със или без спонсорство ,като са решили да вземат "булгартабак", ще го вземат.
Банка фирма, хотел и тъ нъ не купува, не развива. Купувачът е друг, най-вероятно българско сдружение. Защо минава през банка сделката не ми е ясно. Освен може би да го раздели и продаде на части - имущество и ала - бала. Не знам. Или просто поредното унищожаване и разграбване...
Това е една от далаверите на гадните политици (не казвам партия, щото от около 70 години има само една партия - тази на крадците).
Казанската афера е смешна сама по себеси, без значение кой е щял да участва в мача с ЦСКА.Не може да се бараш за собственик и едноличен диктатор в голям (за нашите стандарти) клуб, да си адвокат, специализирал в международното право, и да направиш такъв гаф-да тръгнеш да правиш трансфер с продажба извън трансферният прозорец, и то 4-има играчи накуп, от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия-това е несериозно.
Не разбирам поста ти. Подиграваш се нещо или .. Или просто да кажеш нещо?
Всички сини фенове знаят кой е в основата, пък един червен фен - да не знае?
Никой от ръководните фактори не е назовал имаето на ВТБ. Беше споменато: "голяма външно-търговска банка". Все едно аз да ви кажа купих си маратонки, пък вие да кажете на друг: купил си е Найк.