Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 13 яну 2012 09:15

milen.hristov написа:След пресконфернцията на Тонев откроявам няколко акцента
той ще поеме цялата власт в клуба и ще контролира случващото се оттук нататък, ище носи цялата отговорност положителна или отрицателна - ха дано, това и ГИ говореше пък още не сме доживяли подобно нещо
"Ще казвам на Батков за всеки ход, който аз предприема. Той е собственик и трябва да знае за случващото се в клуба", продължи Тонев.
- ако може да му ограничи медиините изяви ще е страхотно, както и да спре да коментира спортни неща
"В Левски няма скаутски екип. Заради това бе сгрешена лятната селекция. Следващата седмица ще говорим за създаване на такъв екип.
- след като тази селеция е сграшена и срамна какво прави в отбора лицето Георги Иванов. Иначе идеята за скаутска мрежа е добра и дано се осъществи, след Саид Ибраимов нямаме никакъв скаут а се разчиташе на Заберски и жейнов, които най-веротно са бягали от часовете по физическо
Костов има приоритет при селекцията на отбора. Имам добро впечатление от треньора. С него ще обсъждаме селекцията, защото той има основната дума по привличането на новите играчи, а след това ще обсъждаме и с Георги Иванов.", - отново същият въпрос след като селекциите на Левски правени от ГИ са толкова слаби и , ище е последна дупка на кавала за какво е още в Левски, а не ни отърваха от него

След като твоите акценти се базират на пресконференцията на Тонев,откроявам няколко "акцента"
1."...тази селеция е сграшена и срамна "
"Срамна" твое свободно съчинение ли е?Щото не е на Тонев.И не ти се случва за първи път да си съчиняваш...
2.Как един "наемен работник" ще "ограничи" по някакъв начин собственика?Ако можеш да ни "осветлиш",за да го прилагаме в реалния свят...
3."...след като селекциите на Левски правени от ГИ са толкова слаби..."
Лятната селекциЯ сега стана "селекцИИТЕ"-свободни съчинения на милен,христов...
4."...неговото мнение не е меродавно..."
Това откъде го разбра?защото не е от думите на Тонев,във всеки случай...
ПС.Що се отнася до това,какво прави лицето Г.Иванов в Левски-ами "прави" спортно-технически директор!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 яну 2012 09:20

Аз на 90% съм обеден, че ще има нов спонсор и той ще е ВТБ!!! И ще е само спонсор на клуба, но този спонсор ще отклонява вниманието на футболната общественост в следващите 6 месеца. А междувременно хората довели този спонсор ще станат собственици на Левски а именно според мен Сталийски и чрез него и КТБ. Тези хора вече 2 или 3 години желаят да купят Левски, а като знаем, че Сталийски е дупе и гащи с Бойко и как явно е назначен Тонев, то според мен е ясно на къде отиват нещата. Според мен от лятото КТБ ще са собственици на Левски, Сталийски ще го играе нещо като Батков сега, Тонев ще си е директор, а ВТБ които са им бизнес партньори ще са само спонсор на клуба. Всичко което се случва в клуба води към това заключение в момента, но дали то ще стане и факт ще поживеем и ще видим, и то няма да почакаме много за него, а само 6 месеца!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 яну 2012 09:30

Avanti_Ragazzi написа:Аз на 90% съм обеден, че ще има нов спонсор и той ще е ВТБ!!! И ще е само спонсор на клуба, но този спонсор ще отклонява вниманието на футболната общественост в следващите 6 месеца. А междувременно хората довели този спонсор ще станат собственици на Левски а именно според мен Сталийски и чрез него и КТБ. Тези хора вече 2 или 3 години желаят да купят Левски, а като знаем, че Сталийски е дупе и гащи с Бойко и как явно е назначен Тонев, то според мен е ясно на къде отиват нещата. Според мен от лятото КТБ ще са собственици на Левски, Сталийски ще го играе нещо като Батков сега, Тонев ще си е директор, а ВТБ които са им бизнес партньори ще са само спонсор на клуба. Всичко което се случва в клуба води към това заключение в момента, но дали то ще стане и факт ще поживеем и ще видим, и то няма да почакаме много за него, а само 6 месеца!!!

и аз си мисля ,че ще са депесарите от КТБ , но да видим .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 13 яну 2012 10:10

Батков така е захапал BLUE кокал та чак и мустака си е преплел около него............прави номера зад гърба на Тонев сто процента.............а какво ще се случи...един господ знае.На нас ФЕНОВЕТЕ...... жална ни майка.

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 13 яну 2012 10:15

Слушах интервюто на Тонев вчера, но честно казано не чух нещо дето да не го знаех преди това :) уж на това интервю щяло да се разбере всичко да отговори на всички въпроси ама уви. На въпроса за спонсора не отговори, на въпроса за селекцията не отговори на въпроса за Гонзо, щял да остава, ама докато го каже се облиза 10 пъти и още 10 пъти погледа в земята :)
Така като гледам май ще си е същото. На въпроса за селекцията обяснява каква трябва да бъде, е то всички знаем каква трябва да бъде ама ще бъде ли?!? :mrgreen:
Пожелавам му успех и дано следващото интервю да ни зарадва с нещо, защото това тотално разочарова всички :)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 13 яну 2012 16:00

turbogena написа:
TristaNNN написа:Няма Джаро,няма Маро!В Левски има нов шеф и той се казва Иво... :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:

Хахахахх,това е супер:)

Искрено се надявам да тръгнем към малко по-европейски вид ,че съвсем се забатачихме:(
Едно е ясно-Левски ще играе далеч по-привлекателен футбол пролетта,но дали това ще е достатъчно,не знам.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 13 яну 2012 16:10

