Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Роси иска Прохазка да остане. Останал е много доволен от това, което е показал в Малта 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
modor написа:delqnski47 написа:Що се разделихте с Мапуку?Не ви следя,извинявайте.Стана ми любопитно.Тоя не ви ли беше един от силните?Не беше ли по добре да разкарате Буш,примерно?
Не му се играе в България. А и още не е подписал в дръпнатите. Има голяма вероятност да се прибере
То тоя няква много странна птица.Щеше преди време от Берое в Ботев май да ходи.Пък си беше направил татус на ръката за Ботев.Нещо си такова беше....после остана в Берое...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:modor написа:delqnski47 написа:Що се разделихте с Мапуку?Не ви следя,извинявайте.Стана ми любопитно.Тоя не ви ли беше един от силните?Не беше ли по добре да разкарате Буш,примерно?
Не му се играе в България. А и още не е подписал в дръпнатите. Има голяма вероятност да се прибере
То тоя няква много странна птица.Щеше преди време от Берое в Ботев май да ходи.Пък си беше направил татус на ръката за Ботев.Нещо си такова беше....после остана в Берое...Нещо....бъгнат такъв.
Отдавна напираше да идва при нас, после се нацупи на беройци, избяга, Хубчев го освободи и формално, сетне Мапуков заигра някъде по републиките, пак се върна в Берое, за да сбъдне мечтата си да облече синята фланелка. Ама дават ли ти 500 000 за такъв, веднага продаваш и пляскаш с ръце, без никакви сантименти, дордето купувачите не са се усетили.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
Жуниор Мапуку към Левски: Аз съм от Конго, да ги видим вашите бразилци
Автор: topsport.bg
05.02.2018 13:15:00 05.02.2018 13:16:39 Левски Прегледи: 25407 Коментари (18)
Източник: LAP.bg
6 8
Нападателят Жуниор Мапуку продължава да бъде активен в социалната мрежа Instagram, докато чака трансферът му в китайския Шъдзяджуан Евър Брайт да бъде обявен официално.
Жуниор Мапуку се прибра в България
"Последен ден", заяви нападателят
Голаджията коментира решението на "сините" да го заменят с Ривалдиньо и Паулиньо. Първият е централен нападател, а вторият ляво крило. Именно на тези две позиции Делио Роси използваше Черната сил.
"Аз съм Жуниор Мапуку от Конго, нека да видим вашите бразилци сега", написа нападателят.
Автор: topsport.bg
05.02.2018 13:15:00 05.02.2018 13:16:39 Левски Прегледи: 25407 Коментари (18)
Източник: LAP.bg
6 8
Нападателят Жуниор Мапуку продължава да бъде активен в социалната мрежа Instagram, докато чака трансферът му в китайския Шъдзяджуан Евър Брайт да бъде обявен официално.
"Последен ден", заяви нападателят
Голаджията коментира решението на "сините" да го заменят с Ривалдиньо и Паулиньо. Първият е централен нападател, а вторият ляво крило. Именно на тези две позиции Делио Роси използваше Черната сил.
"Аз съм Жуниор Мапуку от Конго, нека да видим вашите бразилци сега", написа нападателят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Направи ли ви впечатление, както след като приключи селекцията, така и след пресконференцията на Роси нещо за новопривлечените? Търсените играчи са били такива, които ще им бъде по-лесно да се климатизират в отбора и нашата реалност. Със сигурност щеше да е най-добре всички да бяха водили подготовки и да бяха играли за отборите си през есента, но като говорим за нашето ниво и трансферните ни цели - трудна работа. Нашименто от 2015 е в Румъния, Паулиньо от 2016 в Украйна, Ривалдиньо от 1 година в Румъния, Белаид е играл в България вече, Костов си е българин. Единствения отличаващ се е Фигейредо, който не е помирисвал балканския нрав.
Май целта е била да се търси възможно най-лесното приобщаване на новите, а не разни екзотики, като перуанци, африканци и дори бразилци, които да изпитат културен шок.

Не знам дали е за тая тема, но в момента започва баскетболен мач между Левски-Лукойл и Тирана. В залата има 35 човека, нагледно се показва, че левскарите не приемат шумкарски номера, патентовани от Гнома!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Баси, Роман говори по-добре български от половината играчи в А група 

Продадени фланелки от юни досега в онлайн магазина
Официална фланелка синя сезон 2017/2018 243 бр. (Януари 17 бр.)
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 38 бр.(Януари 1 бр.)
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 6 бр. (Януари 0 бр.)
https://fanshop.levski.bg/

Официална фланелка синя сезон 2017/2018 243 бр. (Януари 17 бр.)
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 38 бр.(Януари 1 бр.)
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 6 бр. (Януари 0 бр.)
https://fanshop.levski.bg/
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
W84me написа:Не знам дали е за тая тема, но в момента започва баскетболен мач между Левски-Лукойл и Тирана. В залата има 35 човека, нагледно се показва, че левскарите не приемат шумкарски номера, патентовани от Гнома!
Да си от Левски винаги е значело "свобода". Това е част от идеологията на този клуб и ще го има винаги. Левскарите са свободни сами да преценят, кое е морално и кое не. И те го правят, както се вижда.
Този форум също е олицетворение на тази "свобода". От 50 човека, дето пишат и са фенове на Левски има 50 различни мнения за сегашното състояние на клуба

Обратното е при оранжево-червените... Там всичко е под строй. Няма "аз" има "ние", а думата на собственика е закон. Враговете са винаги вън от клуба : БФС,УЕФА,съдии,директиви и тн.
Точно тази разлика между двата ни гранда винаги я е имало. Това е и една от основните причини да съм фен на този отбор.
Elliah написа:W84me написа:Не знам дали е за тая тема, но в момента започва баскетболен мач между Левски-Лукойл и Тирана. В залата има 35 човека, нагледно се показва, че левскарите не приемат шумкарски номера, патентовани от Гнома!
Да си от Левски винаги е значело "свобода". Това е част от идеологията на този клуб и ще го има винаги. Левскарите са свободни сами да преценят, кое е морално и кое не. И те го правят, както се вижда.
Този форум също е олицетворение на тази "свобода". От 50 човека, дето пишат и са фенове на Левски има 50 различни мнения за сегашното състояние на клуба. И винаги виновните са вътре в клуба : собственик,треньор, клубна политика и тн.
Обратното е при оранжево-червените... Там всичко е под строй. Няма "аз" има "ние", а думата на собственика е закон. Враговете са винаги вън от клуба : БФС,УЕФА,съдии,директиви и тн.
Точно тази разлика между двата ни гранда винаги я е имало. Това е и една от основните причини да съм фен на този отбор.
Подобно е положението и във фирмата, за която работя. А тя е с доста персонал. Общувам с персонал на различни йерархични нива. Сините колеги приемат къде с ирония, къде със сарказъм какво ни се случва последните 10 години и стигат до извода: "слаби сме, толкова си можем към момента..." и следва оптимистична усмивка. Припознавачите обратно:"ние сме най-силни и велики, въпреки че ни пречат и т.н."... Как да сте най-велики, като ви затриха ритуално от историята. Като говоря с различни припознавачи, все едно говоря с един и същ човек - зомбирана работа.