Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 07 сеп 2020 08:31

djd написа:
realno написа:o Therefore, on 2 June 2016, the entrepreneurs changed the name of the company
“PFC Litex Lovech AD” to “PFC CSKA-Sofia EAD”. Accordingly, the club Litex
5
Lovech became the club PFC CSKA-Sofia.

"Disciplinary Committee’s attention to the fact that the new Club and the original
Debtor have different owners, licences, football teams and legal entities, implying
that the first one cannot be considered as the successor of the second one."

VI. The new Club further submitted that the Disciplinary Committee would be competent
to investigate whether a new club can be held liable for the debts of an old club only
in the event that the latter would disappear and become disaffiliated without the
involvement of bankruptcy proceedings.

In this respect, the Sole Arbitrator decided on 28 December 2018 that
the Disciplinary Committee was not prevented from reviewing, making a legal assessment
and deciding if the new club, PFC CSKA-Sofia, was the same as – and/or the successor
of – the original Debtor.
:!: :!: :!:

Алоо преводача, какви са тези разпокъсани цитати, които нямат връзка един с друг и са извадени от контекста бе?
За първия, втория и третия абзац си пропуснал небрежно да отбележиш, че това се твърди от адвокатите на дружеството. Което нееднократно обсъждахме вече тук. Какво ново доказваш с това?

Последният абзац е потресаващ пример за търсене на теле под вола. Ето целият текст, а не само част, както ти си дал.
13. In this context, the Member of the Committee takes note that in another disciplinary proceedings involving the original Debtor, CAS also had to discuss the question of the potential successor of the original Debtor2. In this respect, the Sole Arbitrator decided on 28 December 2018 that the Disciplinary Committee was not prevented from reviewing, making a legal assessment and deciding if the club PFC CSKA-Sofia was the same as – and/or the successor of – the original Debtor.

13. В този контекст членът на Комисията отбелязва, че в друго дисциплинарно производство, свързано с оригиналния длъжник, КАС също трябваше да обсъди въпроса за потенциалния наследник на оригиналния длъжник. В тази връзка арбитърът реши на 28.12.2018, че Дисциплинарната комисия може да ревюира, да прави правна оценка и да решава дали ЦСКА-София е същият клуб и/или наследник на оригиналния длъжник.

Т.е. че дисциплинарната комисия е компетентна да преценява и да решава този въпрос - дали ЦСКА-София е същият клуб или наследник на оригиналния длъжник. Което се потвърждава и в по-следващия абзац - 15.
Изясняването на компетентността по този въпрос е нужно, понеже всеки от жалващите се - Боладо, Спрокел, Бенжелюн и т.н. твърди, че ЦСКА-София е същият клуб като ЦСКА София. Трябва да се преведе, прочете и разбере целият документ, а не половин изречение.

Всичко това пък показва, че ти, колега, нямаш нужната подготовка, за да се заяждаш с нас по подобни въпроси. Може да съберете някой лев, да се допитате до Иво Ивков относно тези случаи и тогава да тръгвате напред с рогата.

Така, и какво е заключението на УЕФА? Същия клуб като оригинала ли сте или наследник?
И след като ми отговориш на този въпрос, ми кажи има ли разлика между същия като оригинала и наследник на оригинала?
И след като ми отговориш на този въпрос ми отговори, ЦСКА - София същия като оригинала ли е и просто наследник на оригинала и какво означава това?

Футболистите, които си чакат парите от ЦСКА могат да твърдят всичко само и само да си получат парите. Те не са институция, която да каже, кое е истина и кое лъжа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 07 сеп 2020 08:33

не се знае Наско Сираков кво е заложил :)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 сеп 2020 08:58

realno написа: Така, и какво е заключението на УЕФА? Същия клуб като оригинала ли сте или наследник?
И след като ми отговориш на този въпрос, ми кажи има ли разлика между същия като оригинала и наследник на оригинала?
И след като ми отговориш на този въпрос ми отговори, ЦСКА - София същия като оригинала ли е и просто наследник на оригинала и какво означава това?

