Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 12 мар 2018 11:51

W84me написа:Предлагам Спас да последва примера на ПАОК, да слезе на терена с малко хора от сектора (ако още има останали непродали се там) и да се саморазправи с някой самозабравил се рефер.

Или да слезе да бие дузпата. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2018 11:56

OGI1914RZ написа:
metodito написа:Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.

Инак... абе, тея редят състава по форума. В последните дни прочетох поне две или три мнения да играем в схемата две крила и колче между тях: ретроградна и спряла схема. Е, как е сега. Също и мнения Роман да седне на пейката. Как е? Хареса ли ви? Найс, а? Айде нема нужда.
Аз бях. Признавам си, че си пожелах веднъж да започнем без Роман. Въпреки безобразната игра на Кабрал вчера, продължавам да мисля че Прохазка не е ефективен на фланга. Все си мисля че липсата на Цветкович се отрази на работата на десния фланг като цяло. Бяха изключително малко, но имаше няколко добре отиграни ситуации вчера. Като изключим резултата, играта не беше чак толкова зле. Дори в 93мин. се търсеха къси пасове в "уличка" вместо да се сипе на посоки. Оптимист съм за предстоящите мачове с тирето. Трябва да си сляп, за да отричаш и да не отчетеш подобрението в играта, което все още е незадоволително, но го има. Колегите които искат Росси да си ходи, навярно гледат само резултата от мача в спортните новини. Аз лично предпочитам играчите да надграждат от мач на мач, вместо това, което се получава при оранжевите. Какво от това че спечелиха 9 точки в последните три мача? Нито в един не играха по добре от Левски. Чакам неделя, тогава ще има отговор на много въпроси. Дано тези които днес хулят, треньора и играчите, да съберат сила да се извинят след успеха в неделя.Само Левски!

Човек, вече два мача гледам безидейно изсипване на топката от крилата, не съм съгласен, че има нещо позитивно в атака. Иначе аз продължавам да подкрепям Роси. Да, и аз мисля, че мястото на Роман не е на крилото. Очаквам изразителна победа следващата седмица.

Принципно, ходът да запази няколко човека за мача в края на седмицата, може да изиграе много лоша шега на Роси. Ще видим. Най-ми е тъпо, че получихме гол на Герена.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2018 12:02

W84me написа:Аз ударих 3 валериана веднага след дузпата и ми мина. :mrgreen:

Аулин с уиски се пие, не се научихте и това е. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 мар 2018 12:02

Eeespartaco написа:
Eminem написа:Пишете си по инерция, дали въобще гледате мачовете ? Гомес оправи играта си в последните мачове.
Не можели повече да търпят хахахахаха
Падам от смях. Дойде Роси и забравихме какво е титла, купа и красива игра, нали ? Преди него, мачкахме де що мърда, бяхме започнали да строим втори музей, че нямаше къде да събираме купите, но замразихме строежа с идването на италианеца.
Години наред търпите разни некадърни треньори като сухото, мокрото, жадното, Топчо, Гонзо и т.н., а сега не спирате да мрънкате от третия мач.

Ако спас изгони Роси, дано да ви докара някой уникален некадърник. А после да го смени с още по-голям некадърник.

Да връщаме Жадното, Топчо и Гонзо! :evil:

Тандем Митов, Топчо и сухия, ще е идеален!
Левскари! Мъжкари! С този тандем, отново ще гледаме страхотен футбол в стил - централният защитник изритва топката към нападателя. Много красив футбол. В Европа, отново ще ни правят по 19 положения на Герена, но пък поне ще има тръпка, напрежение. А сега е егати скуката с тази стабилна защита. Я ни вкарат гол, я не.

