Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2018 15:42

miro_rz написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:Като онзи мамалигаря Йоан Андоне, дето го гониха по Мездра из терена :lol: :mrgreen:

Тука са Балканите,това е положението - бой,събличане и еб*** :lol: Който не му харесва :arrow: да ходи да си тренира ония джендерастчета в Западна Европа,дет стадионите са им като опера тихи.

Я ми кажи къде са тихи стадионите ?
Италия , Германия , Франция ли ?
Оня ден гледах Вила на живо да ти пратя клипчета , ако разчиташ по тв-то да усетиш атмосфера .... Хахах !

Ами аз си спомням финала за КЕШ през 82-а, Астън Вила - Байерн 1:0. Когато Вила вкара гола няколко минути показваха агитката им. Такъв врящ котел поне до тогава не бях виждал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2018 15:57

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:Като онзи мамалигаря Йоан Андоне, дето го гониха по Мездра из терена :lol: :mrgreen:

Тука са Балканите,това е положението - бой,събличане и еб*** :lol: Който не му харесва :arrow: да ходи да си тренира ония джендерастчета в Западна Европа,дет стадионите са им като опера тихи.

Оня ден гледах Вила на живо да ти пратя клипчета , ако разчиташ по тв-то да усетиш атмосфера .... Хахах !

Ами аз си спомням финала за КЕШ през 82-а, Астън Вила - Байерн 1:0. Когато Вила вкара гола няколко минути показваха агитката им. Такъв врящ котел поне до тогава не бях виждал.

Ехееее, нерде 82-а, Астън Вила, нерде 2018-та Славия(София) .... :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2018 16:05

TristaNNN написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
delqnski47 написа:

Ехееее, нерде 82-а, Астън Вила, нерде 2018-та Славия(София) .... :lol: :lol: :lol:

На мен ми е много чудно, че Славия има толкова малко публика на стадиона. Познавам много слависти и оставам с впечатлението, че не са много по-малко от левскари и цесекари. Още през 70-те, когато прохождах в нашата агитка, тяхната беше в сектор Б, до сектор А, та още тогава се бъзикахме, че са една джипка хора.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 мар 2018 16:12

Аз лично знам хора в родния Разград фенове на Славия , на последното им гостуване на Лудогорец феновете им бяха организирани от град Шумен !
А за Астън Вила бих споделил , че три пъти ги гледам в рамките календарна година и публиката им е на високо ниво , дори на последният мач на Арсенал - Челси бях малко разочарован като цяло от атмосферата !
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 мар 2018 16:21

Джендъри-мендъри по западна Европа, не знам, ама да чуеш ехото на "Байерн, Байерн" на живо е запомнящо се. Съжалявам, че ще го кажа, но бълраските фенове пеят предимно маршови мелодии, а скандиранията са сравнително малко, даже все по-рядко ги чувам. Поне "Кой е шампионът?" ангажира и останалите хора по трибуните.

А славистите просто са разочаровани. Това си е точното определение на частен отбор. Венци (като офиц. лице) си коли и беси, отбора е в тотална апатия и хората нямат никакво желание да ходят на стадиона, защото дебелия е олицетворение на футболен бос от 90-те.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2018 16:37

Serafim написа:Джендъри-мендъри по западна Европа, не знам, ама да чуеш ехото на "Байерн, Байерн" на живо е запомнящо се. Съжалявам, че ще го кажа, но бълраските фенове пеят предимно маршови мелодии, а скандиранията са сравнително малко, даже все по-рядко ги чувам. Поне "Кой е шампионът?" ангажира и останалите хора по трибуните.

Като гледам клипове в ютуб на агитки от Балканите, западна Европа и други части на света, в сравнение с тях, всички български агитки са пълна трагедия!
Не може да се слага цяла западна европа под общ знаменател, и там има много шумни агитки, несравнимо по-добри от нашите.
А какво да кажем за тези - [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dsNDDs-WaQw[/youtube]
Уникални.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 мар 2018 16:43

Eminem написа:
Serafim написа:Джендъри-мендъри по западна Европа, не знам, ама да чуеш ехото на "Байерн, Байерн" на живо е запомнящо се. Съжалявам, че ще го кажа, но бълраските фенове пеят предимно маршови мелодии, а скандиранията са сравнително малко, даже все по-рядко ги чувам. Поне "Кой е шампионът?" ангажира и останалите хора по трибуните.

Като гледам клипове в ютуб на агитки от Балканите, западна Европа и други части на света, в сравнение с тях, всички български агитки са пълна трагедия!
Не може да се слага цяла западна европа под общ знаменател, и там има много шумни агитки, несравнимо по-добри от нашите.
А какво да кажем за тези - [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dsNDDs-WaQw[/youtube]
Уникални.

Ами те нашите си пеят маршови песни. Едно и също. Нашата агитка има 3-4 футболни песни. "ша ля ляля ляяя" и тн. и това е. И по другите ни стадиони е така. "Лудогорец, оле! (туп туп туп). А най-жалко е да чуеш нЕкво живота да "разпява" с прегракналия си глас. А в Турция и Гърция какви атмосфери правят, не е за вярване. Тимо Вернер от Лайпциг първо сложи тапи в Бешикташ (един от най-шумните стадиони въобще в света), после поиска смяна заради шума.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2018 16:48

Така е, абсолютно.
Конкретно за Сектор Б, не само, че нямаме хубави песни, то и самият сектор не може да пее. 20-30 секунди пее по-силно някоя песен и след това млъква.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 мар 2018 17:20

Тия маршови песни трябва да се пеят преди и след мача, на полувремето и тн., но не и по време на срещата. Трябват скандирания, които да ангажират и другите сектори.
В момента през целия мач си пеят маршовете, два пъти чуваш да приканват другите сектори и да им ръкопляскат, като отговорят и веднъж "Кой е шампионът?". Тва е общо-взето. И както казваш 20-30 секунди. 5 минути почивка и свирене с уста, после пак половин минута разпяване.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 мар 2018 19:56

Тая мода с песните и хореографиите дойде преди десетина години.На времето повече се викаше и скандираше.Относно хореографиите имаше някакви престижни класирания на нашия клуб преди година две.

Върни се в “Левски”