Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 06 фев 2018 21:48

NOMER14 написа:
Elliah написа:
W84me написа:Не знам дали е за тая тема, но в момента започва баскетболен мач между Левски-Лукойл и Тирана. В залата има 35 човека, нагледно се показва, че левскарите не приемат шумкарски номера, патентовани от Гнома!

Да си от Левски винаги е значело "свобода". Това е част от идеологията на този клуб и ще го има винаги. Левскарите са свободни сами да преценят, кое е морално и кое не. И те го правят, както се вижда.
Този форум също е олицетворение на тази "свобода". От 50 човека, дето пишат и са фенове на Левски има 50 различни мнения за сегашното състояние на клуба :). И винаги виновните са вътре в клуба : собственик,треньор, клубна политика и тн.
Обратното е при оранжево-червените... Там всичко е под строй. Няма "аз" има "ние", а думата на собственика е закон. Враговете са винаги вън от клуба : БФС,УЕФА,съдии,директиви и тн.
Точно тази разлика между двата ни гранда винаги я е имало. Това е и една от основните причини да съм фен на този отбор.

Подобно е положението и във фирмата, за която работя. А тя е с доста персонал. Общувам с персонал на различни йерархични нива. Сините колеги приемат къде с ирония, къде със сарказъм какво ни се случва последните 10 години и стигат до извода: "слаби сме, толкова си можем към момента..." и следва оптимистична усмивка. Припознавачите обратно:"ние сме най-силни и велики, въпреки че ни пречат и т.н."... Как да сте най-велики, като ви затриха ритуално от историята. Като говоря с различни припознавачи, все едно говоря с един и същ човек - зомбирана работа.

Добре,че са припознавачите,че да направите сравнение. :) Ако не бяхме ние как щяхте да разберете какви нежни и добри ангели сте. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 фев 2018 22:44

NOMER14 написа:Подобно е положението и във фирмата, за която работя. А тя е с доста персонал. Общувам с персонал на различни йерархични нива. Сините колеги приемат къде с ирония, къде със сарказъм какво ни се случва последните 10 години и стигат до извода: "слаби сме, толкова си можем към момента..." и следва оптимистична усмивка. Припознавачите обратно:"ние сме най-силни и велики, въпреки че ни пречат и т.н."... Как да сте най-велики, като ви затриха ритуално от историята. Като говоря с различни припознавачи, все едно говоря с един и същ човек - зомбирана работа.

Всичките са еднакви! После повтарят, че ние сме ги били припознали, аз казвам, че такъв човек - прост и нагъл, където и да го видиш, няма как да го сбъркаш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 фев 2018 10:38

Преди малко ми се обади един приятел, от онези които останаха без отбор, обичат си армейския клуб и не могат да се пречупят и да заобичат оранжевите навлеци на "Армията". Често го майтапех на тази тема, но днес той ми го върна. "Освен без български футболисти има шанс да останете и без сини журналисти. Прочети какво е написал в Топ спорт онзи "син" журналист с женското име когото ти и без друго не обичаш." Заинтригувах се, прочетох. Очаквах, че ще пише колко сме слаби, как всеки трансферен прозорец сменяме половин отбор, как вземаме негри на кило, как играем контроли с треторазрядни отборчета и нещо от този род. Аз самият не съм доволен от моментното състояние на сините. Преди години в този форум писах, че лицето Георги Александров Иванов със своята вопиюща некомпетентност е нанесъл такива поражения на Левски в спортно- технически аспект, че само добър треньор с много труд за три години ще може да възстанови отбора до предишното му статукво. Ето че дойде Роси и каза "всички искате да тичат, но първо трябва да се научат да ходят." Тези му думи направиха анализ на нивото което е заварил. Кой разбрал- разбрал. Но повечето не са, защото всички искат Левски да играе както преди, по левскарски. Не става. Всичко е сринато. Трябва възстановяване.
Та от перото, пардон, клавиатурата, същият този драскач с женското име, когото мнозина смятат за милеещ за синята идея човек, излезе следната статия: "Лудогорец и ЦСКА-СОФИЯ се отчетоха със солидна селекция и сериозна програма". На пръв поглед нищо особено. Платени хвалебствия. Но като се зачетох... Активно мероприятие напълно в стила на ловешката група. Така фино и елегантно се унижава Левски без дори да се споменава името на отбора. Все едно такъв отбор няма в ППЛ. Сините са ясно и отчетливо неглижирани и приравнени с пълнеж на първенството. Ако този човечец има акредитация на Герена, то призовавам моментално да му бъде отнета. Дори като зрител не бива да бъде допускан на стадиона. Защото статията, макар и поръчкова, е добра. Когато добър противник застане срещу теб, борбата срещу него е много по- трудна и нанесените от него поражения може да са сериозни.
Ето, четете: https://topsport.bg/bg-football/ludogor ... grama.html
ПП. Интересно ми е дали ще се извини след като пролетта победим и двата хвалени от него отбора.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 фев 2018 10:56

