Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот delpi » 13 авг 2011 21:04

BluePainter написа:Имаме най-добрите играчи и слаб отбор!Гонзо обича да говори за мъже,ако наистина е мъж трябва да си ходи а ако дойде Мъри ще бъди перфектно!!!Гонзо нека остане спортен директор,но без да се меси селската както при Ясен!!!

И кое ще му е перфектното ако Мъри се върне и директор е осмокласника??? Мъри на колко места вече го разкриха, че за нищо не става??? Пробива ни в УЕФА и ШЛ се дължеше на присъствието на Наско и донякъде на наистина класните футболисти, които имахме тогава. Постигнахме успехите си ВЪПРЕКИ присъствието на Мъри!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 13 авг 2011 21:27

На мен Гонзо ми харесва. Треньор със свои виждания и амбиции. Трябва да му се дадат още 3,4 години време да изгради Левски като голям отбор.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 авг 2011 21:58

трябва да се маха на секундата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 22:08

Мър*ьовци, помните ли? :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мъката на едно синьо сърце...

Мнениеот Синьо сърце » 13 авг 2011 22:13

Аз това повече не мога да го гледам...Научени и класни футболисти да не могат да си дадат пас на пет метра,да не знаят къде да застанат-не мога повече!Толкова треньорски грешки само за 4 мача,не е истина-Левски е без треньор,без идея,без нищо!!!Авантюрата Гонзо-треньор приключи,всичко друго би било олигофрения...Аз лично докато нямаме нов треньор,отказвам да посещавам и гледам мачове на сините-това е абсолютно безумие,всяка жаба да си знае гьола!!!Това е мазохизъм,да плащат на Мъри неустойката и да го взимат,защото и шампионата си отива...Или друг,ама да е наясно как да си реди играчите по терена и да им даде наставления какво да правят,а не да вика и ръкомаха отстрани...Гонзо-моментално с оставка като тренер,инак не го признавам!Трябва да си мъж и да си кажеш-НЕ СТАВАМ! В момента сме с най-добрите играчи,а ни бият селяните като талпи! Ако Гонзо не подаде оставка сега,катастрофата ще е пълна!
Това безумие просто не се гледа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Re: Мъката на едно синьо сърце...

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 22:14

Синьо сърце написа:Аз това повече не мога да го гледам...Научени и класни футболисти да не могат да си дадат пас на пет метра,да не знаят къде да застанат-не мога повече!Толкова треньорски грешки само за 4 мача,не е истина-Левски е без треньор,без идея,без нищо!!!Авантюрата Гонзо-треньор приключи,всичко друго би било олигофрения...Аз лично докато нямаме нов треньор,отказвам да посещавам и гледам мачове на сините-това е абсолютно безумие,всяка жаба да си знае гьола!!!Това е мазохизъм,да плащат на Мъри неустойката и да го взимат,защото и шампионата си отива...Или друг,ама да е наясно как да си реди играчите по терена и да им даде наставления какво да правят,а не да вика и ръкомаха отстрани...Гонзо-моментално с оставка като тренер,инак не го признавам!Трябва да си мъж и да си кажеш-НЕ СТАВАМ! В момента сме с най-добрите играчи,а ни бият селяните като талпи! Ако Гонзо не подаде оставка сега,катастрофата ще е пълна!
Това безумие просто не се гледа!

Като как днес благоволих да ги гледам цял мач. Боже, как се обърках? Бяхме отвратителни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 авг 2011 22:17

daniel875 написа:Като как днес благоволих да ги гледам цял мач. Боже, как се обърках? Бяхме отвратителни.

не отвратителни,а безпомощни,което е по-страшното...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 13 авг 2011 22:19

Пич , виж нищо лично, но сини сърца няма :!:

п.п.ако сърцето ти е посиняло, това означава че .... душата ти чака пред райските врати.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 авг 2011 22:20

Ти ли беше този ,който сигурен ,че ще отстраним словаците, а проблемите щели да ни бъдат в play-off-a? :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2011 22:20

bucky_barabata написа:На мен Гонзо ми харесва. Треньор със свои виждания и амбиции. Трябва да му се дадат още 3,4 години време да изгради Левски като голям отбор.

Въпреки, че долавям ирония в думите ти, съм съгласен, че ако го оставим още 3-4 години е възможно да постигне нещо, но нека не забравяме, че Левски не е опитно зайче и не е училище за треньори! В Левски се искат резултати, а в момента отбора не постига такива, даже напротив... реди провал след провал!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”