zlobul написа:BLUE CHAMPIONS написа:Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите.
Аз лично за 2 години от този човек не видях нищо дрого освен изхвърляния и празни и подигравателни приказки към българския народ, та от тази гледна точка мисля с ръка на сърцето си, че тези мистериозни банки са само в болния му мозък. Може би в най-добрия случай ще е еднократен спонсорски транш зарди някоя политическа игра.
аз засега не отхвърлям възможността , новия спонсор да се казва и дилян пеевски . Почти съм сигурен , че ВТБ не са и чували за Левски , но това е само предположение . Ако наистина се водиха някакви преговори по подписване на договор , все някой в русия щеше да "изтропа" новината . Та в този ред на мисли аз допускам ,всичкото това да се окаже една голяма шмекерия .
Някак си не ми се вързваше тара да изскочи и да каже -"вижте , хора на ДПС влизат в Левски " , все пак да не забравяме , че пеевски е съдружник на тара в "стандарт-нюз"
Абе стига с тоя пеевски...за тоя мухата я пусна единствено сайта на Савов-най-големите простотии от там излязоха! И ти повтаряш на чорбарите приказките-турци ще ни вземат. Тоя Пеевски е намерил път към политиката чрез ДПС и те това му стига на него. Всичко при нас се върти около картофа, Сталийски и "корпоративната" банка