Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Вълчан » 13 фев 2018 19:42

Ако и този път трансферите излязат куци ще стане бомба на Герена.Това ще е краят на хора явно вземащи проценти от трансфери.Не може само сините да купуват де що има свободен играч и то да е смотан.От лятото насам не знам 15-16 нови сигурно се наредиха за заплати пред касата...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 фев 2018 19:58

Споко, бе Синчеца нали ви обясни, че всичко е в рамките на бюджета.Харчи се според приходите и т.н. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 фев 2018 20:05

Селекцията приключи, това са ни играчите. Може да се каже, че бойната част е окомплектована по разчета за военно време. Оттук нататък решаващи ще са качествата на командира като стратег, тактик и познавач на материята.
Дотук се правеха учебни игри, тази седмица почват официалните контроли. До мачовете има доста време за избистряне на състава и коригиране на слабостите.
Това е положението , тръгваме напред!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 фев 2018 20:06

onegavon написа:Споко, бе Синчеца нали ви обясни, че всичко е в рамките на бюджета.Харчи се според приходите и т.н. ;)

Ама аз ша ва издържам, пък вий ще ми правите свирки, нема проблем!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 13 фев 2018 20:09

ralka_levskarka написа:
choko77 написа:Пак цял отбор нови и на лято половината ще се чудят как да ги гонят!Аман от халфове,крила и нападатели!Добре е да има дълбочина в състава,ама да се взимат по 10 души нови всеки прозорец се нагледахме.Аман!Тоя Роси още не опознал тия дето ги имаме и дойдоха по негово желание,сега тръгнал да ги гони и да взима една камара нови.Така не се прави!

И кой друг, освен Белмонт, иска да махне, след като го е взел? Рошу не го е взел той.

Белмонт той си го избра,Рошу твърдо не го пуска дори в конролите,Прохазка също е деф.халф,юноши има една камара ,че и под наем има още толкова!За какво са ни тия заплатаджий не знам,сенегалци,и т.н.Гомез не е деф,халф,а упорито там го налага,Обертан го взехме за крило,той играе като всякакъв!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 фев 2018 20:34

choko77 написа:
ralka_levskarka написа:
choko77 написа:Пак цял отбор нови и на лято половината ще се чудят как да ги гонят!Аман от халфове,крила и нападатели!Добре е да има дълбочина в състава,ама да се взимат по 10 души нови всеки прозорец се нагледахме.Аман!Тоя Роси още не опознал тия дето ги имаме и дойдоха по негово желание,сега тръгнал да ги гони и да взима една камара нови.Така не се прави!

И кой друг, освен Белмонт, иска да махне, след като го е взел? Рошу не го е взел той.

Белмонт той си го избра,Рошу твърдо не го пуска дори в конролите,Прохазка също е деф.халф,юноши има една камара ,че и под наем има още толкова!За какво са ни тия заплатаджий не знам,сенегалци,и т.н.Гомез не е деф,халф,а упорито там го налага,Обертан го взехме за крило,той играе като всякакъв!

Аз ти зададох конкретен въпрос. Кой от тези, които е взел, не иска, освен Белмонт? Все мрънкате, трябваше крило, взехме крило, трябваше нападател, взехме, трябваше бек- взехме, халф също и накрая пак- що се взеха толкова, ама ако не се бе взел никой що не се взеха. По-зле и от жени сте.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 фев 2018 20:47

sin4ec написа:
onegavon написа:Споко, бе Синчеца нали ви обясни, че всичко е в рамките на бюджета.Харчи се според приходите и т.н. ;)

[offtopic]Изображение
:mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 фев 2018 20:50

Red_Neck написа:[offtopic]Изображение
:mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Ама Левски, а не Литекс! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 13 фев 2018 20:57

Въпрос с понижена трудност: кой разбира повече от футбол - чоко от форума, синчеца от форума, аз от форума или Делио Роси от футболен клуб Левски? Може да пуснете анкетка :mrgreen:
Оставете треньора на мира!
Идете на стадиона и подкрепяйте до последната секунда!
Ако отборът се раздава, и да губи, го окуражете!
Всяка жаба да си знае гьола, д'е*а! Има фенове, има футболисти, има треньори, има собственици! За неходили в армията не зная как да го обясня! Йерархия му викат... И дисциплина, за да работи машината. Иначе НИЩО не става. Ние, левскарите ли не го знаем (справка последните 10 години) :evil:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2018 21:02

sin4ec написа:

Headshot..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”