Дайте на Грънчаров валидол ,че сериозно съм притеснен за здравето му.
Ще се извини ли на Страхил Попов за идиотските въпроси, които му задаваше след прекратения мач на Герена.
Сляпо вярва на някакви полуидиоти, че им е отказана медицинска помощ в ловешката болница и налага истерично мнение.
Това ако е журналист аз съм президент.
Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АЛЕКСАНДРОВ, ИМА ЗАСАДА!!!!!
Последна промяна от PFC Litex на 14 дек 2015 17:28, променено общо 1 път.

Като си такъв спец по засадите я ми кажи имаше ли вчера засада при гола на Монтана срещу Ботев Пловдив или не ?
Очаквам коректен и точен отговор !
RESPECT написа:
Като си такъв спец по засадите я ми кажи имаше ли вчера засада при гола на Монтана срещу Ботев Пловдив или не ?
Трябва да го видя, не съм гледал мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
red_blade написа:Der Schmarotzer написа:peliforewer написа:
Явно червено-оранжевите свински очила ти пречат да видиш истината за ситуацията и по този начин виждаш паралелна "реалност". Двамата скачат за висока топка и двамата си вдигат ръцете, Гаджев е по-добре пласиран и скача с двадесет сантиметра по-високо от кютюка в оранжево, който едва се отлепва от земята. На Гаджев ръката и лакътя не се мърдат в посока на противниковия скачащ, а следват естествено движението на тялото, освен това оранжевият футболист въобще не е в полезрението на синия, чийто поглед е отправен само и единствено към топката, докато оранжевото камикадзе се натъква не там където трябва. Т.е. се опитва да изпроси червен картон на противников футболист. За това в никакъв случай не може да се даде червен картон. Ако съдията е много строг може да даде евентуално жълт картон за непредпазлива игра по невнимание. Червен картон за удар с лакът се дава само ако има умисъл в действието на удрящия играч. Ама тук май има доста незапознати с правила, сред които си и ти. За свирка в полза на единият отбор при скачане с висока топка можеш да видиш и двете ситуация от предния мач първото полувреме, когато Литекс отправиха и единствените си опасни удари към вратата на Левски, и двете ситуации бяха за нарушение сврещу играч на Левски двмата атакуващи ловешки футболисти, за да ударят топката натиснаха защитниците на Левски, но съдийска свирка не последва, вероятно защото съдията в това време правеше свирка на ментора си от този район.
П.П. Само за инфо от януари 1991 г. съм съдия по футбол - един от малкото, който си взе изпита при футболно-съдийската колегия към ЦСКА с пълно отличие при изпитващи двамата близнаци Спасов и Ангелов, Гочо Русев, Митко Чуков, Бойко Беленски и още няколко, на които не им помня вече имената. Така, че по-добре не спори за материя, която не ти е ясна.
Леле майчице мила,ти си невероятен наглец бе,чак пък и съдия си бил(колко пъти си ни прецаквал,я кажи!),чак пък и завършил в колегията на ЦСКА
Кого лъжеш ти бе ,подлец,свали си ти ,тъмно сините очила
Викаш тоя от Ловеч бил камикадзе,щото „големия футболист“,с още по-големия отскок му разби физиономията-свали си тъмносините цайси и виж как го надена с лакътя-без„ да го гледал“ ,егати обяснението на майстора на лактите ,Гонзо
Може ли да сте такива жалки безсрамници бе
Като си съдия,кажи концлагериста Бедоя,какъв картон трябваше да получи за провокациите си-ама си оперирай дзъркелите от сините пердета дето си хванал и тогава кажи,ако имаш някаква минимална доза доблест(ако знаеш какво е това,разбира се)!
Абе червени шамани, не остана ли при вас някой с поне една гънка в мозъка, та сте допрели до това недоразумение да ви поддържа огИна в процеса на претопяването на свинята майка и метастазите й.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
RESPECT написа:
Първо професоре от тия повторения въобще не може да се прецени и второ ти намери точно за Монтана да питаш най-прецакваният отбор до момента и онея от ловеч кадето реват като девици да видят каква дузпа им дадоха точно срещу Монтана та биха с 2:1 за тази на Слабия срещу Монтана пък въобще не искам да я коментирам лудогорката в Монтана също

а Бедоя покосява вратаря

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- DrAvalanche
- Контакти:
Съдийският наблюдател на мача и Атанас Узунов казват, че няма фрапиращи грешки, но Николай Александров, който никога не е прочитал правилника знае че има.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DANS написа:а Бедоя покосява вратаря
Направо му откъсна кракЪ .
- damyanov1963
DANS написа:а Бедоя покосява вратаря
Къде го виждаш това покосяване бе

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч