Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2018 10:56

Warped написа:Какъв потенциал на Гомез? Човека вече е дърт и е дошъл да играе в Левски в България... а... Кефи ме , че оранжево червените се опитват да изкарат Роси менте, само дето не е. Повечето футболисти са под нивото на Роси и толкова могат. Новите... ще видим

:mrgreen:
Много е просто, вадиш списъка на отбора и ако не можеш да прецениш потенциала на всеки и на колко % от него се представя, си отбелязваш срещу всеки футболист дали за последните 6 месеца има прогрес или регрес в представянето му ;)
Теглиш чертата и получаваш що годе представа за качеството на работата на треньорския екип с футболистите, .... без сантименти ;) Останалото са заяждания на дребно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2018 11:08

W84me написа:
rhaegar написа:Кво да стане, Роси ще си вдигне чукалата, а ние започваме отначало.

Напротив, след Роси ще има поставени основи на европейски отбор. Не знам дали той е човекът, който ще успее да го направи такъв, но следващия треньор трябва пак да е има, за да продължи делото му.

Ако на втори пореден треньор някой отгоре му каже какви играчи да пуска и кои не, кой сериозен човек ще иска да ни води в бъдеще?

Далеч съм от мисълта, че подобно нещо ще се случи, просто коментираме хипотезата. Аз имам вяра на Роси, че може да промени ганьовския начин на водене на Левски по отношение на спортната част. Остава Русев да направи същото и в директорската.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 фев 2018 11:12

W84me написа:
koisa написа:
Warped написа:Какъв потенциал на Гомез? Човека вече е дърт и е дошъл да играе в Левски в България... а... Кефи ме , че оранжево червените се опитват да изкарат Роси менте, само дето не е. Повечето футболисти са под нивото на Роси и толкова могат. Новите... ще видим

При Роси се смениха повече от половин отбор играчи, оставиха го да си направи подготовката където и както иска и пак играчите виновни. :geek:

ЕЙ, БОГУ! За кое да са виновни Роси или играчите сега? Изигран е точно ЕДИН, ЕДИН ШИБАН МАЧ, от пролетния полусезон. Даже този мач е спечелен...

Ей, Богу, Ей не Богу, не аз казвам, че играчите толкова си могат. Още колко играчи трябва да минат през Левски докато спрем да казваме "ама те играчите толкова си могат"? Явно на треньорите в Левски трябва да се взимат минимум Роналдо и Меси за да носят някаква отговорност при слаба игра.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 20 фев 2018 11:23

Red_Neck написа:

:mrgreen:
Много е просто, вадиш списъка на отбора и ако не можеш да прецениш потенциала на всеки и на колко % от него се представя, си отбелязваш срещу всеки футболист дали за последните 6 месеца има прогрес или регрес в представянето му ;)
Теглиш чертата и получаваш що годе представа за качеството на работата на треньорския екип с футболистите, .... без сантименти ;) Останалото са заяждания на дребно.

Всичко това е на едно 80% субективно. Гомез например в Съндерланд добре ли игра?? Щото аз мисля че не игра нищо. Самите вие от ЦСКА- София сбъркахте с Меркадо и Кубемба, които много хвалехте когато бяха дошли. Както и да е има достатъчно нови футболисти за следващите 6 месеца
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 20 фев 2018 12:17

koisa написа:
W84me написа:
koisa написа:

При Роси се смениха повече от половин отбор играчи, оставиха го да си направи подготовката където и както иска и пак играчите виновни. :geek:

ЕЙ, БОГУ! За кое да са виновни Роси или играчите сега? Изигран е точно ЕДИН, ЕДИН ШИБАН МАЧ, от пролетния полусезон. Даже този мач е спечелен...

Ей, Богу, Ей не Богу, не аз казвам, че играчите толкова си могат. Още колко играчи трябва да минат през Левски докато спрем да казваме "ама те играчите толкова си могат"? Явно на треньорите в Левски трябва да се взимат минимум Роналдо и Меси за да носят някаква отговорност при слаба игра.

Къде видяхте слаб ЛЕВСКИ бе?Ботев само ни рушаха играта,ЦСКА как им взе точка на тия-с автогол!По-добър треньор от Роси няма да имаме,затова спрете!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 20 фев 2018 12:31

Фригередо бил недоволен от оставането извън групата,дали е вярно?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2018 12:34

Jordan1914 написа:Фригередо бил недоволен от оставането извън групата,дали е вярно?

От Топлайно или ТемаЛайно е "новината"? :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 20 фев 2018 12:44

Ей сега чета, че под силния обществен натиск, предизвикан от талантливото перо на нобеловия лауреат по спортна журналистика Жаклин Михаилов и представеното необоримо становище на неговия висок покровител - джуджето от Микре и интелектуалеца Величко Дихонов, БФС ще направио следните административни промени във връзка с изигралия се в неделя мач между отборите на Левски и Ботев:

1. БФС излиза с официална позиция, че голът във врата на Ботев, е умишлено дело на защитника Пламен Димов, защото, преди това този играч е играл за Левски;
2. необоримостта на точка 1 предвижда следните формално-правни последици за крайния резултат - въпросният гол ще бъде официално отменен;
3. на футболен клуб Левски и неговите привърженици ще бъде наложено мъмрене, целящо да насади у синията футболна общественост трайна нагласа, че автоголът като гол не е съвсем гол;
4. във връзка с предходните три точки, БФС издига на нов обществен принцип, касаещ само футболен клуб Левски: "На отбор като Левски не му приляга да печели с автоголове";
5. за да се избегне риска от обществена неравнопоставеност и опасността от хомофобия, БФС категорично забранява да се правят аналогии по точка 4 с клуба ЦСКА-София, тъй като този клуб е: нов, той изпълнява възпитателни функции (служи за пример на младите) и е преди всичко необходим за българския футбол.
6. по предложение на Гриша Ганчев и всички пишюещи под негова диктовка журналисти, ще бъде официално прекратен, по административен път, договора на досегашния старши треньор на Левски, тъй като отборът на Левски не играе като абсолютно сработен отбор от първия мач на пролетния дял;
7. БФС категорично забранява аналогии по точка 6 с отбора на цска-софия, който в подобен период миналата година загуби от Левски, отново поради опасения от риск за неравнопоставеност и опасност от хомофобия.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 фев 2018 12:44

Jordan1914 написа:Фригередо бил недоволен от оставането извън групата,дали е вярно?

Касабов снощи в спортно шоу Гол по БГ ОН ЕЪР каза, че е човека с най-голяма заплата в Левски в момента ,защото така сте се договорили с французите за три месеца вие да му плащате цялата заплата. Добре е да чуете (в самото начало на предаването) анализа му за Левски и първия мач срещу Ботев.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 фев 2018 13:01

JackPackage написа:

От Топлайно или ТемаЛайно е "новината"? :roll:

Нищо чудно да е вярно.Такива дет идват от ''елитни първенства'' после тука се правят на голяма работа :!: Чистил е кенефи в Рен,ама тука го раздава,збирашли.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”