Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Успех на Стоилов.Имаме ли друг българин, който да е бил тренер на чужда страна ?
[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:Успех на Стоилов.Имаме ли друг българин, който да е бил тренер на чужда страна ?
Има... ма те едни футболни величия

- Балкански Орел
- Контакти:
Ами има един човек, наречен Васил Спасов (Валяка), БОГ да го прости и него, който е водил Кипър. Би трябвало да се познава в този форум.
Ще направя официално предложение до Краси Иванов и до новият маркетингов директор относно официалната фланелка за сезон 2018-19.
Ще предложа екипа да е по-изчистен откъм спонсори и чрез официалният фен-шоп всеки фен да може да "създаде" екип с неговото име или това например на Сираков,Аспарухов,Костов,Соколето и т.н. по подобие на официалният фен-магазин на СС Наполи.
Може би ако фен-фланелката струва 60 лв. то кустомизирана ще бъде около 90-95лв.
Също така ще предложа да върнем 100-годишният юбилеен екип за резервен.Трябва да се върнем към традициите си,а освен това тоя жълтият е ужасно дразнещ и безвкусен.
Ще предложа екипа да е по-изчистен откъм спонсори и чрез официалният фен-шоп всеки фен да може да "създаде" екип с неговото име или това например на Сираков,Аспарухов,Костов,Соколето и т.н. по подобие на официалният фен-магазин на СС Наполи.
Може би ако фен-фланелката струва 60 лв. то кустомизирана ще бъде около 90-95лв.
Също така ще предложа да върнем 100-годишният юбилеен екип за резервен.Трябва да се върнем към традициите си,а освен това тоя жълтият е ужасно дразнещ и безвкусен.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Странджата
- Контакти:
Честита Баба Марта! Да сме бели, румени и засмени като след пахарка червено винце 

-
- Контакти:
Аз също мисля, че е екипите ни са малко безвкусни, към момента. Много ми харесва как в Германия, а и в Испания клубовете си позволяват да правят ежегодни промени, като запазват основната схема. Клубове с дълголетна история и феновете не правят такива драми. Вижте екипите на Байерн, Хановер, Хамбургер, Леверкузен и тн. Не че трябва драстично да се променя, но поне различен син нюанс. Примерно по-тъмно. Според мен това би стимулирало хората малко от малко да си купуват нови фланелки през година-две. Вижте последните 5-6 години - Найк, Пума, Хома - почти няма разлики. И аз съм съгласен за юбилейния екип. Също така онзи тъмно-сивия на Хома от 2016, мисля, бе доста добър, като цветова схема. Или да върнем белия за 3-та алтернатива.
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KcWSvnF0KGM[/youtube][/center]
1914.1902 написа:[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KcWSvnF0KGM[/youtube][/center]
Нещо не му вярвам много на Станислав, че е левскар. Има си клип, като играч на цесекату, какво пее.
- Странджата
- Контакти:
Станислав Костов не беше ли този, с когото по времето на Гонзо май беше нещо като уговорен за определена сума, но после Наков ги "продаде" накуп с Делев и още един на бившето ЦСКА, което пък забрави да плати и Пирин фалира ... Ако е той, за него още тогава писаха, че е левскар и иска в Левски - заради баща си и заради това, че е левскар.
На мене нещо такова ми се върти из главата ...
На мене нещо такова ми се върти из главата ...