Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Беше ясно,че ще ни бият като .утка в тъмното.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Звезда вкараха 5 на Щутгарт преди месец. Не знам какво сте очаквали. Имаме късмет, че сега не си дават зор и ротират. Просто разликата в класите и новото е огромна. Щом и Лудогорец отнася яко бой от Шахтьор смятайте какво е нивото на нашето първенство.
Не искам да говоря за играчите по отделно, но Джемили когато и да го разкарта все ще е късно. За Икена даже няма смисъл да се пише.
Не искам да говоря за играчите по отделно, но Джемили когато и да го разкарта все ще е късно. За Икена даже няма смисъл да се пише.
Докато първото полувреме играта бе равностойна, второто ако бе боксов мач нашият треньор трябваше да хвърли бялата кърпа. За съжаление има много мъртви души в отбора.
Играхме без голмайстора си.
mikata написа:Беше ясно,че ще ни бият като .утка в тъмното.
Лошите работи не ги прогнозирай.
NOMER14 написа:mikata написа:Беше ясно,че ще ни бият като .утка в тъмното.
Лошите работи не ги прогнозирай.
Не е много трудно. Още 15г.ще сме на дъното :evil:
България има природни богатства,
Без двама титуляри в защита, нормално са ни вкарат толкова много голове и по толкова глупав начин. Вижда се почерка и желанието на Веласкес да играем по испански, но за този начин на игра трябва класа, а при нас липсва.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Без двама титуляри в защита, нормално са ни вкарат толкова много голове и по толкова глупав начин. Вижда се почерка и желанието на Веласкес да играем по испански, но за този начин на игра трябва класа, а при нас липсва.
Кефят ме тъмно сините ти очила и когато са ни размазали на ходом да видиш и нещо положително. :lol: :lol: :lol:
- LoveAndPeace
- Контакти:
alexdb написа:realno написа:Без двама титуляри в защита, нормално са ни вкарат толкова много голове и по толкова глупав начин. Вижда се почерка и желанието на Веласкес да играем по испански, но за този начин на игра трябва класа, а при нас липсва.
Кефят ме тъмно сините ти очила и когато са ни размазали на ходом да видиш и нещо положително. :lol: :lol: :lol:
Мен пък ме впечатли почерка и испанската игра :lol: :lol:
В това да са те били като тъпан с 4:0 и да виждаш нещо положително има нещо извратено... Хулио е точния човек, заучените приказки след края на мача са точно такива, каквито слушаме от всеки треньор след загуба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!