zlobul написа:TristaNNN написа:zlobul написа:
аз се радвам на всяка победа братле , но не се радвам на тара и го*ньо , не се радвам и на начина на игра , не се радвам , че публиката е със смазана психика ,не се радвам че наркоманчетата и гаменчетата са единствената опора на некомпетентните ръководители , не се радвам и на факта , че в случаите , когато се посъберат доста хора на стадиона не се пеят правилните песни т.е. , не се радвам от факта , че няма сила която да изгони мизерния пловдивчанин от "герена ", не се радвам , че хората видяха и продължават да виждат малоумието на инженера и продължават да го защитават .Е тва ме дразни . Сираков е доста прав , в момента сме селско отборче .
Искренно се надявам Костов да научи играчите на нещо въпреки смазващия регрес , който им нанесе пловдивското недоразумение . Що се отнася до шампионската титла -и с нея и без нея . Кой ще се зарадва на неква измислена шампионска титла в още по измислено първенство след като септември си отпаднал от дърводелски отбор като търнава ?
Честно да ти кажа , ако тара и го*ното (рядко)останат на "герена " предпочитам Левски да не играе в ЕКТ , така поне със сигурност ще си спестим резила .
Страхотни прозрения, неподправен реализъм, бистър ум, ненандмината оригиналност, просто каквото и да кажем ние "слепите" хорица, след тази реч любезно поднесена от вития като теб, не само ще е малко, а и ще станем по-ниски от тревата. Поклон пред великата сила на мисълта и непрестанният порив на разумаНаистина ме остави без дъх и стон
Сега ще обясниш ли какво би станало, ако след 3 месеца примерно, под непрестанните възгласи на публиката, Батков реши да се махнеИнтересно ми е е да разбера как ти лично виждаш нещата, ако твоите мечти наистина се сбъднат
В каква посока би тръгнала организацията ПФК Левски София
1-занимавам се с доста по сериозни неща за да се старая и тук да пиша правилно. Не ме интересува с какво се занимаваш. Факт е, че правилното писане определя най-малко културата, образованието и възпитанието на един човек. За голяма жалост усещам, че си от онова неориентирано ново поколение, което ще погуби и последният живец на родната култура.
2-както и да напиша нещо предполагам че се разбира , така че не се прави на интересен или казано по иначе -пляскам си всичко ,както ми дойде пък ако искате си четете ,ако искате -недейте,проблема си е ваш. Определено се разбира. Всъщност е повече от достатъчно да "плеснеш" нещо един или два пъти, а не във всеки пост. Пиши колкото и каквото искаш, но се замисли, че не си сам в този форум и има потребители, които наистина искат да изкажат интересно мнение и да споделят смислени виждания. Доста хора като видят 5 страници с твои мнения + гарнитурата от себеподония ти и направо се отказват. От това губи форумът и най-вече потребителите.
3-не съм длъжен да ти давам обяснения точно на теб. Ами си дотук с жокеритеПопитах те точен и ясен въпрос: Какво смяташ би се случило в организацията ПФК Левски София при едно внезапно напускане на Батков. Потърсих твоето мнение и коментар, което за жалост се изчерпа с "не съм длъжен да ти давам обяснения". Подозирам, че всъщност си Дуци Симонович, но това разбира се е само мое мнение
![]()
4 що си мислиш , че ако не беше Левски , някой щеше да е чувал за тва адвокатче. Наистина не мога да ти отговоря на този въпрос, защото не виждам смисъл в него (във въпроса). Кой го боли фара къде и кой е чувал Батков? Говорим за ръководство на ПФК Левски София, не за адвокатски умения.
5 когато даваш оценка на нечии прозрения напиши и твойте да ги видим бе капацитет с капацитета ти . Аз ги написах преди няколко дни. Ако толкова те интересува - разцъкай наоколо и виж какво съм написал![]()
пп публиката не е в състояние да изгони и улично куче от герена, камоли го*ньо и батков или още не си разбрал , че последните не ни броят за живи.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Що се касае до Иво Тонев, прави добро впечатление като приказки, но поне до следващата зима, ще си проличи какви са новите спонсори/собственици и с какви намерения са в клуба, като това се отнася респективно и за Тонев ! Казвам зимата, защото сега като нищо могат да ни направят шампиони, после една-две добри игри в Европа и хората ще почнат да му се кефят, в което няма лошо...ама така стана и при чорбата, и после хоп - няма лиценз ! Затова аз съм резервиран, има моята подкрепа т.е. няма да го съдя в началото, но не си правя илюзии за розово бъдеще !
==========================================================================
аз съм на подобно мнение . Разбира се очаквам шампионска титла с бой над ония от панчарево , защото знаем , че в България трудно може да мине промяна без звучно шамарене на основния "враг", макар , че от тара може да се очаква всичко . То е ясно , че ако ние не им дадем те няма как да ни бият дори и играчите ни да са събирани от Б или В група , защото ние сме Левски и те добре го знаят .
От мен Тонев има картбланш , бих искал да му повярвам , но въпреки това ще си имам едно на ум .Както казали хората -"на нов шеф ,нова булка и малко прасенце НЕ СЕ РАДВАЙ , че не се знае каква свиня ще излезе"
)
==========================================================================
аз съм на подобно мнение . Разбира се очаквам шампионска титла с бой над ония от панчарево , защото знаем , че в България трудно може да мине промяна без звучно шамарене на основния "враг", макар , че от тара може да се очаква всичко . То е ясно , че ако ние не им дадем те няма как да ни бият дори и играчите ни да са събирани от Б или В група , защото ние сме Левски и те добре го знаят .
От мен Тонев има картбланш , бих искал да му повярвам , но въпреки това ще си имам едно на ум .Както казали хората -"на нов шеф ,нова булка и малко прасенце НЕ СЕ РАДВАЙ , че не се знае каква свиня ще излезе"

