Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eelche » 15 фев 2018 13:14

csimoen2 написа:Колеги, в съвременният футбол номер 6 е един от най-важните постове, така наречения "дефанзивен халф", това е човекът, който трябва да отнема и бързо да раздава топката напред...

Уви, такива в Левски в момента няма - Прохазка и Панайотов са "ботуши" (пасовете и техниката им е доста спорна), а Гомез е твърде бавен, освен това навлиза в преклонна футболна възраст...

Ти ако си мислиш,че сме взели Нголо Канте по-добре спирай да гледаш футбол. Едно време Ричард и Боримиров(футболиста) бяха бетон в Дриймтийма,като е хубаво да се отбележи,че и двамата не блестяха кой знае с каква техника,особено вторият.Еромоигбе сновеше по целият терен и бореше противниковите халфове като всяка отнета топка се подаваше незабавно напреде.Ричи си беше талантливо момче,един от малкото,който наистина направи запомняща се и продължителна кариера не само при нас.Последно игра в Берое преди няколко години.За мен твърде лесно се разделихме с него, тогава беше още в много добра футболна възраст.Въобще тоя новият да има поне 30-40% от физическите качества на Еромоигбе няма да е на загуба тоя трансфер.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2018 13:47

И според мен селекцията се прави по скоро с мисъл за следващият сезон.
Не виждам никакво текучество тази зима, напуснаха 2-ма, взеха се 6-ма, щото през есента видяхме, че на половината позиции нямаме опции.
Ако лятото се запази това, да напуснат 2-ма 3-ма ( каквито сигнали има ) ... И на тяхно място се вземат толкова, значи нещата започват да се оправят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2018 13:50

Забравих да спомена, че Мапуко е трансфер, взехме кинти.
А какво беше предишните години ? Тези дето не се харесваха на треньорите, биваха изгонвани, и им плащахме неустойки. :lol:
Та дори и за Пиргов взехме пари, макар и символични.
Така че, мисля няма база за сравнение ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 фев 2018 14:00

THE G.A.M.E написа:И според мен селекцията се прави по скоро с мисъл за следващият сезон.
Не виждам никакво текучество тази зима, напуснаха 2-ма, взеха се 6-ма, щото през есента видяхме, че на половината позиции нямаме опции.
Ако лятото се запази това, да напуснат 2-ма 3-ма ( каквито сигнали има ) ... И на тяхно място се вземат толкова, значи нещата започват да се оправят.

Абсолютно съм съгласен. Роман и Васко висят. Не се знае догодина дали ще са при нас. Рошу е леко недолюбван по една или друга причина. Буш също не е за тук. Какво по-хубаво от това да им търсим заместници още сега? Нали все се оплаквахме, че се мисли в последния момент?
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2018 14:04

THE G.A.M.E написа:Забравих да спомена, че Мапуко е трансфер, взехме кинти.
А какво беше предишните години ? Тези дето не се харесваха на треньорите, биваха изгонвани, и им плащахме неустойки. :lol:
Та дори и за Пиргов взехме пари, макар и символични.
Така че, мисля няма база за сравнение ...

За някакви некадърници какви пари може да вземеш? На Слори например? На Китимбала? Или на Гикиевиш, на Чмовш и сие? Аз пък смятам, че си е същото като преди с една разлика: Роси. Няма общо нито с жадното, нито с валеканото, мозъкопръскачката, Топчо, сухото и подобни. Това не е малка разлика. Тъкмо напротив.

Съмнителни трансфери продължава ли да има: да (Белаид, Белмонт).
Дали се прескача треньора при вземането/освобождаването на играчи: вероятно да (айде сега ми кажете, че е поискал Белаид и Костов или че именно той не е искал Мапуку).
Махат ли се играчи, които може да помогнат: да. Добър-лош, какъвто и да е, Мапуку вкарваше по веднъж на три-четири мача, а в Европа, ако не беше той, можеше и да не стигнем до Хайдук, което щеше да е... :oops:
Взехме ли почти цял отбор отново: Да. Друг е въпросът, че имахме нужда наистина от хора на тези позиции. Без тази на Белаид и на новото негро, може би. Можеше даже и да се помисли за десен бек още един. Но, фактът си е факт.
Ще привлечем ли отново цял отбор на лято? Предстои да видим...
Дали ще спазят традицията и ще освободят Роси преди края на сезона. Или ще го накарат? Ако това направят ще ми е много забавно какво ще се пише тук за Срас. Тоя е ченге, хора. Недейте се радва толкова.
Последна промяна от metodito на 15 фев 2018 14:05, променено общо 1 път.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 15 фев 2018 14:05

eelche написа:
csimoen2 написа:Колеги, в съвременният футбол номер 6 е един от най-важните постове, така наречения "дефанзивен халф", това е човекът, който трябва да отнема и бързо да раздава топката напред...

Уви, такива в Левски в момента няма - Прохазка и Панайотов са "ботуши" (пасовете и техниката им е доста спорна), а Гомез е твърде бавен, освен това навлиза в преклонна футболна възраст...

Ти ако си мислиш,че сме взели Нголо Канте по-добре спирай да гледаш футбол. Едно време Ричард и Боримиров(футболиста) бяха бетон в Дриймтийма,като е хубаво да се отбележи,че и двамата не блестяха кой знае с каква техника,особено вторият.Еромоигбе сновеше по целият терен и бореше противниковите халфове като всяка отнета топка се подаваше незабавно напреде.Ричи си беше талантливо момче,един от малкото,който наистина направи запомняща се и продължителна кариера не само при нас.Последно игра в Берое преди няколко години.За мен твърде лесно се разделихме с него, тогава беше още в много добра футболна възраст.Въобще тоя новият да има поне 30-40% от физическите качества на Еромоигбе няма да е на загуба тоя трансфер.

Не мисля, че сме взели Нголо Канте, най-много далечен негов братовчед...

По-сериозно - казвам, че нямаме такъв халф, какъвто трябва да имаме...

И да, Ричи е типичен пример за такъв тип футболист.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 фев 2018 14:06

modor написа:
шивача написа:Позната картинка :) вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ!
Ще видим при вас какъв ще бъде сценария :? Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.

Ей, мира нямаш :lol: Закривай :mrgreen:

Ами изчака ми се чакалото, аре давайте по бърже, кво ми се мандахерцате по висшата лига :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 фев 2018 14:09

Заклет Левскар написа:
шивача написа:Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.

Да очакваме ли скоро и Селтик да фалира, щото видиш ли Рейнджърс фалираха? На Селтик ще им се размине ли?

Надали ще фалират, няма как да сравняваш ганьовщината с потурите и полите с мъдурите! Он се проветрява, докато тук се сварява :!:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 фев 2018 14:10

шивача написа:
modor написа:
шивача написа:Позната картинка :) вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ!
Ще видим при вас какъв ще бъде сценария :? Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.

Ами изчака ми се чакалото, аре давайте по бърже, кво ми се мандахерцате по висшата лига :lol:

Започвай да мислиш за нов формат на първенството :lol: Или на това ще му сложим едно тире :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 фев 2018 14:11

modor написа:
шивача написа:
modor написа:

Започвай да мислиш за нов формат на първенството :lol: Или на това ще му сложим едно тире :mrgreen:

Оня, обезкосмения ще го измисли, няма ви оставят валат :mrgreen: Вероятно ще върнат стария формат с А група :lol:

Върни се в “Левски”