South_Park написа:Sinite ot Sofia написа: Всеки мач играе като за последно и е редно да му се отбележи!
Всеки нормален човек в последният си работен ден работи на 10 % от възможностите си![]()
, клишето ти е скапано
И ти си скапан ама та търпим.Съдба.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
South_Park написа:Sinite ot Sofia написа: Всеки мач играе като за последно и е редно да му се отбележи!
Всеки нормален човек в последният си работен ден работи на 10 % от възможностите си![]()
, клишето ти е скапано
vvessel написа:ЕМИЛ написа:Слаб Левски , слаб мач , слаб сектор Б ....
Един път и аз да отидада ги гледам нашите буклуци и се изложихме
Идеален си за фен на тирето.
Махни си аватара че излагаш отбора.
Направо ми се повръща от такива "фенове"
Левски играха 10 на 14 и оставиха всичко на терена, можеха и да бият а ти ги наричаш боклуци ?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
zlatan написа:South_Park написа:Sinite ot Sofia написа: Всеки мач играе като за последно и е редно да му се отбележи!
, клишето ти е скапано
Sinite ot Sofia написа:Няколко неща. Обертан е ясен, класа е и ще дърпа отбора напред. Искам да отбележа нещичко, обаче, относно едно момче, юноша на Левски, което не блести.. но играе със страхотно сърце и тича километри - Васко Панайотов! Всеки мач играе като за последно и е редно да му се отбележи!
xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
xtremeee написа:Съдията да го вадят до края на първенството както ние не го искаме предполагам и феновете не Левски не го искат
South_Park написа:zlatan написа:South_Park написа:Sinite ot Sofia написа: Всеки мач играе като за последно и е редно да му се отбележи!
, клишето ти е скапано
Не е съдба - а причинно следствена връзка - след като говеждите ви мозъци раждат тъпотии , аз съм длъжен да ги оборвам, за да поддържам баланса във Вселената и да предпазвам от вируси "луда крава"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 12 госта