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
Не е лошо да се запитаме, защо преди нова година ... Миналата година, нещата в Левски относно промяната на върха почти летяха.
Със замах беше назначен Ники Костов ( вън от всякакво съмнение е, че той беше и е, човек на новите, които напират за Клуба ) ... Заговори се за Иво Тонев, нов спонсор, много - свежи пари в клуба ...
След нова година ( началото на Януари - тази година ... ) ... Тонев стана част от Левски, както се говореше през м. Декември мината год.
И изведнъж, нещата от 10-на дни закуцаха ...
Не се чува вече толкова за новите спонсори и свежите пари ...
И някак си, това заглъхване около новите благодетели съвпадна с изказването на Батков, че Левски не се продава и, че той самият, няма никакво намерение да се разделя с Клуба !!!
Съвпадние ... ?
Не мисля ...
Със замах беше назначен Ники Костов ( вън от всякакво съмнение е, че той беше и е, човек на новите, които напират за Клуба ) ... Заговори се за Иво Тонев, нов спонсор, много - свежи пари в клуба ...
След нова година ( началото на Януари - тази година ... ) ... Тонев стана част от Левски, както се говореше през м. Декември мината год.
И някак си, това заглъхване около новите благодетели съвпадна с изказването на Батков, че Левски не се продава и, че той самият, няма никакво намерение да се разделя с Клуба !!!
Съвпадние ... ?

Не мисля ...
Тристане ,не влизай в ролята на рецензент . Както каза (написа ), разцъкай малко и ще видиш , какво мисля .
Незнам дали си забелязъл , но аз съм на принципа -"каквото повикало , такова се обадило" , така че ако искаш да ти се обърне желаното внимание , по добре смени стила на поведение спрямо мен , ако ли незнаеш как ? вземи пример от blue lion . Не става само с компромиси от едната страна . Бъди сигурен , че докато пиша тук , върша и други неща , така че грешките са допустими , което е причина понякога да бъркам не само синтаксиса , ами и смисъла на това което искам да кажа .
Ако така реагираше и на грешките на гонзо , щеше да си великан
) .
Незнам дали си забелязъл , но аз съм на принципа -"каквото повикало , такова се обадило" , така че ако искаш да ти се обърне желаното внимание , по добре смени стила на поведение спрямо мен , ако ли незнаеш как ? вземи пример от blue lion . Не става само с компромиси от едната страна . Бъди сигурен , че докато пиша тук , върша и други неща , така че грешките са допустими , което е причина понякога да бъркам не само синтаксиса , ами и смисъла на това което искам да кажа .
Ако така реагираше и на грешките на гонзо , щеше да си великан