Гледам сините в спортала всеки ден и все ми се струва че обстановката от ден на ден става все по добра.........лъха ми на сплотен колектив и това ме радва.Да не бързат с Арс..... Рисп може да го махнат но защо ли имам чуството че холандеца ще им натрие носовете на всички като им се докаже през пролетта с много и все важни голове.САМО ЛЕВСКИ.......ОБИЧАМЕ ТЕ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 яну 2012 16:24

NAKEV написа:Гледам сините в спортала всеки ден и все ми се струва че обстановката от ден на ден става все по добра.........лъха ми на сплотен колектив и това ме радва.Да не бързат с Арс..... Рисп може да го махнат но защо ли имам чуството че холандеца ще им натрие носовете на всички като им се докаже през пролетта с много и все важни голове.САМО ЛЕВСКИ.......ОБИЧАМЕ ТЕ

Ако Костов го превключи на по-горна скорост,че е доста бавен. Иначе наистина от клиповете нещата изглеждат добре напомня ми на една подготовка в която изоставахме със 7 точки и после Шампиони :) та дано както се казва!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 яну 2012 18:32

Пействам част от едно интервю, дадено от Пламен Киряков- шеф в Черноморец Бс, който в прав текст говори за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО извършване на трансфер (в случая- на Анеси), в което основна движеща сила е не кой да е, а онзи "богатир" и човек на Батков- Николай Жейнов. Ето ви част от интервюто:
"Той разясни какъв е казусът около напускането на Анеси и претенциите на мениджърката Мадам Ба, която го е довела у нас.

"Чрез нея открихме Анеси, за което й благодарим. Бяхме готови да й платим комисиона, но не се разбра тя мениджър на играча ли е или на Черноморец. Имаме висящо дело с нея във ФИФА за 30 хил. евро. Това е явен конфликт на интереси.

В същото време един мениджър, Николай Жейнов, дойде във вторник и предложи 100 хил. евро на нашия клуб. Каза, че по този начин ще се разреши казусът Анеси. Най-нормалното нещо беше да откажа, защото знам, че сме прави", добави Киряков.

Същият този пладнешки мошеник (Жейнов) поведе заедно с гледащия като на.кан Баждек преди няколко сезона онази прословута наша четворка от титуляри за трансфер в Казан. Точно в навечерието на вечното дерби. И няма никакъв Артур или служител от ГДБОП. Има просто НИКОЛАЙ ЖЕЙНОВ. Дясна ръка на Петьо Заберски (КУМ и ПОЛЗВАЩ СЕ С БЕЗГРАНИЧНО ДОВЕРИЕ ОТ БАТКОВ). Ето ги хората, които спретнаха тази толкова прословута "Казанска афера" и ако все още има някакви разследващи и правораздаващи институции у нас, трябва да си направят труда да ги приберат малко на топличко...Защото именно тези люде с действията си МАНИПУЛИРАТ мачовете, резултатите и в крайна сметка- развоя на целия шампионат.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 яну 2012 19:02

santiliana написа:Пействам част от едно интервю, дадено от Пламен Киряков- шеф в Черноморец Бс, който в прав текст говори за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО извършване на трансфер (в случая- на Анеси), в което основна движеща сила е не кой да е, а онзи "богатир" и човек на Батков- Николай Жейнов. Ето ви част от интервюто:
"Той разясни какъв е казусът около напускането на Анеси и претенциите на мениджърката Мадам Ба, която го е довела у нас.

"Чрез нея открихме Анеси, за което й благодарим. Бяхме готови да й платим комисиона, но не се разбра тя мениджър на играча ли е или на Черноморец. Имаме висящо дело с нея във ФИФА за 30 хил. евро. Това е явен конфликт на интереси.

В същото време един мениджър, Николай Жейнов, дойде във вторник и предложи 100 хил. евро на нашия клуб. Каза, че по този начин ще се разреши казусът Анеси. Най-нормалното нещо беше да откажа, защото знам, че сме прави", добави Киряков.

Същият този пладнешки мошеник (Жейнов) поведе заедно с гледащия като на.кан Баждек преди няколко сезона онази прословута наша четворка от титуляри за трансфер в Казан. Точно в навечерието на вечното дерби. И няма никакъв Артур или служител от ГДБОП. Има просто НИКОЛАЙ ЖЕЙНОВ. Дясна ръка на Петьо Заберски (КУМ и ПОЛЗВАЩ СЕ С БЕЗГРАНИЧНО ДОВЕРИЕ ОТ БАТКОВ). Ето ги хората, които спретнаха тази толкова прословута "Казанска афера" и ако все още има някакви разследващи и правораздаващи институции у нас, трябва да си направят труда да ги приберат малко на топличко...Защото именно тези люде с действията си МАНИПУЛИРАТ мачовете, резултатите и в крайна сметка- развоя на целия шампионат.

Подкрепям ! Феновете сериозно трябва да се замислим за присъствието на Жейнов и Заберски , но лошото е че не са само те . Мениджър на Живко Миланов е лъчезар танев , та в тази връзка винаги съм питал-не трябва ли мениджъра на играча да присъства на подписването на евентуален договор на клиента си ? Мисля , че и танев е за полицията , защото най-малкото трябва да даде обяснение какво правеше по време на измамата , макар че аз знам -даваше интервю от пистата на стадиона малко преди да започне самият мач .

п.п Пропуснах да напиша , че в последствие Живко Миланов се отказва от услугите на танев
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”