Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 09 яну 2019 19:19

santi_santi написа:От 10,че и повече години.И това веднага води и до въпроса Защо?

Сложен е отговора на този въпрос. Не е само до индивидуални спортни качества. Защото имаме примера с един Гошко Христов, който явно не можа да понесе напрежението. Така че е комплексно. Затова и мисля, че с Костов - чукам, нали на дърво -
уцелихме кьоравото. Не е някакъв атлет, не е и най-бързия футболист, де съм гледал. Просто вкарва. Това се иска от него само, това и прави. А и се връща често да помага, което ми харесва.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 09 яну 2019 19:47

Според мен ако се извадят 500к или повече пари за Костов да го продават. Даде му се шанс и той се отблагодари. Защо сега да не дадът шанс на Илия Димитров? Току виж и той почне да ги ниже. Вече е здрав. А за защитата нов централен за какво ни е, имаме Дидо. И той е готов, излекуван. Явно шампиони, за съжеление, пак няма да станем, поне да обиграем няколко момчета.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2019 20:47

wilge написа:Нещо не мога да разбера. Защо Стоянович е дал списък през декември след като след 6 месеца си отива? Или няма да си ходи? Ако си отиде не изпадаме ли отново в познатия левскарски алгоритъм- новият треньор не иска старите играчи. Пълен абсурд, но не по Румен Бахов. Управленска импотентност. Или треньорът се обвързва с договор минимум 3 години и тогава си прави селекция по неговите изисквания. За което после да си носи отговорност. Или да си е*ава майката и да добутаме сезона с тези играчи и какъв да е треньор. Този и без това профука всичко каквото можеше, че дори ЛЕ не ни е сигурна. Ясно е, че от лятото почваме от начало. Дано поне спортен директор да вземат.

Ако не се лъжа този списък е даден преди офертите от Латвия и другите 2-3 отбора... Освен това Стоянович не каза, че на 100% си тръгва лятото... Явно оставането му зависи от това дали най-после ще започне да се работи професионално в клуба. Заради същите неща Мъри не иска да идва и бива оплюван. Е, Стоянович с двете си очи видя, че аматьорщината в управлението е толкова голяма, че всеки нормален би си тръгнал на момента. Поне човека не си тръгна като Люпко след някой мач и не гледа да стои и да търпи глупостите на Спас, Крас и Кирчо само заради едната неустойка подобно на Роси. Поел е ангажимент да изкара сезона, пък вече дали ще се активира клаузата за още един сезон зависи от нещата, които ще сътвори скъпото ни ръководство.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 яну 2019 21:14

А и как да се обвръжеш с някакъв треньор с три годишене договор, като след 6 месесца е твърде вероятно отбора да е тотал щета, играчите с разбит морал и въобще атмосферата в съблекалнята много минорна. Тоя треньор може да си цъка тренировки и да върти хиксове и загуби, и да си чака заплатата или уволнението и неустойката. Между другото Роси каза, че предпочита да работи с наличните футболисти, защото са свикнали с него и той с тях, а не само да има текучество. И ако ще има трансфери, то трябва да се надгражда, а не просто алъш-вериш. И според мен е прав. Не знам примерно Стоянович какво вижда във Васчук, че го иска в отбора, което фактически вероятно ще изяде мястото на Нашименто , който ще бъде натирен. Не виждам и какво ще спечели клуба, ако продаде Костов за някакви 500-600 хиляди евра в момента. Е*бем ти клуба, ако зависи толкова от тях. По-добре да продават Обертан и Кабрал за по толкова, отколкото Костов. Айде, ако говорим за сума над около или над 800 хил евро, вече е малко по-различно... И аз съм на мнение, че Илия Димитров трябва да е на мястото на Буш и Ривалдиньо, като резерва. И двамата явно няма да им се получи при нас...

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 09 яну 2019 22:14

Serafim написа:А и как да се обвръжеш с някакъв треньор с три годишене договор, като след 6 месесца е твърде вероятно отбора да е тотал щета, играчите с разбит морал и въобще атмосферата в съблекалнята много минорна. Тоя треньор може да си цъка тренировки и да върти хиксове и загуби, и да си чака заплатата или уволнението и неустойката. Между другото Роси каза, че предпочита да работи с наличните футболисти, защото са свикнали с него и той с тях, а не само да има текучество. И ако ще има трансфери, то трябва да се надгражда, а не просто алъш-вериш. И според мен е прав. Не знам примерно Стоянович какво вижда във Васчук, че го иска в отбора, което фактически вероятно ще изяде мястото на Нашименто , който ще бъде натирен. Не виждам и какво ще спечели клуба, ако продаде Костов за някакви 500-600 хиляди евра в момента. Е*бем ти клуба, ако зависи толкова от тях. По-добре да продават Обертан и Кабрал за по толкова, отколкото Костов. Айде, ако говорим за сума над около или над 800 хил евро, вече е малко по-различно... И аз съм на мнение, че Илия Димитров трябва да е на мястото на Буш и Ривалдиньо, като резерва. И двамата явно няма да им се получи при нас...

