mikichan написа:Sstefanov написа:mikichan написа:Аман от такива "левскари"!
Седи си вкъщи, гледай си мачовете по ТВ и бъди готов да хейтиш по форумите, можеш и от Лудогорец да станеш, ако искаш.
Всичко, което ни се случи през последните има-няма 10 години, си го заслужаваме с такава публика!
Поредният велик фен. Абе пич, искаш ли да се хванем на бас, че не можеш да ми стъпиш на малкият пръст по бройка мачове. А при това не винаги съм вижял в София. Я питай как претопиха феновете на Славия, точно с апатията и примирението убиха публиката им. Същото се случва и при нас, докато хора като теб говорят глупости, Хората казват какво не им харесва в отбора и че не харесват бавният, тромав и средняшки стил на Роси. Русев ми напомня на Гигов и как е.. майката на Локото. И ти ли си от хората на Владо и корумпираното НКП?
Ми айде да се хванем, да видим кой, на кого на малкия пръст ще стъпи? Значи начинът е да си лаем по форумите и интернет и да не се ходи на мач? Нещо да съм казал за треньора, за играта на отбора? Неслучайно не цитирах и цялото мнение.
Първи по форумите и фейсбук да се храни, ама на Герена по 1000 човека на мач. Ами елате на стадиона и го правете това бе, недоволствайте там... Иначе като има евромач, мач с ГМО-то или Лудогорец - стадионът пълен. Да, явно аз съм човек, който говори глупости, че му се иска да вижда поне наполовина пълен Герена един път през седмица... Добрите хора, великите и верни фенове - сте вие, кой по-специалист, кой по-не, мрънкащи по интернет и седят 90 минути пред телевизора само, за да недоволстват после.
Нищо общо нямам с престъпно-наркоманската клика

Последният ми мач, в който бях в Б беше през 2010г. И какво пречи А и В да са пълни? Пречи явно, че левскари има само, когато отбора бие или има някакъв възлов мач.
Понеже всички сте специалисти тука и сте добри хора, ще взема да си кажа и аз мнението за треньора и футболът, който практикува отборът. И на мен много неща не ми харесват, но ми омръзна всеки полусзеон да се сменят треньори,ръководства и играчи. Предпочитам да му се даде шанс поне още 1 година и ако няма никаква промяна от сегашната, тогава да се търси нов човек.
Тука поне 80% през първият сезон на Мъри, сте си плюели по същия начин, както сега. Доволни и са левскари само, когато им изнася. Пак казвам, аман от такива левскари!