Може наистина от малък да си е левскар, просто така да са се стекли обстоятелствата.Едва ли има човек, който да не е съжалявал за нещо което е сторил през живота си.
А и дори да не е бил, няма да е първия който от чорбарче ще стане истинско левскарче.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
[center]Levski & Lazio[/center]
olimpi написа:TristaNNN написа:Нов мил жест на ръководството, този път към Сашо Костов, а Краси Иванов започва все повече и повече да ми се издига в очите като директор.
Несъмнено, какво са направили ?
Да е жив и здрав, скромен и земен човек. Познавах го много бегло най-вече по разкази и като съученик на баща ми.
Между другото за другия Сашо Костов - Фанфана дали се ща някой, все пак има мачове и за нас ?
Може би за някои хора това е дреболия, но аз лично много ценя подобни жестове, затова и похвалих бат' Краси.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... -80-474273
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Torino FC 1906
- Контакти:
Костов нека продължава да вкарва, пък нека да е чорбар или какъвто си иска... Това ни е най-малкият проблем!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Балкански Орел написа:Може наистина от малък да си е левскар, просто така да са се стекли обстоятелствата.Едва ли има човек, който да не е съжалявал за нещо което е сторил през живота си.
А и дори да не е бил, няма да е първия който от чорбарче ще стане истинско левскарче.
Аз не разбирам какво е това вторачване в пристрастията на 1 футболист. Ако си скъсва задника на терена срещу всички, включително срещу отбора на който симпатизира той е истински професионалист. Ако е истински професионалист трябва да гледаме спортните му качества, а не дали като малък се е снимал с екип на Христо Янев или нещо такова.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Serafim написа:Аз пък не виждам какво ревете. Схемата от километри е ясна. УЕФА освен това казаха, че за тях 3 годишния срок е изтекъл, което значи, че фактически за тях ЦСКА-София(София) си е нов отбор, който е изчакал законовия срок за участие в ЕКТ. А за феновете им си остават подигравките и присмеха, освен, че се асоциираха с ГГ. Всеки си носи кръста.
Колега, я малко математика: Как ни е изтекъл срока, че и три години..........от 2016 - до 2018
Ма нищо, да сте здрави !
k_oleto написа:Serafim написа:Аз пък не виждам какво ревете. Схемата от километри е ясна. УЕФА освен това казаха, че за тях 3 годишния срок е изтекъл, което значи, че фактически за тях ЦСКА-София(София) си е нов отбор, който е изчакал законовия срок за участие в ЕКТ. А за феновете им си остават подигравките и присмеха, освен, че се асоциираха с ГГ. Всеки си носи кръста.
Колега, я малко математика: Как ни е изтекъл срока, че и три години..........от 2016 - до 2018
Ма нищо, да сте здрави !
Е срока ви не е изтекъл, което само потвърждава, че наистина не сте нов отбор, а сте си стария Литекс, но със сменен офис.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Ей, ся си такова, таковатата! Да видим като шитнаха Пиргов, кой ще замени Холмар????
metodito написа:Ей, ся си такова, таковатата! Да видим като шитнаха Пиргов, кой ще замени Холмар????
Белаид или Деян Иванов, той тука ли е?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Сигурно Белаид... "Сигурното". 
Пиргов и Давид имаха мачове заедно и стояха много стабилно! Да не говорим за връзката Холмар - Горанов.

Пиргов и Давид имаха мачове заедно и стояха много стабилно! Да не говорим за връзката Холмар - Горанов.