:lol: Кое повече ти харесва? Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 сеп 2020 09:51

Безнадежден случай.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 07 сеп 2020 11:37

ivo55 написа:
realno написа: Така, и какво е заключението на УЕФА? Същия клуб като оригинала ли сте или наследник?

:lol: Кое повече ти харесва? Изображение

:) :) Недей така, че ще вземе да му хареса нещо друго :) :) Преди няколко часа говореше, че ЦСКА е Литекс, доказа ЧЕ НЕ Е и сега се е заел да доказва, че сме наследник ;) Лично аз с удоволствие следя развитието му
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 сеп 2020 11:49

Момчета разбирам,че темата дали ЦСКА-София е наследник на Литекс или на ЦСКА, или е нов клуб е много интересна . Но вече е малко изтъркана и преекспонирана. Има официално становище по темата на единствения компетентен орган да се произнесе по темата -БФС и той е ,че ЦСКА-София е приемник на ... ФК Литекс(Ловеч). Всички договори на професионални футболисти депозирани в БФС от ФК ЦСКА-София за сезон с2016/17 са сключени с ....ФК Литекс. В тези договори освен името на Литекс клуба фигурира и с ЕИК , и седалището на Литекс. Приятно или не това е истината. Няма как някой официално да твърди,че ЦСКА-София е клуб различен от Литекс , ако някой реши нещо различно от това,то всички мачове на ЦСКА-София в които е играл футболист с договор с Литекс трябва да бъдат служебно загубени. Което значи на практика ,че ЦСКА-София трябва да бъде изхвърлен от професионалния футбол (зависи какво ще реши БФС откъде ЦСКА-София трябва да продължи участието си - В група или най-ниското ниво на футбола в зона София).
Виждам ,че доста се споменават ФИФА и УЕФА . От собствен опит знам че ФИФА и УЕФА не комункират с клубове , а с федерации/асоциации. примерно ако даден клуб да кажем Славия( избрах го абсолютно произволно) изпрати официално писмо да ФИФА или УЕФА , то този клуб ще получи любезен отговор ,че писмото е препратено до съответната федерация/асоциация за отговор.
Примерно през май 2017 писмото ,че ЦСКА-София няма да бъде допуснат до участие в ЕКТ пристигна в БФС в петък късно следобед. Когато написах за това в неделя ( в същия ден играеха ЦСКА-София и Левски) в този форум бях разкъсан от същите колеги с които спорим в момента във форума. Но какво се оказа,че бате хонда е бил прав ;) .
Относно съдебните спорове между бивши играчи на ЦСКА от една страна и ЦСКА-София от друга . Аз бих го нарекъл игра на нерви. Образно казано " Щом твърдите в сайта си,че сте ЦСКА - плащайте". Тези футболисти са от страни в които,ако подадеш подвеждаща информация в официалния си сайт ,ще бъдеш осъден да платиш много сериозна неустойка,която многократно ще надвишава задълженията на ЦСКА към въпросните футболисти.
Относно закупуванията извършени между Чавдар , Литекс,ЦСКА-София, "Ред Енималс" и т.н. - изгубих им бройката :) . Доколко те са позволени и разрешено ли един ФК да купува друг? Разрешено ли е ФК да купува друго дружество?

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 07 сеп 2020 12:17

Еееееее honda,що пак им го наби до сливиците? :( :lol: Тъкмо неутралните фенове вече почнахме да свикваме с мисълта,че Литекс София са най автентичния отбор,направо истинска свИтиня :lol: и ти пак ни разколеба. :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 сеп 2020 12:19

