Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 05 фев 2018 10:02

Балкански Орел написа:Ударих две ракии, ама имам чувството, че можем да станем шампиони още този сезон.Осем-девет точки не са кой знае какво.Всички нови ми се струват много надъхани (без онова чорбарче, дето май го взехме само за българска бройка).

Две ракии :? Две половинки ракия ми се струва, че си ударил :mrgreen: :mrgreen: Нема лошо, тъкмо няма да те хване грипа ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 фев 2018 10:33

metodito написа:
Avanti_Ragazzi написа:Нивото на българските футболисти е такова, че колкото по-малко играят в един отбор, толкова по-добре за самия отбор! ;)

Извинявай, че ще го кажа, но това е дивотия. Проблемите на българския футбол не са футболистите. Разбира се, че на първо място е БФС, които вредят на развитието на футбола ни. Чисто футболно, след това идват треньорите. Това са спрели във времето чичковци, които ОТКАЗВАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ! А отдолу не идва нищо добро. Сашо Етапа, Лаптопа и сие - това е бъдещето. Има и една друга генерация - тази на Топчо и Мечо, но и от тях не очаквам нещо.

С българи само в състава ли записахме най-големия срам в историята на "Левски", завършвайки на СЕДМО МЯСТО? С колко българи бяхме в мача с Иртиш? Какво направи Илиан Илиев, като имаше мачове, в които българите бяха по двама-трима? С колко чужденци в състава си стигнахме до мачовете с Шалке? С колко чужденци в състава стигнахме до мачовете с Ливърпул?

Истината е, че ние не се харесваме. Плюем постоянно всичко родно, а в кръчмата сме големи патрЕоти. Така ще гледаме голям форум през крив макарон! Това е гадната истина! На мен не ми е проблем да гледам успешен "Левски", който мачка всичко с 10 легионера. Това обаче вреди на клуба. Може да е в полза на клуб с името ЦСКА-София (София) или на проекта в Разград, но не и на клуба, носещ името на Левски! И който не го разбира, си е негов проблем!

Наблюдавам поредните екзалтации след поредната селекция на една торба чужденци. Нека. Май месец теглим чертата и ще видим кой крив, кой прав. Лично за мен казах, че ще е успех, ако останем на трето място и стигнем поне до репешажите за влизане в групите на ЛЕ. За Купата... не ме брига особено. Целите ни са други.

Иначе, който не харесва сънародниците си, вече сме в ЕС. Раничката и те така.

Пич, пак не мога да те разбера, поредно противоречящо се твое мнение...

Ти от тези "поредните екзалтации след поредната селекция на една торба чужденци" фенове ли си или харесваш селекцията?

Защото именно това пишеш по другите теми...

Мисля, че мнението ти се мени по 3-4 пъти дневно... :o :o :o

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 фев 2018 10:35

metodito написа: Дай да играем на Герена срещу урода да видим кой кого?

Ти па щот си Ален Делон. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2018 10:58

csimoen2 написа:[

Ти от тези "поредните екзалтации след поредната селекция на една торба чужденци" фенове ли си или харесваш селекцията?

Не, чулек, не мисля, че има нещо сложно за разбиране. Обяснявам: аз дума върху селекцията нямам. Това е ясно. Какво бих искал да виждам и какво се случва са две различни неща. Не, не искам да сме Олимпиакос 2 (не казвам Лудогорец, защото говорим за сериозни клубове с история - каквито са "Левски" и Олимпиакос) или ПАОК 2, но аз ще подкрепям "Левски" и с 11 чужденци в титулярния състав. Това мисля, че също е ясно. Кое не разбираш? Просто посочих, че последните ни успехи са със състави, в които българите са били мнозинство (6-7 да речем). Друго кое не е ясно? Че това (да сме български отбор) е вградено в ДНК-то ни ли? Само с чужденци не може да има устойчиво развитие. Това мисля. Дали ми харесва или не селекцията... Кой пък ме пита мене? Да, харесва ми, защото взехме двама бразилци, които изглеждат интересно, взехме разиграващ халф. Взехме ляв бек, който беше адски нужен. И взехме български нападател, което много ми харесва. Та така, човек. Какво се случва не го контролирам. Щом така се случва. Работи се и това ми харесва.

Да си поиграем на FootballManager. Ако зависеше от мен, щях да върна Ивелин Попов, да взема Недялков, Кики, Луков, да върна Краев, да върна Мечката, Димо Бакалов, примерно, Кун Теменужков, Панов, Балджийски и Неделев от "Ботев". Да интегрирам Найденов, Кръстев и Дидо Иванов. Треньор: Делио Роси. А Цветкович, Габи, Гомес, Буш, Кабрал, Белмонт, Рошу, кикбоксьорът Холмар :arrow: Последните осем изброени от мен, в представянето от тях като футболни качества в момента, не са незаменими. Даже и любимецът ми Роман.
Последна промяна от metodito на 05 фев 2018 11:22, променено общо 1 път.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 05 фев 2018 11:21

metodito написа:
popokutepetel написа:
Ще, ще. Всеки оптимизъм си има граници ;) . Да кажем оптимистично купата е на кантар.
Групи на ЛЕ само мечтател може да очаква сериозно :roll: Стигане до плейоф реално би бил колосален успех, а за успех може да се счита стигането до трети кръг.

Друг въпрос и то доста по-реалистичен е какво ще пишете оптимистите след евентуално отпадане за купата, пет загуби от ГМО-то и безславно отпадане ако отбора изобщо стигне до ЕКТ още в първия кръг. Че като гледам какви тройки отнасяме от футболни джуджета това изобщо няма да е изненада. Да не говорим, че ако отпаднем за купата и ГМО-то не я вземе, а я вземе примерно Славия може и ЕКТ да ги гледаме по-телевизора ако Роси затвърди представянето си срещу отборите от топ 6 и напролет.

Аз не съм от оптимистите точно... или всъщност съм. Де да знам... Но, искаш ли да хванем бас, че с Литекс ще имаме положителен баланс? Купата... аз не знам защо се говори толкова тази купа. Два хикса с Литекс, дузпи и аут. Два хикса: 1-1, като домакини, 0-0 като гости и аут. На финала 0-0, Митрев се контузва или БФС се намесва и аут. Това е турнир! Отделно от това, тези мачове се провеждат на националния. Дай да играем на Герена срещу урода да видим кой кого?

С Лудогорец бфс няма да ни позволи да си вземем мачовете, тъпи ли сте, какви сте? В началото на първото полувреме в София, дузпа и нарисуван червен картон не ни свириха. В София! Ако се мъчим срещу Локо Пд, "Ботев", Верея и Берое на Герена, ок. Какви европи, какви пет лева в такъв случай говорим???

Казах, замислете се за това, че Срас подкрепя Боби, който изпрати поръчкови съдии на последния мач в София срещу Разград (легитимирайки Херо. Кой знае накъде щяха да се развият нещата, ако още в средата на първото полувреме бяхме останали с човек повече?), закри Литекс, отне ни точки и вкара урода в А група. И Срас е доволен от Боби! Помислете над това?

Най-жалкото е, че ни докараха до положение да се надяваме на положителен баланс срещу ГМО-то.....Докараха ни до там фалиралото Цска да ние бие с по 3:0, тези дето цял живот излизаха с насрани гащи и ни бяха най-големите абонати. Сега пък Литекс се гласи да ни разгромява и то в София, нещо невиждано и нечувано. Всичко това е плод на дълги години правилно управление.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 фев 2018 11:52

metodito написа:
csimoen2 написа:[

Не, чулек, не мисля, че има нещо сложно за разбиране. Обяснявам: аз дума върху селекцията нямам. Това е ясно. Какво бих искал да виждам и какво се случва са две различни неща. Не, не искам да сме Олимпиакос 2 (не казвам Лудогорец, защото говорим за сериозни клубове с история - каквито са "Левски" и Олимпиакос) или ПАОК 2, но аз ще подкрепям "Левски" и с 11 чужденци в титулярния състав. Това мисля, че също е ясно. Кое не разбираш? Просто посочих, че последните ни успехи са със състави, в които българите са били мнозинство (6-7 да речем). Друго кое не е ясно? Че това (да сме български отбор) е вградено в ДНК-то ни ли? Само с чужденци не може да има устойчиво развитие. Това мисля. Дали ми харесва или не селекцията... Кой пък ме пита мене? Да, харесва ми, защото взехме двама бразилци, които изглеждат интересно, взехме разиграващ халф. Взехме ляв бек, който беше адски нужен. И взехме български нападател, което много ми харесва. Та така, човек. Какво се случва не го контролирам. Щом така се случва. Работи се и това ми харесва.

