metodito написа:csimoen2 написа:[
Пич, пак не мога да те разбера, поредно противоречящо се твое мнение...
Ти от тези "поредните екзалтации след поредната селекция на една торба чужденци" фенове ли си или харесваш селекцията?
Защото именно това пишеш по другите теми...
Мисля, че мнението ти се мени по 3-4 пъти дневно...

Не, чулек, не мисля, че има нещо сложно за разбиране. Обяснявам: аз дума върху селекцията нямам. Това е ясно. Какво бих искал да виждам и какво се случва са две различни неща. Не, не искам да сме Олимпиакос 2 (не казвам Лудогорец, защото говорим за сериозни клубове с история - каквито са "Левски" и Олимпиакос) или ПАОК 2, но аз ще подкрепям "Левски" и с 11 чужденци в титулярния състав. Това мисля, че също е ясно. Кое не разбираш? Просто посочих, че последните ни успехи са със състави, в които българите са били мнозинство (6-7 да речем). Друго кое не е ясно? Че това (да сме български отбор) е вградено в ДНК-то ни ли? Само с чужденци не може да има устойчиво развитие. Това мисля. Дали ми харесва или не селекцията... Кой пък ме пита мене? Да, харесва ми, защото взехме двама бразилци, които изглеждат интересно, взехме разиграващ халф. Взехме ляв бек, който беше адски нужен. И взехме български нападател, което много ми харесва. Та така, човек. Какво се случва не го контролирам. Щом така се случва. Работи се и това ми харесва.
Да си поиграем на FootballManager. Ако зависеше от мен, щях да върна Ивелин Попов, да взема Недялков, Кики, Луков, да върна Краев, да върна Мечката, Димо Бакалов, примерно, Кун Теменужков, Панов, Балджийски и Неделев от "Ботев". Да интегрирам Найденов, Кръстев и Дидо Иванов. Треньор: Делио Роси. А Цветкович, Габи, Гомес, Буш, Кабрал, Белмонт, Рошу, кикбоксьорът Холмар

Последните осем изброени от мен, в представянето от тях като футболни качества в момента, не са незаменими. Даже и любимецът ми Роман.
Харесва ми, че има диалог с теб, малко хора тук отговарят, обосновават си отговорите и т.н.
Имах в предвид, че си доволен (по твой думи) от привлечените футболисти (не говоря за националност и качества), а в следващия момент "не"...
В днешно време е много трудно, дори почти невъзможно да се гради отбор само от бг играчи (причините са комплексни и много)...
Относно FootballManager не ми е там силата (предпочитам FIFA), но нека да ти отговоря:
Има доста БГ футболисти, който тавана на развитие им е отбори гравиращи около грандовете (Ботев, Локо ПД, Берое и т.н.), като не искам да обиждам никой...
Та същите тези футболисти когато дойдат в Левски, показват съвсем различно лице от това което сме гледали преди това... Примери много...
Да, има го и обратния момент, но такива случай са по-скоро рядкост...
За БГ и Европа стават тези футболисти:
Ивелин Попов, Недялков, Мечката;
Относно другите, които си изброил - в Левски има в пъти по-добри от тях...
Към момента в Левски незаменима са:
Холмар, Яблонски, донякъде Цветкович...
П.С. Не знам защо не се привлече качествен вратар, не истина колко лени гола пусна Божката в Малта...