Жаклинчо известен боклук. Известен и с това, че прави 12 правописни грешки в изречение :lol: :lol: Платен т****, приятелче с един друг но вече не червен а оранжев боклу* ГА
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 фев 2018 11:19

wilge написа:Преди малко ми се обади един приятел, от онези които останаха без отбор, обичат си армейския клуб и не могат да се пречупят и да заобичат оранжевите навлеци на "Армията". Често го майтапех на тази тема, но днес той ми го върна. "Освен без български футболисти има шанс да останете и без сини журналисти. Прочети какво е написал в Топ спорт онзи "син" журналист с женското име когото ти и без друго не обичаш." Заинтригувах се, прочетох. Очаквах, че ще пише колко сме слаби, как всеки трансферен прозорец сменяме половин отбор, как вземаме негри на кило, как играем контроли с треторазрядни отборчета и нещо от този род. Аз самият не съм доволен от моментното състояние на сините. Преди години в този форум писах, че лицето Георги Александров Иванов със своята вопиюща некомпетентност е нанесъл такива поражения на Левски в спортно- технически аспект, че само добър треньор с много труд за три години ще може да възстанови отбора до предишното му статукво. Ето че дойде Роси и каза "всички искате да тичат, но първо трябва да се научат да ходят." Тези му думи направиха анализ на нивото което е заварил. Кой разбрал- разбрал. Но повечето не са, защото всички искат Левски да играе както преди, по левскарски. Не става. Всичко е сринато. Трябва възстановяване.
Та от перото, пардон, клавиатурата, същият този драскач с женското име, когото мнозина смятат за милеещ за синята идея човек, излезе следната статия: "Лудогорец и ЦСКА-СОФИЯ се отчетоха със солидна селекция и сериозна програма". На пръв поглед нищо особено. Платени хвалебствия. Но като се зачетох... Активно мероприятие напълно в стила на ловешката група. Така фино и елегантно се унижава Левски без дори да се споменава името на отбора. Все едно такъв отбор няма в ППЛ. Сините са ясно и отчетливо неглижирани и приравнени с пълнеж на първенството. Ако този човечец има акредитация на Герена, то призовавам моментално да му бъде отнета. Дори като зрител не бива да бъде допускан на стадиона. Защото статията, макар и поръчкова, е добра. Когато добър противник застане срещу теб, борбата срещу него е много по- трудна и нанесените от него поражения може да са сериозни.
ПП. Интересно ми е дали ще се извини след като пролетта победим и двата хвалени от него отбора.

Малко е пресолил манджата както се казва, а за вас не пише щото не сте му платили.Повечето журналя вече нямат сантименти, а пишат само за пари.Такъв е живота няма за какво да ви се извинява след като не е взел пари от Спас.
Ти също си се пресилил с това изявление, че ще победите ЦСКА-СОФИЯ и Лудогорец. Топката е от женски род и е кръгла за сведение.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 фев 2018 11:47

wilge написа:Та от перото, пардон, клавиатурата, същият този драскач с женското име, когото мнозина смятат за милеещ за синята идея човек, излезе следната статия: "Лудогорец и ЦСКА-СОФИЯ се отчетоха със солидна селекция и сериозна програма". На пръв поглед нищо особено. Платени хвалебствия. Но като се зачетох... Активно мероприятие напълно в стила на ловешката група. Така фино и елегантно се унижава Левски без дори да се споменава името на отбора. Все едно такъв отбор няма в ППЛ. Сините са ясно и отчетливо неглижирани и приравнени с пълнеж на първенството. Ако този човечец има акредитация на Герена, то призовавам моментално да му бъде отнета. Дори като зрител не бива да бъде допускан на стадиона. Защото статията, макар и поръчкова, е добра. Когато добър противник застане срещу теб, борбата срещу него е много по- трудна и нанесените от него поражения може да са сериозни.

Прочетох материала от чисто любопитство и недоумявам за какво "финно унижение на Левски" става дума!
По твоята логика, феновете на Ботев и Берое също могат да претендират за отнемане на акредитация. ;)
Коментират се само и единствено двата отбора, които след 20 мача са на 8-9 точки пред третия и определено имаха най-сериозни съперници в подготовката и са най-последователни в трансферната си политика.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 07 фев 2018 12:34

