Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 15 фев 2018 17:07

W84me написа:Гонга пак със слагаческите си заглавия. Вчера пишат : "Левски взема нежелан от закъсали руснаци". Днес обаче : "ЦСКА С ПОРЕДЕН ТРАНСФЕРЕН УДАР". Като се зачетеш, става въпрос за някакъв си от Олесунд, които са на предпоследно място в Норвегия... Първо не изписват правилно името на отбора, а пропагандата е ясна...

Ти още ли ги четеш тея? "Гонг" е в миналото вече. Това отдавна не е "Гонг". Има-няма десетина години. Тъпото е, че таковаха и форума, премахвайки главната страница. Идиоти. :evil: :evil: :evil:

Само някакъв пълен лаик може да нарече "Динамо" "закъсали руснаци".

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 15 фев 2018 19:12

Смятам, че всичко около тима е спокойно, дори след изненадващото напускане на Буки и е време да се отплатим на собственика, който инвестира немалко пари и нерви в любимия ни клуб, ние също да дадем безрезервната си подкрепа от трибуните и да дадем своя дан към възхода за трофей този сезон.
Купата е синя !
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 15 фев 2018 19:42

csimoen2 написа:Колеги.....Според мен Роси гледа на окоплектоването на отбора като лятна, а не зимна подготовка, имайки в предвид малкото почивка лятото...

+1000
Плюс това очаквам въпросният Тиам, в най-скоро време да е несменяем титуляр и много важна част от бъдещият гръбнак на мачкащият Левски! Аз още помня едни от първите думи на чичко Спас ;) , току виж и той си ги помни....
Левски това е България

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2018 08:53

Добре е, че Краси излезе и даде разяснение по важни въпроси, като:
- последният трансфер е поискан от Роси. Което си мислех, че не е така.
- няма проблем с кинти.

Хубаво е малко обаче по-често да комуникират с привържениците, защото медиите бълват тъпотии и никой не се обажда да каже нещо.

Лично аз вярвам на Иванов (само на него, даже), така че съм доволен от чутотото.

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 16 фев 2018 10:14

Имаше и доста хънкане и мънкане

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2018 10:37

Stailio написа:Имаше и доста хънкане и мънкане

E, мънкане не чух, само се позамисли малко като го питаха за обслужването на дълговете. За мен това е по-важно от Купа и класиране, щото келфайда, ако спечелим купа или титла и после по пързалката...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2018 11:19

metodito написа:
W84me написа:Гонга пак със слагаческите си заглавия. Вчера пишат : "Левски взема нежелан от закъсали руснаци". Днес обаче : "ЦСКА С ПОРЕДЕН ТРАНСФЕРЕН УДАР". Като се зачетеш, става въпрос за някакъв си от Олесунд, които са на предпоследно място в Норвегия... Първо не изписват правилно името на отбора, а пропагандата е ясна...

Ти още ли ги четеш тея? "Гонг" е в миналото вече. Това отдавна не е "Гонг". Има-няма десетина години. Тъпото е, че таковаха и форума, премахвайки главната страница. Идиоти. :evil: :evil: :evil:

Само някакъв пълен лаик може да нарече "Динамо" "закъсали руснаци".

Само една вметка - Динамо в последните няколко години са пълна трагедия, изпадаха, сега като гледам пак зле вървят, не им отива подобна ситуация ... Взеха Погребняк на пенсионна възраст с яката заплата и сега го бяха пратили да "гледа телевизия" :lol: Колкото до стила на писане - всеки сайт и отделен журналист си има предпочитания ( лични и такива, спуснати "отгоре" ), на мен лично ми беше забавно да чета "статиите" за ЦСКА на ултрасиния Ефрем от ДонБидон, лека му пръст на човека ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 фев 2018 11:26

Краси Иванов изглежда изключително интелигентен, знаещ и можещ.

Да, вдъхва доверие, като човек който знае с какво се е захванал...

Да, скоро в Левски не се е говорило за задължения, даване на съд от играчи и агенти и т.н.

Да, за момента никой нищо не е казал за Лиценза, което е добре...

Преди няколко години някой му лепнаха прякора "Краси Универсиадата" като идеята беше да се омаловажи неговата бъдеща роля в клуба. Но тогава той беше единственият който излезе срещу една група леко пийнали хора, търсещи конфронтация и скандал...

За момента има доверието на синята общественост, дано така остане и за в бъдеще...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2018 11:38

boabbb написа:
Само една вметка - Динамо в последните няколко години са пълна трагедия, изпадаха, сега като гледам пак зле вървят, не им отива подобна ситуация ... Взеха Погребняк на пенсионна възраст с яката заплата и сега го бяха пратили да "гледа телевизия" :lol: Колкото до стила на писане - всеки сайт и отделен журналист си има предпочитания ( лични и такива, спуснати "отгоре" ), на мен лично ми беше забавно да чета "статиите" за ЦСКА на ултрасиния Ефрем от ДонБидон, лека му пръст на човека ...

Заеби ги Динамо, кажи тия Олесунд, като са предпоследни в Норвегия, как ти се струват? Трансферен удар?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”