Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Така няма как да се получат нещата, хора. Не Роси, ми който и да е... За последните години през "Левски" между плявата минаха супер читави футболисти. Но си заминаха. Стават някакви далавери. Просто не се прави така. Няма значение тва негро добро ли е или не. И после ще има "Роси не успя"... Това верно е някакъв кошмар.

- metodito
- Контакти:
mikata написа:Докарахме новите до моята бройка
След 7-8 мача ще Ви кажа и през лятото колко нови ще трябват
Те поне правят далавери. На теб що ти е кеф, mika?
metodito написа:mikata написа:Докарахме новите до моята бройка
Изобщо не мие кеф,така се точи клуба всеки прозорец едно и също, осем нови с Кръстев

С тия пари се взимаха трима, ама класни не пълнеж

Едно време питаха гонзо,защо не се вземат 2-3 класни за същите пари,той каза,че не може така

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
						България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Купих си билет за мача с Ботев и изненада, вече не сме с тикетпро, отгоре пише iventim?!

Колеги, в съвременният футбол номер 6 е един от най-важните постове, така наречения "дефанзивен халф", това е човекът, който трябва да отнема и бързо да раздава топката напред...
Уви, такива в Левски в момента няма - Прохазка и Панайотов са "ботуши" (пасовете и техниката им е доста спорна), а Гомез е твърде бавен, освен това навлиза в преклонна футболна възраст...
Така че това момче може да свърши работа, младо и надъхано е...
Не ми се проверява дали Сенегал са се класирали за Световното 

Ако си е запасил качествата, от това което виждам в клипа, мисля, че ще свърши перфектна работа...
Митрев
Цветкович Яблонски Холмар Фигерейро

Тиам (Панайотов) Нашименто (Гомез)
Кабрал (Прохазка) Обертан (Вутов) Паулиньо

Костов (Ривалдиньо, Буш)
4-2-3-1 към 4-3-3 в офанзивен план, така ги виждам аз нещата.
Според мен Роси гледа на окоплектоването на отбора като лятна, а не зимна подготовка, имайки в предвид малкото почивка лятото...

Уви, такива в Левски в момента няма - Прохазка и Панайотов са "ботуши" (пасовете и техниката им е доста спорна), а Гомез е твърде бавен, освен това навлиза в преклонна футболна възраст...
Така че това момче може да свърши работа, младо и надъхано е...
Не ми се проверява дали Сенегал са се класирали за Световното

Ако си е запасил качествата, от това което виждам в клипа, мисля, че ще свърши перфектна работа...
Митрев
Цветкович Яблонски Холмар Фигерейро
Тиам (Панайотов) Нашименто (Гомез)
Кабрал (Прохазка) Обертан (Вутов) Паулиньо
Костов (Ривалдиньо, Буш)
4-2-3-1 към 4-3-3 в офанзивен план, така ги виждам аз нещата.
Според мен Роси гледа на окоплектоването на отбора като лятна, а не зимна подготовка, имайки в предвид малкото почивка лятото...
Най ценни в един отбор са дефанзивните халфове! Няма силен отбор без качествен "чупач" при 4 3 3. Ако предположим че Гомес и Нашименто ще градят и ще "оперират" повече в нападение, някой трябва да затваря зад тях. След Ричард не сме имали халф,който да препокрива включванията на бековете. Ръстът на сенегалеца ще е в плюс при статични положения. Във видеата оставя впечатление че борави добре с топката и умее да подава не лошо. Какво повече може да се иска от един дефанзивен халф? Съгласен съм че вътрешните халфове стават много, но те са по скоро еднотипни, по скоро разиграващи (Гомес,Нашименто,Рошу,Белмонд,Юруков) с характеристики на дефанзивен халф имаме (Роман,Панайотов,Ангелов,Найденов) към които нямам лоши намерения, но не са по добри от Тиам.  Колкото и да сме заобичали през годините Роман, колкото и да ни радва със себераздаването си Панайотов, това им е тавана на тези играчи. За да се развиваме и да сме конкурентоспособни, трябва когато имаме възможност да привлечем,наемем или купим по добър играч, да го правим. Да не се заблуждаваме.. Васил Панайотов е играч който не успя да се наложи в Берое! Защо толкова години никой не пожела Роман Прохазка? Със средна класа играчи,няма как да искаме големи резултати. Пак опираме до: "Трябва да решим.Дали ще участваме или ще се конкурираме!" Е вече сме готови да се борим! Имаме най добрата защита, най качествените халфове и много интересни офанзивни играчи. Да му мислят конкурентите.

- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Така ще е до откат. Така няма да върнат публиката на стадиона. Хората бяха почнали да си харесват Мапуку. Добър-лош, много хора си го харесваха. Не направиха, ок, имам чувството, че не направиха нищо, за да задържат един Бедоя, най-добрия атакуващ халф, който сме имали от Дарко насам. Същото беше и с Джери, с Дъстли. Оня тъпак разкара Арш на времето. Гарата - един сезон. Учудвам се, че Роман и Давид са тук все още. Хората не знаят имената им, камо ли да ги пеят. И аз предвиждам на лято още седем нови. [/offtopic]
[/offtopic]
Това не е развитие.

mikata написа:metodito написа:mikata написа:Докарахме новите до моята бройка
Изобщо не мие кеф,така се точи клуба всеки прозорец едно и също, осем нови с Кръстев
С тия пари се взимаха трима, ама класни не пълнеж
Едно време питаха гонзо,защо не се вземат 2-3 класни за същите пари,той каза,че не може така
Така ще е до откат. Така няма да върнат публиката на стадиона. Хората бяха почнали да си харесват Мапуку. Добър-лош, много хора си го харесваха. Не направиха, ок, имам чувството, че не направиха нищо, за да задържат един Бедоя, най-добрия атакуващ халф, който сме имали от Дарко насам. Същото беше и с Джери, с Дъстли. Оня тъпак разкара Арш на времето. Гарата - един сезон. Учудвам се, че Роман и Давид са тук все още. Хората не знаят имената им, камо ли да ги пеят. И аз предвиждам на лято още седем нови.
 [/offtopic]
[/offtopic]Това не е развитие.
Имали сме много халфове. През лятото Гомез и Прохазка, като напуснат, какво ще имаме по-точно? Както се говори, на Рошу също не му се играе много при нас. Така че след 3-4 месеца може да останем без халфове, както викате, че сме ги имали много.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Не помня кой мениджър преди години спомена, че има футболисти и треньори, които си плащат, за да ги видят в Европа и отбори като "Левски" и ЦСКА (R.I.P.) са идеални за тази цел.

Позната картинка  вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ!
  вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ! 
Ще видим при вас какъв ще бъде сценария Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.
  Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.

вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ!
  вървите по добре отъпкан път към Ада. Желаещи да ви бутнат-дал Господ! Ще видим при вас какъв ще бъде сценария
 Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.
  Но фалитът е неизбежен към днешна дата. Затова са го турили тоя кукловод Спас Русев на синия Титаник. Няма как ЦСКА да фалира, а на вас да ви се размине.НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !