Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 15 яну 2012 15:28

със или без спонсорство ,като са решили да вземат "булгартабак", ще го вземат.

Банка фирма, хотел и тъ нъ не купува, не развива. Купувачът е друг, най-вероятно българско сдружение. Защо минава през банка сделката не ми е ясно. Освен може би да го раздели и продаде на части - имущество и ала - бала. Не знам. Или просто поредното унищожаване и разграбване...
Това е една от далаверите на гадните политици (не казвам партия, щото от около 70 години има само една партия - тази на крадците).

Казанската афера е смешна сама по себеси, без значение кой е щял да участва в мача с ЦСКА.Не може да се бараш за собственик и едноличен диктатор в голям (за нашите стандарти) клуб, да си адвокат, специализирал в международното право, и да направиш такъв гаф-да тръгнеш да правиш трансфер с продажба извън трансферният прозорец, и то 4-има играчи накуп, от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия-това е несериозно.

Не разбирам поста ти. Подиграваш се нещо или .. Или просто да кажеш нещо?
Всички сини фенове знаят кой е в основата, пък един червен фен - да не знае?

Никой от ръководните фактори не е назовал имаето на ВТБ. Беше споменато: "голяма външно-търговска банка". Все едно аз да ви кажа купих си маратонки, пък вие да кажете на друг: купил си е Найк.
Последна промяна от metodito на 15 яну 2012 15:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 яну 2012 15:40

Кашчей написа:Казанската афера е смешна сама по себеси, без значение кой е щял да участва в мача с ЦСКА.Не може да се бараш за собственик и едноличен диктатор в голям (за нашите стандарти) клуб, да си адвокат, специализирал в международното право, и да направиш такъв гаф-да тръгнеш да правиш трансфер с продажба извън трансферният прозорец, и то 4-има играчи накуп, от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия-това е несериозно.

"... от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия..."
В момента в Рубин има играчи от:
ФК Вентспилс
Динамо Минск
Емелек(Екв)
Персеполис(Иран)
Тези отбори от кой "разряд" са,според теб?
Нали не мислиш,че Рубин "пазарят" само от Барселона,Реал М,Ман Юн... :o

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 яну 2012 15:52

eddie написа:Гледам, че пак се дъвче "казанската афера".
Да припомня, че 3-ма от 4-те "най-силни" играча изобщо нямаше да участват в мача заради контузии и наказания...

Само да ти напомня , че и бардон беше изваден от групата за мача , а ти ако ми кажеш кои са били контузените или наказаните , няма да е лошо :))).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 16:04

blue avalanche написа:
Кашчей написа:Казанската афера е смешна сама по себеси, без значение кой е щял да участва в мача с ЦСКА.Не може да се бараш за собственик и едноличен диктатор в голям (за нашите стандарти) клуб, да си адвокат, специализирал в международното право, и да направиш такъв гаф-да тръгнеш да правиш трансфер с продажба извън трансферният прозорец, и то 4-има играчи накуп, от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия-това е несериозно.

"... от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия..."
ФК Вентспилс
Динамо Минск
Емелек(Екв)
Персеполис(Иран)

И са напазарили през време, когато няма трансфери цели 4 играча от един отбор?И то, защото техните се разболели?Я не ми говори глупости, поне не и за този случай, че станахте за смях и на къртиците под земята с този "трансфер" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2012 16:09

Кашчей написа:
И са напазарили през време, когато няма трансфери цели 4 играча от един отбор?И то, защото техните се разболели?Я не ми говори глупости, поне не и за този случай, че станахте за смях и на къртиците под земята с този "трансфер" :mrgreen:

А един мустакатко стана богат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 16:14

metodito написа:
Кашчей написа:

А един мустакатко стана богат.

Въобще не бих се учудил.Учудва ме ентусиазмът, с който някои се опитват да оневинят "Гуньо адвокатина" в тая афера, че уж бил подведен :?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 яну 2012 16:16

Батков подведен? Да, бе да!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2012 16:26

Кашчей написа:Въобще не бих се учудил.Учудва ме ентусиазмът, с който някои се опитват да оневинят "Гуньо адвокатина" в тая афера, че уж бил подведен :?

Не мисля, че има такива, които се съмняват в "способностите" на бай Ганян. Тези, които се опитват да кажат обратното, също го знаят. Просто не го признават.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 яну 2012 16:34

Кашчей написа:
blue avalanche написа:"... от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия..."
ФК Вентспилс
Динамо Минск
Емелек(Екв)
Персеполис(Иран)

Не разбрах,след като ние сме "треторазряден европейски клуб",към кой "разряд" спадат изброените отбори?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 16:45

blue avalanche написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:"... от треторазреден европейски клуб в шампиона на Русия..."
ФК Вентспилс
Динамо Минск
Емелек(Екв)
Персеполис(Иран)

Не разбрах,след като ние сме "треторазряден европейски клуб",към кой "разряд" спадат изброените отбори?

От същият разряд спадат.Да не си мислиш, че сте от второто ниво на европейския футбол?И прочети по-задълбочено това, което написах, а не само да се хващаш за "треторазредния", а именно, че няма шампионът на Русия да купи 4 играча наведнъж от един треторазреден клуб.Те няма как и от първоразреден или четвърторазреден да купят 4 играча наведнъж.Наблегни върху бройката играчи и времето, за което тя трябваше да е закупена.После си помисли дали точно Левски има такива играчи накуп, които да подсилят шампиона на Русия (оставяме факта, че по това време трансфери не са разрешени).Ако беше 1 или двама, да се хване човек, ама четирима...., че и накуп :? :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”