Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 05 мар 2018 17:27

delqnski47 написа:Стига сте се тюхкали,ами отидете да искате обяснение от вашето ръководство защо подкрепи господин Михайлов. 8-) Вие сте си виновни.

Ти нали нямаше време да следиш темата за мача? Чий търсиш още във форума, ако нямаш време, еле пък в подфорума на Левски? Ганчевия тук го нЕма.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 05 мар 2018 17:34

Балкански Орел написа:След днес съм сигурен, че българският футбол загуби много фенове.Трябва да си доста спрял за да продължаваш да гледаш това корумпирано първенство, че и да ходиш по мачове да даваш пари за път, билети и т.н.А накрая да гледаш подобни циркове.

Да теглят един жребий между тирето и Л-Ц за титлата и купата и поне да спрат да тормозят хората.
Само евреопейски фтубол вече.

Не си много обективен помията в първенството последните дни беше започната от селската публика на Левски срещу Берое такива неща също отблъсква хората от Българският футбол.Освен това и за Левски през годините е имало голяма помощ от съдиите както и за истинският ЦСКА.Дунав днес бяха много ощетени най-вече заради гола с ръка на Каранга но определено мисля ,че освен Чорбаджийски и играча на Дунав заслужаваше червен картон не е нормално такива влизания с лакти...

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 05 мар 2018 17:39

matador написа:
Балкански Орел написа:След днес съм сигурен, че българският футбол загуби много фенове.Трябва да си доста спрял за да продължаваш да гледаш това корумпирано първенство, че и да ходиш по мачове да даваш пари за път, билети и т.н.А накрая да гледаш подобни циркове.

Да теглят един жребий между тирето и Л-Ц за титлата и купата и поне да спрат да тормозят хората.

Не си много обективен помията в първенството последните дни беше започната от селската публика на Левски срещу Берое такива неща също отблъсква хората от Българският футбол.Освен това и за Левски през годините е имало голяма помощ от съдиите както и за истинският ЦСКА.Дунав днес бяха много ощетени най-вече заради гола с ръка на Каранга но определено мисля ,че освен Чорбаджийски и играча на Дунав заслужаваше червен картон не е нормално такива влизания с лакти...

Едно е какво правят феновете,друго е какво правят съдийте!?Феновете на псевдо-ЦСКА,защо нахлуха на Лалута?Ако беше дал 2 червени,щеше да е поне по-обективно!И незнам от град ли си или село,ама не наричай феновете на ЛЕВСКИ селяни!

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 05 мар 2018 17:49

Serafim написа:
delqnski47 написа:Стига сте се тюхкали,ами отидете да искате обяснение от вашето ръководство защо подкрепи господин Михайлов. 8-) Вие сте си виновни.

Ти нали нямаше време да следиш темата за мача? Чий търсиш още във форума, ако нямаш време, еле пък в подфорума на Левски? Ганчевия тук го нЕма.

По стар обичай някои си мислят, че като запушат устите на хората и ще променят мисленето на нормалните мислещи хора. Нямал време, айде стига. Ей сега като напиша тука нещо за тирето и ще ми удари бана до 5 минути :) Такива фенове на тирето и онова беззъбо журналистче подлога всичките са едни и същи. Отбора му играе по възможно най-гнусния начин с платени съдии той ще ми вика, че феновете на Левски са виновни, че Гриша Ганчев е купил съдиите. :lol: :lol:

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 05 мар 2018 17:50

Балкански Орел написа:Ами аз няма да си го причиня да гледам повече български футбол на тоя етап.То вече незнам български ли е турски ли, мутренски ли е...След две години когато влязат и другите турски мутри от Кърджали ще е още по-голяма помия.

То и аз така се бях зарекъл да не влизам повече в Г(риш)ОНГ. БГ ама ей го на, току-що направих тази грешка. В началната страница
:arrow: Трудна победа за цска
:arrow: Какво казал Каранга за гола си
:arrow: Какво казал Белчев за мача...
Кликам да гледам репортажа, а там боксов рунд в червенето наказателното поле с нокдаун за дунавски нападател :shock: :o

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 05 мар 2018 18:05

Коментирате съдията какво направил голяма работа сякаш е за първи път :). Не мога да разбера какво ви топли тая Лига Европа като излиза, че Берое са силни, Ботев били добър отбор, Славия ни се опъвали, Горно Нанадолнище вземали пари да играят срещу нас. За мен извода е, че сме посредствен отбор. Хич не ми се пишат тия неща, но на терена това виждам

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 05 мар 2018 18:21

limon написа:Коментирате съдията какво направил голяма работа сякаш е за първи път :). Не мога да разбера какво ви топли тая Лига Европа като излиза, че Берое са силни, Ботев били добър отбор, Славия ни се опъвали, Горно Нанадолнище вземали пари да играят срещу нас. За мен извода е, че сме посредствен отбор. Хич не ми се пишат тия неща, но на терена това виждам

Така като гледам,само на теб ти е такъв извода!Всички се стремим да сме едно цяло,ама ти яко си гледаш да си срещу Роси и отбора,да не си роднина на Ники Митов или С.Стоев? :o :o :o

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 05 мар 2018 19:03

Jordan1914 написа:
matador написа:

Едно е какво правят феновете,друго е какво правят съдийте!?Феновете на псевдо-ЦСКА,защо нахлуха на Лалута?Ако беше дал 2 червени,щеше да е поне по-обективно!И незнам от град ли си или село,ама не наричай феновете на ЛЕВСКИ селяни!

Нали това казах ,че Дунав бяха много ощетени от съдиите в този мач. От малък град съм ама такива безмозъчни селяни като част от феновете на Левски рядко се виждат ;) Защо фенове нахлуха на Лаута по-същата причина и там си имат същите селяни.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 мар 2018 19:29

matador написа:
Jordan1914 написа:
matador написа:

Нали това казах ,че Дунав бяха много ощетени от съдиите в този мач. От малък град съм ама такива безмозъчни селяни като част от феновете на Левски рядко се виждат ;) Защо фенове нахлуха на Лаута по-същата причина и там си имат същите селяни.

Ех големи мъченици и ние станахме, феновете ни били проблема. Я виж скапаното ръководство и дебилите, които точат клуба вече 20 години почти, всяко нещо си има граници, естсвено че ще избие някъде тая чутовна глупост, която продължава супер дълго време. По света хора се избиват, вие тука за някакви снежни топки ебахти огромният проблем направихте.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 мар 2018 20:05

Jordan1914 написа:
popokutepetel написа:

О, то сега почват нещата. Гледай до края какво театро ще е - или полягване или я измислена дузпа, я гол с ръка или нещо от сорта :lol:.
От към власт над съдиите и във федерацията Каузата са две гърди напред, но пък като сателити дет ще се прокраднат в следващата фаза тирето си има Бирое, Металик и Верея, а Гела няма :lol:
Е сега е момента Спаско да оправи финансовото състояние за година-две напред ;)

Най-много ще ми бъде интересно,кой ще им свири мачовете между тях? :D

Няма да има съдии за да няма сърдити. :lol:

Върни се в “Левски”