Да си поиграем на FootballManager. Ако зависеше от мен, щях да върна Ивелин Попов, да взема Недялков, Кики, Луков, да върна Краев, да върна Мечката, Димо Бакалов, примерно, Кун Теменужков, Панов, Балджийски и Неделев от "Ботев". Да интегрирам Найденов, Кръстев и Дидо Иванов. Треньор: Делио Роси. А Цветкович, Габи, Гомес, Буш, Кабрал, Белмонт, Рошу, кикбоксьорът Холмар :arrow: Последните осем изброени от мен, в представянето от тях като футболни качества в момента, не са незаменими. Даже и любимецът ми Роман.

Харесва ми, че има диалог с теб, малко хора тук отговарят, обосновават си отговорите и т.н.

Имах в предвид, че си доволен (по твой думи) от привлечените футболисти (не говоря за националност и качества), а в следващия момент "не"...

В днешно време е много трудно, дори почти невъзможно да се гради отбор само от бг играчи (причините са комплексни и много)...

Относно FootballManager не ми е там силата (предпочитам FIFA), но нека да ти отговоря:

Има доста БГ футболисти, който тавана на развитие им е отбори гравиращи около грандовете (Ботев, Локо ПД, Берое и т.н.), като не искам да обиждам никой...
Та същите тези футболисти когато дойдат в Левски, показват съвсем различно лице от това което сме гледали преди това... Примери много...

Да, има го и обратния момент, но такива случай са по-скоро рядкост...

За БГ и Европа стават тези футболисти:
Ивелин Попов, Недялков, Мечката;

Относно другите, които си изброил - в Левски има в пъти по-добри от тях...

Към момента в Левски незаменима са:

Холмар, Яблонски, донякъде Цветкович...

П.С. Не знам защо не се привлече качествен вратар, не истина колко лени гола пусна Божката в Малта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2018 12:21

csimoen2 написа:

Имах в предвид, че си доволен (по твой думи) от привлечените футболисти (не говоря за националност и качества), а в следващия момент "не"...

Не знам, може би Кривия е прав, че последното добро поколение е било набор '80-82 (тоест вече са в неактивна футболна възраст), след това потрош. Може и да е така. Аз все си мисля, че не е так. Може би се лъжа. Да допълня, освен българите+до четирима класни чужденци - като Бедоя, Гара, Давид, Жо - футболисти, дето нямаме...

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 05 фев 2018 12:27

Нищо не става от Буш трябва да се намери начин да се отърват от него. Обертан, ако някой го иска да го продадат на часа.Гомеш и той не се приставя на ниво.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 фев 2018 13:21

balef написа:Нищо не става от Буш трябва да се намери начин да се отърват от него. Обертан, ако някой го иска да го продадат на часа.Гомеш и той не се приставя на ниво.

Съгласен изцяло...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2018 13:32

popokutepetel написа:
Ще, ще. Всеки оптимизъм си има граници ;) . Да кажем оптимистично купата е на кантар.
Групи на ЛЕ само мечтател може да очаква сериозно :roll: Стигане до плейоф реално би бил колосален успех, а за успех може да се счита стигането до трети кръг.

Друг въпрос и то доста по-реалистичен е какво ще пишете оптимистите след евентуално отпадане за купата, пет загуби от ГМО-то и безславно отпадане ако отбора изобщо стигне до ЕКТ още в първия кръг. Че като гледам какви тройки отнасяме от футболни джуджета това изобщо няма да е изненада. Да не говорим, че ако отпаднем за купата и ГМО-то не я вземе, а я вземе примерно Славия може и ЕКТ да ги гледаме по-телевизора ако Роси затвърди представянето си срещу отборите от топ 6 и напролет.
Всеки има право на мнение.
Но коректните мнения не включват в себе си предсказания.
Едно е да се каже - "Не съм оптимист с оглед на това и това, това и това", съвсем друго е - "Малеее, как ще ни мачкат през пролетта, трябва да се радваме ако хванем 3-тото място, новите за никакъв чеп не стават" и т.н. и т.н.
Не визирам никого конкретно, това е сбор като цяло на песимисти в цялото интернет пространство.

Аз не съм нито някакъв голям оптимист, но не съм и песимист.
Просто изчаквам времето да покаже какво-що.
А времето е краят на Май месец.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”