
Верея 2:0 Левски
Левски 0:0 Лудогорец
Ботев 2:1 Левски
Берое 0:0 Левски
Левски 2:2 ЦСКА-София
Лудогорец 2:0 Левски
Левски 1:0 Верея
Левски 1:0 Ботев
Левски 0:0 Берое
ЦСКА-София 1:0 Левски
Равносметката- 10 мача, 2 победи, 4 равни, 4 загуби, 10 точки, 5 - 9 гола.
Минимални случайни домакински победи срещу петия и шестия. Само един равен при госуванията. Голмайстор ни е централния защитник. Нападението ни е ялово, балонът за непробиваемата защита е спукан, а средна линия на практика нямаме. Само претенции. Никой не смее да викне ЦАРЯТ Е ГОЛ! Това са фактите. А пред тях мълчат и боговете. Прогнози не искам да давам. Но продължавам да си мисля, че тези резултати можехме да постигнем и с не чак толкова претенциозен треньор и титуловани играчи. Питам за вашето мнение- доволни ли сте от тези резултати, от качеството на показаната игра, от привличането на скъпоплатени "звезди", от наглото пренебрегване на българите в отбора, от продажбата на единствения истински нападател (невписващ се в защитната концепция на жабаря), харесва ли ви игровия облик на Левски в момента, удовлетворява ли ви криволичещата пътечка по която върви отбора и най- вече оправдано ли е присъствието перманентно безработния Дилио Роси на Герена? И не ми казвайте: "Кой да дойде- "инжинеро", Тъпчо, Жадното, Сухия, Вуцан и т. н." На света има безброй треньори и смятам, че с подобни финансови параметри могат да се привлекат хиляди от тях. Със сигурност няма да практикуват провалено катеначо, а с наличните футболисти ще делят мегдан с първите два отбора в България.