Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2018 11:50

Serafim написа:Защо имам чувството, че се крие нещо повече зад тази статия? Може и да си въобразявам, може просто да е естествен отговор на това, че иде сблъсък с отбора на Ганчев, но по начина, по който е написана, сякаш има нещо, което от Левски се готвят да споделят/обявят.

Абе и на мен ми се върти нещо такова в главата, ама понеже не съм привърженик на конспирациите, си трая. Обаче, ти сега направо ме провокира да споделя един откъс от интервюто с Русев, което излезе тия дни:

- В следващите седмици предстоят 5 дербита ЦСКА-София - Левски. Новото попълнение на "червените" Алберг се закани, че "армейците" ще спечелят всичките 5 мача. Съгласен ли сте с него?
- Моето мнение е, че Алберг се изказва неподготвен! Той не е запознат с отбора на "Левски". Мога да Ви кажа, че "Левски" има абсолютно същите амбиции, които не са изразени само от един футболист, а от абсолютно всички. Тези 5 двубоя ще бъдат доста приятна изненада за някои и неприятна за някои други.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 мар 2018 11:54

Когато си един от най-добрите отбори и с най голямата фенска маса е нормално да има критики !
Стадиона е леш , малкото останала публика е леш . Сменят се треньори и футболисти като носни кърпички . Няма купи , няма Европа .... и игра няма . Има само едни спукани топки , умрете селяни и от време на време ако има сняг и снежни топки !
Това виждам аз , " но човек каквото си направи ....... " И при Вас е така !
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2018 12:07

Serafim написа:Защо имам чувството, че се крие нещо повече зад тази статия? Може и да си въобразявам, може просто да е естествен отговор на това, че иде сблъсък с отбора на Ганчев, но по начина, по който е написана, сякаш има нещо, което от Левски се готвят да споделят/обявят.

В смисъл?

Иначе подкрепям написаното. Има, сигурен съм, много хора, които се влияят по малоумни писаници, а те на свой ред влияят на други хора. Просто тръгнем да се вдигаме и някой ПАТ! отгоре по главата. Така беше при Майстора, така беше доколкото си спомням и при Кокала. Тогава Лудогорец нямаше още...

Истина е: както фалшивите новини, така и фейковете отдавна се преместиха от политиката в спорта и навсякъде. Там какъв адвокат беше разправял преди колко хиляди лева Томов дал за "защитници" в Интернет на времето. Беше нещо от рода на 50 или 60 000 лева. :shock:

Стойчо не е прав. Според мен баш пък като клуб започваме да си стъпваме на краката. Разбира се нямаме цифри, но с тая селекция, би трябвало да са наред нещата. Това как играем и такива неща, нямат общо с клуба. На кого не му харесва да се стабилизираме като клуб? В отбора да има напрежение е ясно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 мар 2018 12:15

Мисля си, че е възможно да започне някакво разобличаване на отбора на Ганчев. Забележете, че в последно време няма нищо по оста Левски Лудогорец. Май стават доста гъсти Домусчиев и Русев извън футбола. Нищо чудно от Левски да започне натиск върху СК и да се стигне до оставки и наказания. Ако не друго се видя, че някои рефери изтърпяват наказание, след това се връщат и безпардонно си затварят очите, отново рискувайки наказание. Надявам се да се стигне до чуждестранни рефери. Иначе от Левски няма да влязат в открита медийна война. Все повече са сигналите за "европейзиране" на отбора.
Факта, че Левски не дава особено храна на псевдо журналистите, но въпреки това от месеци насам тъпспорт бълват анализи за Левски и чак сега имаме отговор от клуба и то конкретен такъв, споменаващ заглавия, ме кара да си мисля, че се работи над нещо.
По принцип най-доброто, което можем да направим, е нормалните фенове да ходим на мачовете, за да може тези, които са отишли да мразят, трошат и псуват, да са малцинство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2018 12:22

miro_rz написа:Когато си един от най-добрите отбори и с най голямата фенска маса е нормално да има критики !
Стадиона е леш , малкото останала публика е леш . Сменят се треньори и футболисти като носни кърпички . Няма купи , няма Европа .... и игра няма . Има само едни спукани топки , умрете селяни и от време на време ако има сняг и снежни топки !

Пич, или си тролиш за спорта или просто нищо не ти е ясно! Я кажи къде бяха критиките, когато завършихме на седмо място? А по времето на Митов? По времето на Костов? Защо, бе? Защо по времето на Петрович? По времето на Роси? Даже по времето на Йока.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 мар 2018 12:35

miro_rz написа:Когато си един от най-добрите отбори и с най голямата фенска маса е нормално да има критики !

Малко бъркаш нещата. Нормално е да има критика, но тя е целенасочена само и единствено към Левски, от една конкретна медия. Изводите им са такива, сякаш Левски е направил селекция за 2млн евро и са декларирали, че ще се борят за титлата, купа и влизане в ШЛ и всичко друго е провал, ама на 101%. В тоя ред на мисли е нормално да има "градивна" критика и към оранжевите, ама няма. Трябва да и така към Лудогорец, че например дузпи на Моци тук не се свирят, ама в ЕКТ да. Или че зелените пада много лесно, ама в Европа не всичко се свири, като нарушение. Ама няма.
А стадион си имаме и не е развалина. Виж за Армията... И боклуци има по трибуните, ама ние ги наричаме наркомани и курви, а в Борисовата градина им пляскат.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 мар 2018 12:48

Аз просто изразих мнение , така ги виждам аз нещата . :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Eeespartaco
Контакти:

Мнениеот Eeespartaco » 07 мар 2018 12:56

Е от фейк отбор е нормално да работи с фейк нюз за останалите, какво да се очаква от онези освен селското им поведение, което им е заложено в корена на собственици, управници, мениджъри и играчи (Рафа Перез декември 2015 на Герена и капитана на тирето март 2018 в Русе) :!:

Що тъпспорт, тема ганчев и другите подлоги не пишат за мега играта на онези смешници - вкараха 5 гола в един псевдомач със поредния им сателит и после 2 мача съдиите ги бутат за да не запишат 0т от децата на Черно море и един от борещите се за оцеляване :roll:
Някъде да има критика за тях? :?:
Червени Воини написа:Просто ГФС-то доказа че е подуенско.какво си наумят подуенци това се случва. затова футбола ни е толкова зле от години.САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол със свойте постижения и футболисти

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 мар 2018 13:06

Eeespartaco написа:Е от фейк отбор е нормално да работи с фейк нюз за останалите, какво да се очаква от онези освен селското им поведение, което им е заложено в корена на собственици, управници, мениджъри и играчи (Рафа Перез декември 2015 на Герена и капитана на тирето март 2018 в Русе) :!:

Що тъпспорт, тема ганчев и другите подлоги не пишат за мега играта на онези смешници - вкараха 5 гола в един псевдомач със поредния им сателит и после 2 мача съдиите ги бутат за да не запишат 0т от децата на Черно море и един от борещите се за оцеляване :roll:
Някъде да има критика за тях? :?:

[offtopic][rimg]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28166465_1233646100102571_6260683068107857149_n.jpg?oh=a1589ca5075bd34616f75415a4dface8&oe=5B02AF90[/rimg] :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 мар 2018 13:20

modor написа:[offtopic][rimg]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28166465_1233646100102571_6260683068107857149_n.jpg?oh=a1589ca5075bd34616f75415a4dface8&oe=5B02AF90[/rimg] :lol:[/offtopic]

"Медийна шизофрения" :lol:

Върни се в “Левски”