Талисманът трябва да се казва - мрънкач.
Перфектно име, идеално описва феновете.
Последна промяна от Eminem на 12 мар 2018 12:04, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 мар 2018 12:03

Левскaри, вие дa не сте решили дa се обединявaте с Верея, с товa лъвче? - не че идеятa "синия лъв" не е първо вaшa, но пък от Верея ви изпревaриxa с емблемaтa си ;) Пък кaто се сещaм, кaкво им е финaнсовото положение нa Верея...
Търсите му име? - кръстете го Вaсил Цaнов, че дa ви нaпомня зa оновa 7:2 оргaнизирaно от него...Може дa го кръстите и Георги Мaрков, че дa ви нaпомня пък зa 7:1, оргaнизирaно от него...само не слaгaйте нещо с ДС към името ;)
Но нaй-добре е дa го кръстите Милиционерчо Полицaйчев, че дa ви нaпомня, че сте отборa нa всички влaсти! ;)
:lol: - мйтaп дa стaвa, левскaри! - другото е...безсмислено зaтормозявне нa ежедневието :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 мар 2018 12:12

Eminem написа:
Eeespartaco написа:
Eminem написа:Пишете си по инерция, дали въобще гледате мачовете ? Гомес оправи играта си в последните мачове.
Не можели повече да търпят хахахахаха
Падам от смях. Дойде Роси и забравихме какво е титла, купа и красива игра, нали ? Преди него, мачкахме де що мърда, бяхме започнали да строим втори музей, че нямаше къде да събираме купите, но замразихме строежа с идването на италианеца.
Години наред търпите разни некадърни треньори като сухото, мокрото, жадното, Топчо, Гонзо и т.н., а сега не спирате да мрънкате от третия мач.

Ако спас изгони Роси, дано да ви докара някой уникален некадърник. А после да го смени с още по-голям некадърник.

Да връщаме Жадното, Топчо и Гонзо! :evil:

Тандем Митов, Топчо и сухия, ще е идеален!
Левскари! Мъжкари! С този тандем, отново ще гледаме страхотен футбол в стил - централният защитник изритва топката към нападателя. Много красив футбол. В Европа, отново ще ни правят по 19 положения на Герена, но пък поне ще има тръпка, напрежение. А сега е егати скуката с тази стабилна защита. Я ни вкарат гол, я не.

Талисманът трябва да се казва - мрънкач.
Перфектно име, идеално описва феновете.

Мрънкачи сме от класа. До тук заради вратарски изпълнения тип топката е намазана със сапун, сме назад с някъде към 9 точки (Ботев, Етър, тирето).

Роси го каза, първо трябва да се научат да ходят т.е. подредба, защита.После да подтичват, има наченки на оправяне на средната линия , всее пак вчера имаше доста остри ситуации за гол. Не сме Барса или РМ да правят по 20 положения. За любителите на английски футбол онзи ден МЮ с колко положения биха.

Като се научим да тичаме почти няма да допускаме голове и нападателите ще вкарват поне едно от създадените 4 положения дори срещу класни съперници. Просто трябва още малко време и търпение да се оправят жаднам стайл.

Колкото за емблемата самоиронията е хубаво нещо, но тогава емблемата на тирето трябва да е хипопотам.
До шия в л...на, а уста голяма.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2018 12:15

Или прасе в къщичка за кученца. :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2018 12:23

boabbb написа:За мен виновния е Роси :!: Защо ще сменя дузпаджията, като Прохазка си ги вкарва :?: Иначе тоя Фалшименто изглежда грамотен играч, стабилна странична ножица извъртя още първото :roll:

Еми той е бил статичните и дузпите в предишния му отбор, не му е била първа дузпа в кариерата, така че сигурно има защо да са го държали да ги бие, ама и най-големите са изпускали дузпа, така че - живи и здрави - с нея или без нея титлата отдавна е далече от нас :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 мар 2018 12:32

metodito написа:Или прасе в къщичка за кученца. :lol:

Тц - коткa в оборa, ще е по-сполучливо! - все пaк, лъвът е от семейство котки ;)
А дето питaше един, що не избрaxте зa тaлисмaн, тaкa рaзпрострaненaтa и лепнaтa ви вече, лилaвa крaвa, нa "Милкa"? - щеше дa е дори по-европейско! ;)
:lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2018 12:40

Вие изкарахте тая дузпа сякаш я е бил като Рамос. В студиото още коментираха, че дузпата си я би добре, но една педя в страни. Вратаря им не мръдна. По-нелогипно е, че не я би Роман, но явно е Нашименто е бил определен преди мача. Въпреки, че май и в Малта пропусна една дузпа пак.
А тоя талисман дали не подсказва с какви екипи ще сме от новия сезон ?

Върни се в “Левски”