NOMER14 написа:Elliah написа:W84me написа:Не знам дали е за тая тема, но в момента започва баскетболен мач между Левски-Лукойл и Тирана. В залата има 35 човека, нагледно се показва, че левскарите не приемат шумкарски номера, патентовани от Гнома!
Да си от Левски винаги е значело "свобода". Това е част от идеологията на този клуб и ще го има винаги. Левскарите са свободни сами да преценят, кое е морално и кое не. И те го правят, както се вижда.
Този форум също е олицетворение на тази "свобода". От 50 човека, дето пишат и са фенове на Левски има 50 различни мнения за сегашното състояние на клуба. И винаги виновните са вътре в клуба : собственик,треньор, клубна политика и тн.
Обратното е при оранжево-червените... Там всичко е под строй. Няма "аз" има "ние", а думата на собственика е закон. Враговете са винаги вън от клуба : БФС,УЕФА,съдии,директиви и тн.
Точно тази разлика между двата ни гранда винаги я е имало. Това е и една от основните причини да съм фен на този отбор.
Подобно е положението и във фирмата, за която работя. А тя е с доста персонал. Общувам с персонал на различни йерархични нива. Сините колеги приемат къде с ирония, къде със сарказъм какво ни се случва последните 10 години и стигат до извода: "слаби сме, толкова си можем към момента..." и следва оптимистична усмивка. Припознавачите обратно:"ние сме най-силни и велики, въпреки че ни пречат и т.н."... Как да сте най-велики, като ви затриха ритуално от историята. Като говоря с различни припознавачи, все едно говоря с един и същ човек - зомбирана работа.
Добре,че са припознавачите,че да направите сравнение.