Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Player » 20 юни 2016 22:49

Големи мини заложиха Гонзо и Стоев с футболистите. Едни уж контузен, други уж ненужни и изгонени, а на трети им се каза да не се връщат. И после при провал със селекция или резултати, те или последователите им ще почнат да злорадстват.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2016 23:02

THE G.A.M.E написа:Петрович може да излъже словенците, но не това е най-важното.
По важното е, че няма да имаме надграждане, щото към момента отново се работи на парче.
Нема план, нема нищо.
Продължавам да смятам, че назначиха сърбина само за мачовете в Европа + - някой и друг кръг от Първенството.
Няма да го изтраят, а при сравнително негативни резултати в началото, най-вероятно ще заложим на Топчо да се оправя.
Което в крайна сметка ще е по добър вариант от Люпко.

Еми Люпко от всякъде започва от нулата с този потенциал, така, че е рано да се говори за надграждане.
Ръководството туко що постъпи на работа, ще им трябва малко време да се сработят, да влязат в ритъм. И нормално е селекцията да се бави, другият вариант е да се взимат набелязаните от Гонзо, един Деса ни е достатъчен за да се чудим как да се отървем през зимата от него.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2016 09:47

Десен бек е задължителен. 10ка също. Централен защитник. Абе пак половин отбор.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2016 10:11

bilyaletdinov написа:Десен бек е задължителен. 10ка също. Централен защитник. Абе пак половин отбор.

Е, за бека си имаме Сашко. А големия Сашо за централен защитник имаме и момчето от Славия. Макар че мен не ми харесва големия Сашо... Десетка дано се сети тренера, че това била титулярната позиция на Краев. И имаме юноши.

Големи мини заложиха Гонзо и Стоев с футболистите. Едни уж контузен, други уж ненужни и изгонени, а на трети им се каза да не се връщат. И после при провал със селекция или резултати, те или последователите им ще почнат да злорадстват.

Слушах Гонзо и не повярвах на ушите си. Били интегрирали ОСЕМ юноши. lol, някой може ли да ми каже кои са те? Щото аз откъдето и да ги броя все е един - Дидо Иванов. Близнаците ли са интегрирани по времето на Стоев? Краев ли? Ако бяха интегрирани осем души, това означава, че днес тренера нямаше да се чуди откъде да събере група за мача. :evil: А като сложиш тримата дембели Нар, Менголо и Аденидже, мани-мани. Дано от последния излезе нещо. Стоев така и не му даде шанс.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2016 10:25

Aко Левски имам някакви амбиции, Сашо Алвеша няма място в стартовите 11 :idea:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юни 2016 10:45

Аз не мисля, че Алвеша е толкова зле. Критикувал съм го много, но покрай СС сякаш си пооправи играта, особено през втория полу-сезон. Гори в мача и играе с хъс, какъвто е нужен най-вече на Левски в момента. Няма опита на Живко, а и сигурно никога няма да играе като него, но не е зле той от целия отбор.
Тоя Деса нали може да играе и по крилата и зад нападателя? Ама ако по-скоро е нападател от втора позиция, отколкото плеймейкър, то тогава пак ще стане една дупка между халфовете и нападението, каквото имаше последните години, макар Бедоя да си беше типична 10-ка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юни 2016 11:07

Serafim написа:Аз не мисля, че Алвеша е толкова зле. Критикувал съм го много, но покрай СС сякаш си пооправи играта, особено през втория полу-сезон. Гори в мача и играе с хъс, какъвто е нужен най-вече на Левски в момента. Няма опита на Живко, а и сигурно никога няма да играе като него, но не е зле той от целия отбор.
Тоя Деса нали може да играе и по крилата и зад нападателя? Ама ако по-скоро е нападател от втора позиция, отколкото плеймейкър, то тогава пак ще стане една дупка между халфовете и нападението, каквото имаше последните години, макар Бедоя да си беше типична 10-ка.

Преди да редиш състава в офанзивен план си спопомни, че Деса все още го няма в Правец. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 21 юни 2016 11:16

TristaNNN написа:
Serafim написа:Аз не мисля, че Алвеша е толкова зле. Критикувал съм го много, но покрай СС сякаш си пооправи играта, особено през втория полу-сезон. Гори в мача и играе с хъс, какъвто е нужен най-вече на Левски в момента. Няма опита на Живко, а и сигурно никога няма да играе като него, но не е зле той от целия отбор.

Преди да редиш състава в офанзивен план си спопомни, че Деса все още го няма в Правец. :lol:

Почти :lol:
Новият в Левски вече е в Париж, утре започва със "сините"
http://www.sportal.bg/news.php?news=610146

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2016 11:20

Да, в сравнение с Пацо Крумов и Прохазка наистина не е толкова зле. Само, че тия сладури не са никакви играчи, камо ли еталони за десен бек на Левски. Еталон са играчи като Жиката и Дъстли, които ти играят в двете фази и покриват целия десен фланг. Сашо освен, че няма опита на Живко е много далеч от неговата класа. Това е положението. Левски се напълни с посредственост, а лошото е, че е ние феновете свалихме мноого критериите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юни 2016 11:24

twize написа:
TristaNNN написа:

Почти :lol:
Новият в Левски вече е в Париж, утре започва със "сините"
http://www.sportal.bg/news.php?news=610146

Добре, явно трябваше да си допиша изречението... :)
Не бързайте да възлагате големи надежди на футболст, за който се знае малко, който идва от майната си и който е латинко. Това първо.
Второ, не му знаем формата, не се знае дали няма някоя скрита контузия или други здравословни проблеми. А дали знае български според вас?
Ами аклиматизацията, установяването в София, визите и другите бумаги?
А да, това че е в Париж все още не значи, че е в Левски. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”