Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Честита Баба Марта, левскари! Бъдете живи и здрави!

- modor
- Контакти:
Честита Баба Марта, левскари! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
vvessel написа:шивача написа:miro_rz написа:vvessel написа:Тук някакъв се изказа доста чорбарски за качествата на бивши футболисти на Левски, а си сложил нашата емблема. Чудя се дали е обикновен трол-провокатор или е със специални потребности. Да кажеш, че Дарко е балерина, е обидно, но да кажеш за Гонзо ,че за нищо не ставал , това само чорбар може да го каже. Когато Гонзо беше на терена, свинете свалят гащи до колена. На куц крак да играеше и пак го пазеха двама индивидуално. Той сам направи Левски два пъти шампион. Който е гледал тогава мачовете - знае, който не е - да не лае(грухти).
Имаше един черен Ибрахима Гай като видеше Гонзо и оплиташе краката !![]()
Точно пък Гай редовно качваше Гонзо на шейната. Просто имаше късмет срещу нас. Видя се и как му се разви кариерата след това.
Гонзо вкарваше на нас, дуСпи и срещу побратимите отбори от Ч Море, Беласица и Спартак Плевен. Навън го оцениха като ......дефанзивен халф
Факт е, че не му провървя в чужбина, но един и двама ли са дето тук са звезди а навън не се реализират. Но за Гай си много смел в изказванията. Не знам колко мача е играл срещу Гонзо, но си спомням поне 2 гола които негъра гледаше отблизо. А, знаеш, Гонзо има много срещу вас, така че може и повече да са. Не ми се ровят статистики, ти ако искаш си поиграй и ме опровергай
Тук спора, ако го решаваме по статистика, ще клони към хикс. Аз го карам по футболни спомени, разчитайки на футболната си памет. Имам спомен от един гол на Гонзо в мач, в който не пипна топката! Не ми се рови просто в нета...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:miro_rz написа:vvessel написа:Тук някакъв се изказа доста чорбарски за качествата на бивши футболисти на Левски, а си сложил нашата емблема. Чудя се дали е обикновен трол-провокатор или е със специални потребности. Да кажеш, че Дарко е балерина, е обидно, но да кажеш за Гонзо ,че за нищо не ставал , това само чорбар може да го каже. Когато Гонзо беше на терена, свинете свалят гащи до колена. На куц крак да играеше и пак го пазеха двама индивидуално. Той сам направи Левски два пъти шампион. Който е гледал тогава мачовете - знае, който не е - да не лае(грухти).
Точно пък Гай редовно качваше Гонзо на шейната. Просто имаше късмет срещу нас. Видя се и как му се разви кариерата след това.
Гонзо вкарваше на нас, дуСпи и срещу побратимите отбори от Ч Море, Беласица и Спартак Плевен. Навън го оцениха като ......дефанзивен халф
Не е Гай, а е Гей (така се произнася на френски). А колкото до качването, Гонзо редовно вкарваше и Гей гледаше отблизо. Помня го този мач, Гонзо не пипна топката и после с бинтованата глава го забучи по шампионски
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
metodito написа:csimoen2 написа:metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Много ме съмнява Роман да иска да се маха при положение, че по думите му тук се чувстват добре семейството. Васко също ме съмнява. Ако е истина обаче, забравете, че следващата година ще направим нещо или в Европа. Което пък ще покаже, че съм прав - всичко е прах в очите. Времето ще покаже...
Не разбирам за какво е толкова зор за запазване на Роман и Панайотов...
Прохазка е трагичен последните 2 сезона, да боец е, но само със желание не става. При Панайтов е същата работа..
Верно? Чичо Делио не мисли така.
Да, вярно е...
Справка - Панайтов в първите два мача е резерва...
Ако Делио искаше толкова да задържи Прохазка - щеше вече да има нов договор към момента...
Това, че е капитан на отбора и любимец на публиката, според мен, още го задържа на терена, а не е на скамейката...
csimoen2 написа:
Това, че е капитан на отбора и любимец на публиката, според мен, още го задържа на терена, а не е на скамейката...
Да. Той и Джон Тери беше капитан и любимец на публиката, но миналия сезон го изкара на пейката, защото отборът вървеше без него. Няма треньор, който ще си навреди на състава, пускайки играч само защото феновете го обичат.
Ти като фен какво би предпочел? Отборът да печели мачове без играч Х, въпреки че го харесваш, или да губи, но твоят любимец да играе?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

olimpi написа:шивача написа:miro_rz написа:vvessel написа:Тук някакъв се изказа доста чорбарски за качествата на бивши футболисти на Левски, а си сложил нашата емблема. Чудя се дали е обикновен трол-провокатор или е със специални потребности. Да кажеш, че Дарко е балерина, е обидно, но да кажеш за Гонзо ,че за нищо не ставал , това само чорбар може да го каже. Когато Гонзо беше на терена, свинете свалят гащи до колена. На куц крак да играеше и пак го пазеха двама индивидуално. Той сам направи Левски два пъти шампион. Който е гледал тогава мачовете - знае, който не е - да не лае(грухти).
Не е Гай, а е Гей (така се произнася на френски). А колкото до качването, Гонзо редовно вкарваше и Гей гледаше отблизо. Помня го този мач, Гонзо не пипна топката и после с бинтованата глава го забучи по шампионски
Да, за този мач говоря. Дали е Гей или Гай ми е през оная работа, но е факт, че Гея навсякъде се наложи с успех след ЦСКА, докато Гонзо го изпъдиха отвсякъде.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- delqnski47
- Контакти:
Станимир Стоилов е новият селекционер на Казахстан
https://www.sportal.bg/news.php?news=712040
Не знам дали тука трябва да го постна.Ако съм сгрешил - моля някой син колега мод да го изтрие,а на мене да ми наложи бан вековень.
Честито на СС.Аз лично се радвам много за него,защото в чужбина с това действие показва,че имаме кадърни БГ треньори.
https://www.sportal.bg/news.php?news=712040
Не знам дали тука трябва да го постна.Ако съм сгрешил - моля някой син колега мод да го изтрие,а на мене да ми наложи бан вековень.

Честито на СС.Аз лично се радвам много за него,защото в чужбина с това действие показва,че имаме кадърни БГ треньори.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- metodito
- Контакти:
Не бягай по тъча ти, кажи спомняш ли си оня гол как Гей оплете краката пред Гонзо.
Знам от сигурен източник, че години наред след това е имал пост-травматичен стрес и най-страшния филм на Гай бил "Улица Сезам".