popokutepetel написа:Ти на мач в западна европа ходил ли си през живота си?
Иначе карай си го така - Ама ние сме Левски у-а и сме най-големите фенове дет на всяка цена ще ходим да подкрепяме калпав президент с калпава политика и като резултат калпав отбор. После може спокойно да припознаваш щот това ще е резултата.
О, да...ако стадионът е празен, няма да се наложи да припознаваме. Клубът ще събере няколко милиона от дърветата и готово. Кой клуб печели пари от феновете си ? Апф, няма такова нещо, те си ги берат.
Когато публиката носи голям процент от бюджета на клуба, думата й ще е по-тежка и ръководството ще се вслушва.
А сега дали ще са 3000 или 0 все тая, никаква разлика. Всъщност, по-добре да са 0, защото като сложиш глобите, излиза, че клуба има да дава, а не да взима.
Хайде погледни от гледната точка на купувач. Състоянието на публиката, как ще ти повлияе при идеята да купиш клуба ?
popokutepetel написа:Нали даваш акъл да се пълни стадиона, че така се издържал отбора?
Всъщност колко даде за нещо свързано с отбора?
Не давам акъл, а просто казвам, че трябва и да дадем нещо.
Аз нямам възможност да съм на всеки мач на стадиона и ми е напълно ясно, че има много такива като мен. Срещу тях няма как да кажа нещо.
Всеки сезон съм с карта и си купувам фен артикули, щом искаш да си ги мерим.