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:Само едно се опитвам да ти кажа - направиха се редица акции против него от феновете на ЛЕВСКИ ! И от тези в Сектор Б, и от тези в А или който искаш сектор, макар, че какво значение има сектора, при положение, че всички са ЛЕВСКАРИ ???
=======================================================================
хайде сега братле се сети кой беше този който излезе пред разгневените фенове , които бяха готови да разкъсат тара , спомни си добре кой излезе да ни обяснява как г-н Батков бил честен човек и как милеел за Левски , спомни си кой излезе да ни моли да му дадем кредит на доверие и така нататък ....сега надявам се и разбра защо ненавиждам това лице ?
п.п Именно за това интервю се помолих на хора от канал 3 , но не искаха да ми го предоставят . Сега видях , че си пуснал и емблемите .Тази на която пише "СК "(1934) я имам в черно , но това няма никакво значение .
Пак ти казвам, Гонзо направи грешки ! Който не е опитал, той не е сбъркал ! Ако е защитавал Тара, то е защото той самия обича ЛЕВСКИ и обра пешкира, а и беше период в който просто нямаше кой да дойде в нашия клуб и да дава пари ! Не го защитавам за това което направи, но се опитвам да се поставям и на негово място ! Спомням си, как момчета от София-Запад застанах срещу Гонзо и му казаха, че е време да се маха и че пречи на Левски, като това беше мнение на масата сини фенове, а няколко месеца по-късно спечелихме Дербито и на практика станахме шампиони, като Гонзо отново понесе ЛЕВСКИ на гърба си въпреки нападките - само по себе си това значи, че този човек е мъжкар и ЛЕВСКАР ! За съжаление и Дани Боримиров,и Гонзо и Кокъла, Мъри и Наско и т.н. станаха жертви на Тара ! Тоя кретен успя да настрои феновете срещу легендите на клуба, и да ни раздели ! В такава страна живеем...
П.П. Относно емблемите, сега видях, че картинката е стара, и не е адекватна...но както и да е

- santiliana
The G.A.M.E. , Тонев е човек на новите, това е вън от всякакво съмнение. Ако е само някакъв си "служител" няма да излезе по такъв начин и да каже с открито лице, че той ще носи отговорност за всичко оттук нататък. Батков не е по-богат от Гигов, че да има с какво да го съблазни. Още повече, че самият Тонев заяви, че не иска да е на заплата в Левски. Което говори само за едно- тук е с определена мисия от някого. А при това не е и левскар, но иска да ни направи №1. Значи това е волята на "онези" над него, които все още не са се легитимирали пред всички нас...
THE G.A.M.E написа:Не е лошо да се запитаме, защо преди нова година ... Миналата година, нещата в Левски относно промяната на върха почти летяха.
Съвпадние ... ?![]()
Не мисля ...
Много свежарско мнение пич .Поради тази причина в по преден пост написах , какво мисля за днешната пресконференция и как след всичко казано от него , в мен остана един дълбок въпрос - има ли изобщо потенциален спонсор и какво ще стане , ако въпросния договор със спонсора не се подпише ? Та в този ред на мисли , засега нещата понамирисват , но ще гледаме . Възможно е и тара в крайна сметка да е подпалил чергата на гонзо , който до този момент му беше верен като куче без самият гонзо да знае т.е маневрата да бъде завършена плавно , без излишни скандали .
zlobul написа:Тристане ,не влизай в ролята на рецензент . Както каза (написа ), разцъкай малко и ще видиш , какво мисля .
Ако така реагираше и на грешките на гонзо , щеше да си великан) .
Добре. Виж моята упоритост докъде доведе: вече не връткаме плочата и може да поговорим нормално. Аз не държа да ми се обръща внимание във виртуалния свят, но за мен форумът е място за обмяна на идеи, мнения, майтапи и куп други интересни неща за кратък период от време при влагане на минимален ресурс. Компромиси не обичам да правя (ако изключим половинката ми), особено що се отнася до позиция и мнение. И в този ред на мисли, много се дразня на коментари от които лъха неблагодарност, крайно черногледство, неразбиране на обективни фактори и реалност в България и т.н. Просто ми се иска да се замислят някои хора какво би последвало, ако сега Батков каже "Чао". Нима опашката от кандидат-купувачи е дълга? Едва ли. Да - не е слънце и икона, но поне през годините които властваше не ни докара до срам, какъвто браха алените ни приятелки. Разбира се, имаше и изцепки, но като цяло клубът се държеше. Ей това ми е мечтата да се осъзнае. Сега какво ще стане с новите собственици, и дали въобще ще стане е нещо, което няма как да узнаем на този етап. Просто оценявай и добрите мигове, не бъди толква черноглед

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- BLUE CHAMPIONS
THE G.A.M.E написа:И изведнъж, нещата от 10-на дни закуцаха ...
Съвпадние ... ?![]()
Не мисля ...
Не забравяй, че адвокатина обича да си служи с хитри прийоми, не забравяй и ,че същия този адвокат при наличието на сигурен човек в лицето на Баждеков никога няма да назначи излишно "гърло" като Тонев, което да храни

[offtopic]
[/offtopic]