futbolqga написа:metodito написа:Според теб, когато Люпко се изправи срещу Хасан Шаш, Шюкюр и компания, имаше ли адекватен отбор? Онзи отбор на Галатасарай беше много висока летва, обаче Люпко направи така, че да треперят до последно и ако не беше оня пропуск на Гонзо и онова леке Мондрагон...
Гошо Петков, Мъри Стоилов, Коловати, Топчо, Бисер Иванов, Головской, Гонзо, Пантелич, Мечо Телкийски, Драгич, Пелето - как може да кажеш, че не сме имали "адекватен отбор"?!
Не ме разбирай погрешно, но говорим за сериозна разлика в класите между отделните футболисти. Гонзо по-класен ли беше от Шюкюр? Легендата ми е един от големите любимци - потвърждение на това, че не е задължително да идваш от школата на Оксер или Барса и да струваш милиони, за да си супер... супер човек беше, но сега като футболист. Ами Георги Марков?
Бюлент Коркмаз, Ариф Ердем (Реал С.), Юмит Давала, заминал за Милано, играл в Интер и Милан, Шюкюр... няма смисъл да го споменавам. Петков-Мондрагон? lol, наистина ли?. Виж какво стана с тях. Къде играха те и къде Гонзо, Коловати и сие.
На хартия беше абсурдно да хванем ръка срещу Галатасарай, но чудото без малко да се случи. За съжаление, чудесата и в живота и във футбола...
Това беше звезден отбор на Галатасарай и общо взето гръбнака на националния им отбор, който на Евро 2000 стигнаха четвърт-финал. Та за този Галатасарай ли ми говориш? Същият отбор, който би на четвъртфиналите на ШЛ Реал Мадрид през сезон 2000-01, нали за него става дума.

През сезона, който ни отстаниха излязоха от групата си и се паднаха с Ливърпул, Рома и Барселона във втората групова част и можеш да видиш как са се справили...
https://en.wikipedia.org/wiki/2001%E2%8 ... ons_League