honda написа:Момчета разбирам,че темата дали ЦСКА-София е наследник на Литекс или на ЦСКА, или е нов клуб е много интересна . Но вече е малко изтъркана и преекспонирана. Има официално становище по темата на единствения компетентен орган да се произнесе по темата -БФС и той е ,че ЦСКА-София е приемник на ... ФК Литекс(Ловеч). Всички договори на професионални футболисти депозирани в БФС от ФК ЦСКА-София за сезон с2016/17 са сключени с ....ФК Литекс. В тези договори освен името на Литекс клуба фигурира и с ЕИК , и седалището на Литекс. Приятно или не това е истината. Няма как някой официално да твърди,че ЦСКА-София е клуб различен от Литекс , ако някой реши нещо различно от това,то всички мачове на ЦСКА-София в които е играл футболист с договор с Литекс трябва да бъдат служебно загубени. Което значи на практика ,че ЦСКА-София трябва да бъде изхвърлен от професионалния футбол (зависи какво ще реши БФС откъде ЦСКА-София трябва да продължи участието си - В група или най-ниското ниво на футбола в зона София).
Виждам ,че доста се споменават ФИФА и УЕФА . От собствен опит знам че ФИФА и УЕФА не комункират с клубове , а с федерации/асоциации. примерно ако даден клуб да кажем Славия( избрах го абсолютно произволно) изпрати официално писмо да ФИФА или УЕФА , то този клуб ще получи любезен отговор ,че писмото е препратено до съответната федерация/асоциация за отговор.
Примерно през май 2017 писмото ,че ЦСКА-София няма да бъде допуснат до участие в ЕКТ пристигна в БФС в петък късно следобед. Когато написах за това в неделя ( в същия ден играеха ЦСКА-София и Левски) в този форум бях разкъсан от същите колеги с които спорим в момента във форума. Но какво се оказа,че бате хонда е бил прав ;) .
Относно съдебните спорове между бивши играчи на ЦСКА от една страна и ЦСКА-София от друга . Аз бих го нарекъл игра на нерви. Образно казано " Щом твърдите в сайта си,че сте ЦСКА - плащайте". Тези футболисти са от страни в които,ако подадеш подвеждаща информация в официалния си сайт ,ще бъдеш осъден да платиш много сериозна неустойка,която многократно ще надвишава задълженията на ЦСКА към въпросните футболисти.
Относно закупуванията извършени между Чавдар , Литекс,ЦСКА-София, "Ред Енималс" и т.н. - изгубих им бройката :) . Доколко те са позволени и разрешено ли един ФК да купува друг? Разрешено ли е ФК да купува друго дружество?

Вие сте много повече Динамо-Спартак, отколкото ЦСКА е Литекс. Освен всичко друго вижте пред кого ще роните сълзи, пред кого ще се кланяте доземи да ви пусне некой лев. Стискайте палци Боку да ви спусне нЕкой Генерален спонсор, че с тия дребните няма как да закърпите положението.
Срам и позор в синьо!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 сеп 2020 12:39

honda написа:Момчета разбирам,че темата дали ЦСКА-София е наследник на Литекс или на ЦСКА, или е нов клуб е много интересна . Но вече е малко изтъркана и преекспонирана. Има официално становище по темата на единствения компетентен орган да се произнесе по темата -БФС и той е ,че ЦСКА-София е приемник на ... ФК Литекс(Ловеч). Всички договори на професионални футболисти депозирани в БФС от ФК ЦСКА-София за сезон с2016/17 са сключени с ....ФК Литекс. В тези договори освен името на Литекс клуба фигурира и с ЕИК , и седалището на Литекс. Приятно или не това е истината. Няма как някой официално да твърди,че ЦСКА-София е клуб различен от Литекс , ако някой реши нещо различно от това,то всички мачове на ЦСКА-София в които е играл футболист с договор с Литекс трябва да бъдат служебно загубени. Което значи на практика ,че ЦСКА-София трябва да бъде изхвърлен от професионалния футбол (зависи какво ще реши БФС откъде ЦСКА-София трябва да продължи участието си - В група или най-ниското ниво на футбола в зона София).

Големи фентъзита пишеш, Хонде 8-)
''ЦСКА - София'' не е ''Литекс'', а купува ''Литекс''. Пак не си разбрал. Като останалите.. ;)
От там преподписват футболистите. Но един от тях отказва. И бяга. Бьорн Йонсен ;)
Последна промяна от delqnski47 на 07 сеп 2020 12:54, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 сеп 2020 12:47

Хонда, това са чисти подуянски спекулации. "Становището" на БФС е от 2016 г. и към настоящия момент няма нищо общо с действителността. БФС е под шапката на ФИФА и ще играе по тяхната свирка. Нека приключат делата в КАС, пък после само гледай и пълней как плазмодиите ще си променят "компетентната" позиция.

Върни се в “Левски”