ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Мнениеот Eminem » 18 мар 2018 17:40

popokutepetel написа:Ти на мач в западна европа ходил ли си през живота си?
Иначе карай си го така - Ама ние сме Левски у-а и сме най-големите фенове дет на всяка цена ще ходим да подкрепяме калпав президент с калпава политика и като резултат калпав отбор. После може спокойно да припознаваш щот това ще е резултата.

О, да...ако стадионът е празен, няма да се наложи да припознаваме. Клубът ще събере няколко милиона от дърветата и готово. Кой клуб печели пари от феновете си ? Апф, няма такова нещо, те си ги берат.
Когато публиката носи голям процент от бюджета на клуба, думата й ще е по-тежка и ръководството ще се вслушва.
А сега дали ще са 3000 или 0 все тая, никаква разлика. Всъщност, по-добре да са 0, защото като сложиш глобите, излиза, че клуба има да дава, а не да взима.
Хайде погледни от гледната точка на купувач. Състоянието на публиката, как ще ти повлияе при идеята да купиш клуба ?

popokutepetel написа:Нали даваш акъл да се пълни стадиона, че така се издържал отбора?
Всъщност колко даде за нещо свързано с отбора?

Не давам акъл, а просто казвам, че трябва и да дадем нещо.
Аз нямам възможност да съм на всеки мач на стадиона и ми е напълно ясно, че има много такива като мен. Срещу тях няма как да кажа нещо.
Всеки сезон съм с карта и си купувам фен артикули, щом искаш да си ги мерим.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:43

Red_Neck написа:Понеже миналата седмица имаше подмятания към Пирин и Етър за разни шпалири в края на мачовете им с нас, .... та кои бяха четиримата в сини фланелки, които асистираха на Каранга? Само петия (Божката) разпознах, .... да е жив и здрав :)

Ми то при единствения ви удар и Митрев стига. А те първа ще гледаме какво следва и нещата ще си дойдат на мястото.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:45

Eminem написа:
popokutepetel написа:Ти на мач в западна европа ходил ли си през живота си?
Иначе карай си го така - Ама ние сме Левски у-а и сме най-големите фенове дет на всяка цена ще ходим да подкрепяме калпав президент с калпава политика и като резултат калпав отбор. После може спокойно да припознаваш щот това ще е резултата.

О, да...ако стадионът е празен, няма да се наложи да припознаваме. Клубът ще събере няколко милиона от дърветата и готово. Кой клуб печели пари от феновете си ? Апф, няма такова нещо, те си ги берат.
Когато публиката носи голям процент от бюджета на клуба, думата й ще е по-тежка и ръководството ще се вслушва.
А сега дали ще са 3000 или 0 все тая, никаква разлика. Всъщност, по-добре да са 0, защото като сложиш глобите, излиза, че клуба има да дава, а не да взима.
Хайде погледни от гледната точка на купувач. Състоянието на публиката, как ще ти повлияе при идеята да купиш клуба ?

popokutepetel написа:Нали даваш акъл да се пълни стадиона, че така се издържал отбора?
Всъщност колко даде за нещо свързано с отбора?

Не давам акъл, а просто казвам, че трябва и да дадем нещо.
Аз нямам възможност да съм на всеки мач на стадиона и ми е напълно ясно, че има много такива като мен. Срещу тях няма как да кажа нещо.
Всеки сезон съм с карта и си купувам фен артикули, щом искаш да си ги мерим.

Тая история нещо срещу нищо отдавна не върви ;)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 мар 2018 17:49

HardWork написа:
ChuckNorris написа:
HardWork написа:
ChuckNorris написа:Отбора от Ловеч имаше желание да спечели мача. В крайна сметка го спечели, макар и случайно. Ние имахме желание за 0:0 или въобще не разбрах имаме ли желание за нещо в тоя мач. Сега терена ще ни е виновен, следващия път ще видим какво ще е. На теория все още можем да вземем купата. Другата цел трябва да е да се слжи прът в колелото на ГМО-то. Ако можем да вземем нещо от тях, и да легнем два пъти на Лудогорец. За мен това трябва да се случи. Както каза някой - войната все още не е загубена. Синя купа и тирето с празни ръце, все още е постижима цел.

Това мнение олицетворява манталитета на Левски! Евала! Винаги "горди", ето това се нарича "чест" :mrgreen: !!

Ще ти отговоря с един цитат от Чарлз Дикенс - „Трябва да постъпваш с другия така, както той би искал да постъпи с тебе.“ .

Аз не съм сигурен, че ние бихме постъпили по същият начин ако местата ни бяха разменени. Но да приемем, че си прав. Тогава обаче, къде отиват претенциите ви за "чест" и "морал"? Нали сте различни от остналите? Какво става с величието на Левски? Гунди и Котков биха ли легнали на Лудогорец за да прецакат ЦСКА?

Котков би ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 мар 2018 17:50

За съжаление ни е слаб вратарят, провали още един мач с по-сериозен отбор. Иначе Дядо Роси си взимаше точката като по учебник. Друг въпрос е дали трябва да играем за Х...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:52

ehh написа:За съжаление ни е слаб вратарят, провали още един мач с по-сериозен отбор. Иначе Дядо Роси си взимаше точката като по учебник. Друг въпрос е дали трябва да играем за Х...

Напротив. Точно това е въпроса ;) .
А да го питат за кво е подредил отбора да играе за Х и то баш в тоя мач?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 мар 2018 17:54

popokutepetel написа:Тая история нещо срещу нищо отдавна не върви ;)

А, то и аз много съм мрънкал, критикувал, плюл и т.н. И съм си казвал, че няма за какво да се ходи на стадиона.
Ама тогава наистина имахме извънредно некадърно и престъпно ръководство. Ръководство, на което не му пукаше дали ще бием или паднем. Което въобще не се интересуваше от клуба.
Не харесвам Спас, ама си мисля, че сега е по-различно. Че нещо се прави.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 мар 2018 17:56

На мачовете с Ботев,Берое и Етър имаше доволно хора,но отбора не отговори на очакванията! Днес припознавачите бяха повече!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 мар 2018 17:57

mikata написа:На мачовете с Ботев,Берое и Етър имаше доволно хора,но отбора не отговори на очакванията! Днес припознавачите бяха повече!

Едва ли са много хората, които обичат да гледат отбора си да няма 2 точни удара към вратата на противника за цял мач. Е как да има хора на стадиона ?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:58

Eminem написа:
popokutepetel написа:Тая история нещо срещу нищо отдавна не върви ;)

А, то и аз много съм мрънкал, критикувал, плюл и т.н. И съм си казвал, че няма за какво да се ходи на стадиона.
Ама тогава наистина имахме извънредно некадърно и престъпно ръководство. Ръководство, на което не му пукаше дали ще бием или паднем. Което въобще не се интересуваше от клуба.
Не харесвам Спас, ама си мисля, че сега е по-различно. Че нещо се прави.

Да да, прави се. Перат се пари, трупат се дългове и се точи БТК. Това се прави.
Спаско на колко мача е ходил? Сега намериха ли му телевизор да го гледа някъде?
Мач с най-големия дразнител припознатия Литекс второто полувреме 1 удар по посока на вратата и 0 във вратата. Коментарите просто са излишни. Статистиката в мачовете с отборите в първата шестица е потресаваща 4 загуби, четри равенства и само 2 победи с автогол и спорен гол в последните секунди на мача.

Върни се в “Левски”