На Кабрал договора му изтича след 6 месеца, няма кой да даде 500к за него, но ако не иска да преподпише и 20 хиляди да му вземат сега пак е ОК. Обертан и да искаме за 10 хиляди да го продадем, ако в новият му отбор не му дават заплата като при нас, защо да се маха? Той ще си е тук до края на договора, ако е верно че взема 45к Евро на месец, защо да се маха.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2019 06:46

Контролите не са толкоз важни, а трансферите, които ще осъществим! :cry:
Левски завинаги в моето сърце![

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 яну 2019 09:14

Костов въобще не трябва да бъде продаван. Няма значение от цената в момента. Няма значение дори да му падне формата през пролетта и лятото струва 100 или 200 хил. евро. Нали, ако го продадем ще вземем някой нов, на който да му се надяваме и я стане, я не. Единствено, ако дойде оферта от над 1 млн. евро може да се мисли. Няма значение дали струва толкова или не, а това, че нямаме кой да сложим вместо него отпред и точно това го прави трудно заменим за нашия отбор. Ако и Буш или друг нападател бяха вкарали поне 8-9 гола на полусезона, тогава ситуацията е различна. В момента и 5 гола да вкара за остатъка от първенството, пак Костов ще завърши с 20+ гола, което е нещо невиждано за Левски през последните години.
В момента нямаме пари за експерименти. И без това с разтрогването на договорите на ненужните, ще загубим нови средства.
Продължавам да вярвам, че Яблонски ще влезне във форма и трябва да остане в отбора. И наистина по-добре да се работи с тези, които са налични и да не се взимат играчи на килограм.
Също вярвам, че ще станем доста по-силни, когато Паулиньо се събуди. Ако не - да го продават него, а не Костов.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 яну 2019 09:21

И ако наистина Славиша Стоянович има намерение само да доиграе първенството и главата му е в Латвия, по-добре да го трансферират него срещу заплатите му до края на договора и да слагат Емо Велев или ако щете и Тодор Симов вместо него иначе пак ще играем като срещу Вадуц лятото.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 яну 2019 10:10

Serafim написа:А и как да се обвръжеш с някакъв треньор с три годишене договор, като след 6 месесца е твърде вероятно отбора да е тотал щета, играчите с разбит морал и въобще атмосферата в съблекалнята много минорна. Тоя треньор може да си цъка тренировки и да върти хиксове и загуби, и да си чака заплатата или уволнението и неустойката. Между другото Роси каза, че предпочита да работи с наличните футболисти, защото са свикнали с него и той с тях, а не само да има текучество. И ако ще има трансфери, то трябва да се надгражда, а не просто алъш-вериш. И според мен е прав. Не знам примерно Стоянович какво вижда във Васчук, че го иска в отбора, което фактически вероятно ще изяде мястото на Нашименто , който ще бъде натирен. Не виждам и какво ще спечели клуба, ако продаде Костов за някакви 500-600 хиляди евра в момента. Е*бем ти клуба, ако зависи толкова от тях. По-добре да продават Обертан и Кабрал за по толкова, отколкото Костов. Айде, ако говорим за сума над около или над 800 хил евро, вече е малко по-различно... И аз съм на мнение, че Илия Димитров трябва да е на мястото на Буш и Ривалдиньо, като резерва. И двамата явно няма да им се получи при нас...

Практиката недвусмислено показва, че смяната на треньора на всеки шест месеца е не безполезна, а вредна. Какво щеше да стане ако Мъри беше сменен след шестия месец? Какво ще е бъдещето на Левски след половин година можем само да гадаем. Възможно е да има смяна на собствеността, да се назначи спортен директор, да уволнят Иванов и Вангелов, да освободят статистите със сини фланелки, да привлекат качествени нови играчи, успешно да интегрират родни юноши ... Звучи твърде оптимистично за да е истина. Но може да бъде и обратното. Кой знае. Но така не става. Всеки сезон отново. Резултите ги виждаме. Така аз смятам. Тригодишна програма, адкватен спортен директор, скаут с нюх и желание за работа, оформяне на гръбнак на отбора, подбор на новите играчи независимо българи или чужденци, продажби само при подходящи оферти, и все в този аспект. Не държа конкретно на никого. Бях обнадежден единствено от треньора (визитка, манталитет), но вече не съм. Няма дим без огън. Наемниците не бива да са повече от 5-6 в отбора. Тримцата непреподписващи да бъдат продадени на каквато и да било цена сега. И без тях на зимната подготовка. Ако някой трови съблекалнята също не би трябвало да е в Левски. Особено ако могат да му вземат добри пари.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 яну 2019 11:47

Останахме без Костов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”