Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2018 14:44

Букарев беше от така-наречените интелигентни играчи, и даваше вид и на интелигентен човек след футболната си кариера.
Той за разлика от 90 % от занимаващите се с футбол в България, има дар слово, умее да говори, знае как и какво да каже.
Предполагам, че точно и за това си тръгва... Смята, че има качества за повече власт, от колкото му е дадена.
Разбира се винаги съществува и другият вариант - нещо се е омазал.
Но у нас нещата рано или късно винаги излизат наяве.
Ако Букарев реши да говори след време, значи сам си е тръгнал.
Ако запази мълчание, значи се е омазал и ако си отвори устата, от Клуба ще му отговорят подобаващо. :lol:
Така че, търпение.

За мен лично, няма да липсва.
Така и не беше ясно какви по-точно са му функциите.
На теория постът му е над този на Роси, на практика, нещата едвали са стояли така.
Да видим дали няма да се назначи човек на негово място.
Или Краси Иванов ще поеме още една длъжност. :mrgreen:
Аз подочух, че синът на Русев се е занимавал повече с трансферите, а Буки е трябвало да намира играчите, с профил, който Роси е задал.
Можеби тук някъде е "заровено кучето".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 фев 2018 14:47

Моята информация е, че Буки изгоря заради това, че се изтърва в ефир, че за всички нови са плащани сериозни суми, а официалната версия до този момент бе друга.
Главният мениджър на Левски Асен Букарев разкри, че за всички попълнения през зимата клубът е плащал сериозни пари. Това е доста изненадващо, защото официално трансферна сума сините са броили само за халфа Филипе Нашименто. Той бе взет от Динамо Букурещ за 200 хиляди евро. Фигейредо е под наем, а Белаид, Костов, Ривалдиньо и Паулиньо бяха със статут на свободни агенти. Може би пък клубът се е охарчил сериозно за мениджърски комисиони и траншове на играчите. "За конкретни суми няма да говоря, но за всички тях са вадени пари. Левски е вадил сериозни суми за всички тях."
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 фев 2018 14:48

" Бижутера " ли е следващия ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2018 14:53

Red_Neck написа:Моята информация е, че Буки изгоря заради това, че се изтърва в ефир, че за всички нови са плащани сериозни суми, а официалната версия до този момент бе друга.
Главният мениджър на Левски Асен Букарев разкри, че за всички попълнения през зимата клубът е плащал сериозни пари. Това е доста изненадващо, защото официално трансферна сума сините са броили само за халфа Филипе Нашименто. Той бе взет от Динамо Букурещ за 200 хиляди евро. Фигейредо е под наем, а Белаид, Костов, Ривалдиньо и Паулиньо бяха със статут на свободни агенти. Може би пък клубът се е охарчил сериозно за мениджърски комисиони и траншове на играчите. "За конкретни суми няма да говоря, но за всички тях са вадени пари. Левски е вадил сериозни суми за всички тях."

И аз, когато прочетох това ми стана чудно, но си казах, че може на агенти едно-друго, не знамм..
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2018 14:54

Реално, не ни трябва "спортно-технически" директор.
Роси е достатъчна величина, за ду му стои някой на главата.

Пък за техническата част извън футболните въпроси, мисля Краси Иванов се справя повече от добре.
Това което ни трябва е някой дет' разбира футбола, да гледа играчи, да търси играчи с профил, който изиксва треньорът ни.
В случая Роси.
По-горе колегата посочва Йовов, за мен лично ще е идеален за тая работа.
Христо беше първият, който каза след само няколко тренировки, че Дембеле ще цепи мрежи и противници. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 фев 2018 14:54

Red_Neck написа:Моята информация е, че Буки изгоря заради това, че се изтърва в ефир, че за всички нови са плащани сериозни суми, а официалната версия до този момент бе друга.

Е ти като подпишеш с един играч му даваш пари само да си сложи подписа, така че пак се вадят пари и за свободните агенти :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 фев 2018 14:56

Ако не върнат борето ще се окаже, че в последната половин- една година тук започна да се работи много професионално. Аз така и не разбрах какво прави Букарев в клуба, вероятно и вие. Тая заплата ще отиде за нещо друго.
110 години любов!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2018 14:57

JackPackage написа:Е ти като подпишеш с един играч му даваш пари само да си сложи подписа, така че пак се вадят пари и за свободните агенти :lol:
Със свободните агенти е като със секса - Не са безплатни. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2018 14:59

Лошото е, че т'ва напускане на Буки ще даде хляб на един куп Левски-мразци да се поупражняват на гърба на Клуба, точно в момент, когато ни е нужно спокойствие. :roll:
Надявам се наще да реагират на предстоящата медийна атака/помия.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2018 15:00

THE G.A.M.E написа:Лошото е, че т'ва напускане на Буки ще даде хляб на един куп Левски-мразци да се поупражняват на гърба на Клуба, точно в момент, когато ни е нужно спокойствие. :roll:
Надявам се наще да реагират на предстоящата медийна атака/помия.

Сега има и един куп спекулации около :arrow: Сираков, Гонзо, Бижутера, Дедо Боре.........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”