modor написа:TristaNNN написа:Red_Neck написа:Заповядай в съответния подфорум и ще ти отговоря на всички въпроси.
Тук е по-редно да коментираме:
- дългото рамо на Яблонски - спасяването с ръка на Ейолофсон срещу Локомотив
- дузпата срещу Пирин
- дузпата срещу Тигрите ......

Пък ти се запитай, защо в началото на шампионата ви режеха съдиите (както и нас) и кога се обърна свирката в полза на Левски.

Между другото, аз си спомням, че тогава бях болен и гледах мача с Верея по телевизията и съм сигурен, че имаше едно много, ама много хубаво повторение от камерата зад вратата, което разсея доста сериозно съмненията дали има ръка или не. Е, познай - Диемите са резнали този откъс от всички останали репортажи. Респективно, останалите сайтове повтарят един и същи клип, без запис от камерата зад вратата. СлОЕчаЕност?!

В канала на Левски ТВ има клип с всички голове от есента. И там много ясно се вижда дългото рамо на Яблонеца

Гледах там, от този ъгъл има повторение по всички медии. По време на мача обаче, в студиото на Диема, дадоха едно конкретно повторение от камерата зад вратата, където се виждат, че плюещите може и да не са съвсем прави. И точно тези кадри вече са неоткриваеми.