miro_rz написа:По-дебилска и комплексирана тема няма!
5600 мнения се дъвче едно и също!
Темичката си е много хубава
Това че подуенци не отговарят на въпросите за динамо и за кучето само затвърждава истината
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:По-дебилска и комплексирана тема няма!
Bernaleo написа:Дъвчат се глупости,фактите си остават... Цска тире София е приемник на Литекс Ловеч.
realno написа:Ozzimozzi написа::mrgreen:
Малко офтопик, но..
Хонда, да не би с Реалното и Блатера да сте от един випуск на СМУ "Ф.Е.Дзержински"-Пазарджик?
Ние сме от "випуска" на закона и истината, а не от вашия "випуск" на врътките, хватките, буламача и свинщината.
[/offtopic]maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Highlander написа:Колегата honda се разправи по брутален начин и направи на пух и прах всичко що е привърженик на ЦСКА-София.Човека задава въпроси, на които не можете или не искате да отговорите!
шивача написа:miro_rz написа:По-дебилска и комплексирана тема няма!
Темичката си е много хубава![]()
Това че подуенци не отговарят на въпросите за динамо и за кучето само затвърждава истината
TNT написа:шивача написа:miro_rz написа:По-дебилска и комплексирана тема няма!
И аз съм на мнение,че темата е хубава.Иначе откъде щяхме да разберем коя е новата свИтиня на шивача.![]()
шивача написа:TNT написа:шивача написа:miro_rz написа:По-дебилска и комплексирана тема няма!
И аз съм на мнение,че темата е хубава.Иначе откъде щяхме да разберем коя е новата свИтиня на шивача.![]()
Всеки си има няква светиня. На едни им село галата и техната гордост-олимпик, за друг динамо, за нас е ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта