Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Kiril2681, съгласен съм, затова и преди малко коментирах от 1- во лице мн. ч. т.е "ние", българските фенове. Иначе не съм от IFK Göteborg, а подкрепям и гледам BK Häcken 
Save Ukraine!
След като динамовци ни хванаха на тясно с ловешкия ЕИК мисля, че е редно клубовете да не се идентифицират с техните имена, а със собствения им, отличаващ ги от всички останали ЕИК.
И така, днес играят ЕИК 123456789 и ЕИК 987654321. Вие за кой отбор сте?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
goteborg написа:Kiril2681, съгласен съм, затова и преди малко коментирах от 1- во лице мн. ч. т.е "ние", българските фенове. Иначе не съм от IFK Göteborg, а подкрепям и гледам BK Häcken
Гааааадно, аз съм за ИК Сириус
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Mitata написа:След като динамовци ни хванаха на тясно с ловешкия ЕИК мисля, че е редно клубовете да не се идентифицират с техните имена, а със собствения им, отличаващ ги от всички останали ЕИК.
Ей това ми хареса....представям си как се скандира , какви рими се измислят с 987654321 или другото , обаче най-вече искам да чуя как Стефчо Стоянов ги произнася по Дарик
-
Martinez1948
- Контакти:
Тиретата-лайнари се подиграват на подуенци, че евентуално ще сложат тире...
Безценно !
Заради вас подуенци никога няма да сложат глупаци....след като видяха каква свинщина е !
Има ли дъно македонско-лайнарското-тире !
Безценно !
Заради вас подуенци никога няма да сложат глупаци....след като видяха каква свинщина е !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Мартинес, пак си сънувал нещо - къде пък видя подигравки?!
Ако ти липсва тема, по която да се изходиш - ми, създай си! Лесно е, ако искаш ще те светна

Martinez1948 написа:Тиретата-лайнари се подиграват на подуенци, че евентуално ще сложат тире...
Безценно !
Изразите, думичките, които използваш не са типични за армейците, започвам да си мисля, че наистина никога не си бил от ЦСКА. Както и да е, все още те имам за цесекар, но ако си такъв, плийз, промени речника, за да те различавам както подобава. В противен случай и аз като останалите ще променя мнението си.
- damyanov1963
Kiril2681 написа:Mitata написа:След като динамовци ни хванаха на тясно с ловешкия ЕИК мисля, че е редно клубовете да не се идентифицират с техните имена, а със собствения им, отличаващ ги от всички останали ЕИК.
Ей това ми хареса....представям си как се скандира , какви рими се измислят с 987654321 или другото , обаче най-вече искам да чуя как Стефчо Стоянов ги произнася по Дарик![]()
![]()
Както се е скандирало - ЦСКА Септемврийско знаме, или - ЦСКА Червено знаме, или - Септември при ЦДНВ и т. н.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Kiril2681 написа:Mitata написа:След като динамовци ни хванаха на тясно с ловешкия ЕИК мисля, че е редно клубовете да не се идентифицират с техните имена, а със собствения им, отличаващ ги от всички останали ЕИК.
Ей това ми хареса....представям си как се скандира , какви рими се измислят с 987654321 или другото , обаче най-вече искам да чуя как Стефчо Стоянов ги произнася по Дарик![]()
![]()
Както се е скандирало - ЦСКА Септемврийско знаме, или - ЦСКА Червено знаме, или - Септември при ЦДНВ и т. н.
Хе-хе, преди нямаше ЕИК, а имена. Сега номерата са на път да изядат имената (или как овцете изядоха хората).
- delqnski47
- Контакти:
Mitata написа:След като динамовци ни хванаха на тясно с ловешкия ЕИК мисля, че е редно клубовете да не се идентифицират с техните имена, а със собствения им, отличаващ ги от всички останали ЕИК.
Още не мога да се отърся от шока ,че сме с "ловешко" "ЕИК". Ся ко ше прайм. БАТ3 ся и те ще разберат сигурно ...
Последна промяна от delqnski47 на 08 сеп 2020 20:45, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.