Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Ха, чак сега прочетох анализа.
Доста постен и посредствен... Аз ако бях главен редактор, нямаше да го публикувам...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- BLUE CHAMPIONS
bigbonusprize написа:Ха, чак сега прочетох анализа.Доста постен и посредствен... Аз ако бях главен редактор, нямаше да го публикувам...
Ааааа, Ники Алексондров не мисли така

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Sisi 1914 написа:Много ми е интересно, с какъв състав ще излезем, в контролата ни!
ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Илиев, Мюлдер, Милиев, Грийн, Пинто, Йовов, Гаджев, Младенов, Тасевски, Калво, Цветков
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Sisi 1914 написа:Много ми е интересно, с какъв състав ще излезем, в контролата ни!
ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Илиев, Мюлдер, Милиев, Грийн, Пинто, Йовов, Гаджев, Младенов, Тасевски, Калво, Цветков
"Днес Левски ще изиграе първата си контрола от подготвителния лагер в Кипър. Спарингът срещу местния втородивизионен Агиа Напа започва в 15:00 ч българско време. В него треньорът на сините Николай Костов ще даде шанс за изява на всичките си здрави футболисти.
Единствено Стефан Станчев и Жак Коен ще бъдат запазени. Те лекуват контузии.
Останалите 21 полеви футболисти ще играят само по едно полувреме. Дебют със синята фланелка ще направи 15-годишният Антонио Вутов, за когото се твърди, че щял да бъде възнаграден с договор за старанието си. Тримата вратари Пламен Илиев, Божидар Митрев и Кирил Акалски ще пазят по 30 минути."
- milen.hristov
- Контакти:
tevez написа:Sisi 1914 написа:Много ми е интересно, с какъв състав ще излезем, в контролата ни!
Абе нещо не ми харесва тази новата схема, твърде защитна ми е, още повече, че сме и без нападатели.Толкова ли е трудно да се намерят необходимите играчи за 4-3-3. Ясно,че всичко тръгва от сгрешената лятна селекция, но все пак не е невъзможно грешките да се оправят, стига да има желание
- metodito
- Контакти:
milen.hristov написа:Абе нещо не ми харесва тази новата схема, твърде защитна ми е, още повече, че сме и без нападатели.Толкова ли е трудно да се намерят необходимите играчи за 4-3-3. Ясно,че всичко тръгва от сгрешената лятна селекция, но все пак не е невъзможно грешките да се оправят, стига да има желание
Ами? С раждането на Гонзо всичко е започнало. Лятната трансферна политика е кармично свързана с Иванов всъщност.
Повтаряш като латерна глупости.
Ако не се вземе на зима нападател Костов ли ще е виновен?
Вчера гледа ли Милан - Интер?
Кой е виновен, че Милан нямат играчи? Алегри?
Много добре знаеш кой е виновен ми се правиш на ударен.
И сега като почнете да обвинявате Тонев, мустакотото ще е постигнал целта.
Назначил е поредният бушон!
Я така по йезуитски да те питам: Сираков ли е виновен, че не намери "новият Гонзо"?
Тактиката да играем без нападател и за мен е необяснима. Жак, Шьорд, или все някой може да пробват...
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:milen.hristov написа:Абе нещо не ми харесва тази новата схема, твърде защитна ми е, още повече, че сме и без нападатели.Толкова ли е трудно да се намерят необходимите играчи за 4-3-3. Ясно,че всичко тръгва от сгрешената лятна селекция, но все пак не е невъзможно грешките да се оправят, стига да има желание
Ами? С раждането на Гонзо всичко е започнало. Лятната трансферна политика е кармично свързана с Иванов всъщност.
Повтаряш като латерна глупости.
Ако не се вземе на зима нападател Костов ли ще е виновен?
Вчера гледа ли Милан - Интер?
Кой е виновен, че Милан нямат играчи? Алегри?
Много добре знаеш кой е виновен ми се правиш на ударен.
И сега като почнете да обвинявате Тонев, мустакотото ще е постигнал целта.
Назначил е поредният бушон!
Я така по йезуитски да те питам: Сираков ли е виновен, че не намери "новият Гонзо"?
Нищо лошо не казвам за Гонзо в случая, сгрешил е, време е да си поправи грешката, не е фатално. Селкцията беше грешна, това,ч е сега се опитваме да се отъвем от почти цялата селеция е показателно, плюс още няколко от миналата зимна селекция. Няма такъв отбор в света който казва,ч еще практикува нападателен и красив футбол и да има само един центарлен нападател, а в случая се опитваме да се отъвем и от него, но да видим какво ще имаме до края на трансферният прозорец.
п.с. Сираков навремето откри заместник на Гонзо- Чиликов, по-късно щом не се е осетила липсата на Гонзо при пробива в УЕФА и класирането в ШЛ, значи е намрил и тогва замстник, разбира се подпомагани от части и двата случая от самият Гонзо.
milen.hristov написа:Абе нещо не ми харесва тази новата схема, твърде защитна ми е, още повече, че сме и без нападатели.Толкова ли е трудно да се намерят необходимите играчи за 4-3-3. Ясно,че всичко тръгва от сгрешената лятна селекция, но все пак не е невъзможно грешките да се оправят, стига да има желание
Твърде защитна? Много по-добри отбори от Левски играят с по два дефанзивни халфа, а ние играем с един и ти ми казваш, че е много защитна схемата?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Абе нещо не ми харесва тази новата схема, твърде защитна ми е, още повече, че сме и без нападатели.Толкова ли е трудно да се намерят необходимите играчи за 4-3-3. Ясно,че всичко тръгва от сгрешената лятна селекция, но все пак не е невъзможно грешките да се оправят, стига да има желание
Твърде защитна? Много по-добри отбори от Левски играят с по два дефанзивни халфа, а ние играем с един и ти ми казваш, че е много защитна схемата?
Не казвам, че съм прав това е въпрос на гледана точка, ти също имаш право. Това просто не е футболът който ми харесва
milen.hristov написа:Нищо лошо не казвам за Гонзо в случая, сгрешил е, време е да си поправи грешката, не е фатално. Селкцията беше грешна, това,ч е сега се опитваме да се отъвем от почти цялата селеция е показателно, плюс още няколко от миналата зимна селекция. Няма такъв отбор в света който казва,ч еще практикува нападателен и красив футбол и да има само един центарлен нападател, а в случая се опитваме да се отъвем и от него, но да видим какво ще имаме до края на трансферният прозорец.
п.с. Сираков навремето откри заместник на Гонзо- Чиликов, по-късно щом не се е осетила липсата на Гонзо при пробива в УЕФА и класирането в ШЛ, значи е намрил и тогва замстник, разбира се подпомагани от части и двата случая от самият Гонзо.
Защитният стил на Барса е с един и то не типичен централен нападател (на футболен език - фалшива 9-ка) в лицето на Меси. Любимата ти 4-3-3 с колко централни нападатели е?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]