Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Dust » 18 яну 2023 19:57

Ще си облека тениска с надпис: през кура ми е за мнението на другите
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 яну 2023 19:57

gihuelo написа:
Dust написа:
peliforewer написа:България-Естония 3-3 в Турция под егидата на УЕФА ли беше или не, разследваха ли го.Събери си този път сам информацията.

Първо мача не е бил под егидата на УЕФА, а под егидата на ФИФА
Второ мача не свърши 3:3, а 2:2 след четири отсъдени дузпи от съдията.
Трето четем след мача:
Световната футболна централа ФИФА анулира резултата от приятелската среща България - Естония.

Двубоят отпада от официалната статистика. Няма да се присъдят точки и за световната ранглиста. Отменят се и двата гола на Ивелин Попов.

Я сега кажи вчерашната контрола ще се брои ли резултата за официална статистика и същия ще давали някакви точки за ранглистите на УЕФА/ФИФА?

LoveAndPeace, само болни мозъци може да се съмняват в уреждане на мача с цел финансови дивиденти от хазарт.
Нищо, че второто полувреме сините вероятно са направили 7-8 смени и са пуснали в игра някакви бледи юноши, на които и сините фенове не им знаят имената и т.н.

Спри да говориш глупости ! Даже мога да ти дам пример с български съдия наказан до живот да не ръководи мачове заради това.
Лъчезар Йонов се казва. Прочети за какво бе наказан . Страшно е в тези контроли.
След като прочетеш за Лъчката ако искаш изгледай репортаж от днешния мач на ЦСКА и искам да ми кажеш как се отменят 4 чисти гола и как се свирят поне 45 засади в този мач. :) После си посни и един мач н анационалния отбор пак приятелски завършил с резултат 2:2 с 4 дузпи.

Искаш ли да ти кажа как се отменят чисти голове в такива контроли? Много лесно, защото в огромна част от случаите мачовете се уреди от съвсем други хора, нямащи общо с отборите. Поръчките се изпълняват от съдиите, дават се измислени дузпи, отменят се голове и т.н. Особено зимните контроли в Турция са пълни с такива примери, имало е случаи единия отбор да откаже да продължи да играе когато види, че съдията свири явно нагласено. Но от тези мачове не се печели от огромни коефициенти на обръщалки и т.н. както си мислят повечето хора. Големите пари се правят от много по-малки коефициенти за голове след определена минута, за корнери и т.н. Никой няма да може да направи големи пари в европейски букита защото те предлагат малко пазари за тези мачове и лимитите са абсурдни. Всичко се случва на азиатския пазар.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 яну 2023 20:02

Dust написа:Ще си облека тениска с надпис: през кура ми е за мнението на другите

Много хубаво ще ти стои облякана върху ватенката!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 яну 2023 20:03

ugly bug написа:
Dust написа:Все ми е тая, какво ще се чува.
Вероятно ще посетя някой мач, нищо че ми е три пъти по-далече от София.
националното корито в София е всичко друго, но не и място за гледане на футбол, то и за това съм стъпвал на него само един-единствен път в живота си.

Рискуваш да бъдеш единствения зрител на трибуните и ще те разпознаят.
Сложи една зелена жилетка и се дегизирай като човек от охраната !

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 яну 2023 20:07

Тоз пич с късите гащи ли раздава кренвиршите ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 яну 2023 20:14

Мен ми прилича на дете, недей педофилства!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2023 20:14

Облякана, ще да е някаква нова дума в българският език, не зная какво означава.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 18 яну 2023 20:21

Стадионът в Разград е най-хубавия в България, защо да не играят там ? Васил Левски като му гледам поддръжката скоро няма да получи лиценз от УЕФА ако няма капитален ремонт. Толкоз.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 яну 2023 20:24

miro_rz написа:Мен ми прилича на дете, недей педофилства!

Оглежда се един такъв...
Сякаш за да провери дали не е пропуснал някого, че да не ядоса шефа и да отнесе и той един "олигофрен".
Така като го гледам, на Кирцата малко му трябва...

Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 яну 2023 20:28

Capitano_Puyol написа:Стадионът в Разград е най-хубавия в България, защо да не играят там ? Васил Левски като му гледам поддръжката скоро няма да получи лиценз от УЕФА ако няма капитален ремонт. Толкоз.

Той националния стадион се превърна в приют.
Нека обикалят малките градове така поне ще има шоу за хората. Представи си ги в Дупница или в Провадия... Шоу та дрънка, стадиона фул..

Върни се в “Левски”