wilge написа:Преди малко ми се обади един приятел, от онези които останаха без отбор, обичат си армейския клуб и не могат да се пречупят и да заобичат оранжевите навлеци на "Армията". Често го майтапех на тази тема, но днес той ми го върна. "Освен без български футболисти има шанс да останете и без сини журналисти. Прочети какво е написал в Топ спорт онзи "син" журналист с женското име когото ти и без друго не обичаш." Заинтригувах се, прочетох. Очаквах, че ще пише колко сме слаби, как всеки трансферен прозорец сменяме половин отбор, как вземаме негри на кило, как играем контроли с треторазрядни отборчета и нещо от този род. Аз самият не съм доволен от моментното състояние на сините. Преди години в този форум писах, че лицето Георги Александров Иванов със своята вопиюща некомпетентност е нанесъл такива поражения на Левски в спортно- технически аспект, че само добър треньор с много труд за три години ще може да възстанови отбора до предишното му статукво. Ето че дойде Роси и каза "всички искате да тичат, но първо трябва да се научат да ходят." Тези му думи направиха анализ на нивото което е заварил. Кой разбрал- разбрал. Но повечето не са, защото всички искат Левски да играе както преди, по левскарски. Не става. Всичко е сринато. Трябва възстановяване.

Абсолютно съгласен! Пичът с джендър име и манталитет е написал и друга подобна статитя, където от нищото в предишен абзац прави логически преход как "Левски, който допреди неотдавна отбелязал 50 години от обединението със Спартак"....и добавя някакви факти от онова време, като същевременно напълно неглижира в тази статия, а и като цяло в своите статии, генезиса на онова оранжевото чудо на природата, което ненадейно стана цска. Ясно е накъде бие, ясно е, че по нечия поръчка иска да омаловажи историческия, формалния, а и морален контекст на метаморфозите на червените.Та той дори не изписва в статиите си юридически правилно името на оранжево-червения хибрид. Нейсе, хубавото на една криза е в това, че разбираш кой е ти е опора и кой е дупедавец. Така е и с легендите, с тумора София-Запад. Хубавото е, че започваме да се разграничаваме от мършата и да се изчистваме от нея.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 фев 2018 15:43

Абе хора, що четете изобщо "тъп спорт" ви се чудя. Това е една жълтеникава "медия" , която търси основно сензацийки и скандали. Ако им прегледате "новините" за Левски от последните 3 месеца ще видите, че над 50% е плява. И тоя Жаклинчо съм го чел няколко пъти и съм му гледал изказвания и съм си направил извода - на този не може да му се вярва заради липсата на обективност. Но се оказва,че липсата на обективност е била добре подплатена, което е жалко. А пък колегата му Г.А. е направо пародия на журналист. Умишлено използвам възможно най-меки думи за него, че може някой оранжев да се обиди, а той си има оранжеви фенове. За съжаление почти не останаха читави журналисти , на които не им личат явно пристрастията или поръчителите.

П.П. чудя се каво стана с онова смешно човече Кирков, който четеше новините по БТВ. Такъв комичен запалянко беше абсурдно да представя новините на водеща телевизия. Спомням си след един мач за купата Левски -ЦСКА 2:1 , наговори един куп глупости, но не спомена основното - кой е победил и с колко. Мача беше приключил преди емисията и тоя беше още червен от яд и видимо неадекватен. Хубаво че го разкараха, че много ме дразнеше с тенденциозните си изказвания.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 фев 2018 22:13

Сега, по ред на номерата:
Първо: Роси получи това, което искаше. Първи избор по опции. Невероятно, но факт. Хората на италианеца посочиха тези попълнения. СР и ко ги доведоха...
Второ: такава ужасяваща физзарядка БГ отбор не е правил. На добре или зле ще избие това-не се наемам да прогнозирам. Има вариации и в двете посоки...
Трето: Този отбор от много години не е бил толкова добре подготвен тактически, колкото сега.
Четвърто: Роси е очарован от талантите в школата и смята, че именно там трябва да се инвестира и натисне.
Пето: медии и журналисти имат пълното право да пишат каквото си пожелаят. Да величаят един и да плюят друг. Техен проблем.
Шесто: Да твърдиш, че Костов е лимитиран играч, означава само едно: не разбираш от футбол. Кратко и ясно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 фев 2018 22:24

sin4ec написа:Сега, по ред на номерата:
Първо: Роси получи това, което искаше. Първи избор по опции. Невероятно, но факт. Хората на италианеца посочиха тези попълнения. СР и ко ги доведоха...
Второ: такава ужасяваща физзарядка БГ отбор не е правил. На добре или зле ще избие това-не се наемам да прогнозирам. Има вариации и в двете посоки...
Трето: Този отбор от много години не е бил толкова добре подготвен тактически, колкото сега.
Четвърто: Роси е очарован от талантите в школата и смята, че именно там трябва да се инвестира и натисне.
Пето: медии и журналисти имат пълното право да пишат каквото си пожелаят. Да величаят един и да плюят друг. Техен проблем.
Шесто: Да твърдиш, че Костов е лимитиран играч, означава само едно: не разбираш от футбол. Кратко и ясно.

Седмо : На пролет продължаваме да пием , ядем и чешим езиците !
Изображение

Върни се в “Левски”