Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот futbolqga » 20 юни 2016 14:50

metodito написа:Според теб, когато Люпко се изправи срещу Хасан Шаш, Шюкюр и компания, имаше ли адекватен отбор? Онзи отбор на Галатасарай беше много висока летва, обаче Люпко направи така, че да треперят до последно и ако не беше оня пропуск на Гонзо и онова леке Мондрагон...

Гошо Петков, Мъри Стоилов, Коловати, Топчо, Бисер Иванов, Головской, Гонзо, Пантелич, Мечо Телкийски, Драгич, Пелето - как може да кажеш, че не сме имали "адекватен отбор"?!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 20 юни 2016 16:24

metodito написа:
drvasko98 написа:За лудите и чавдарци не знам, но в Европа никакъв срам няма да берем, щото ще е геройство ако вземем въобще едно Х-че срещу съперниците, които ще имаме. Като се има предвид че 20-ина дни преди мачовете ние нямаме отбор.

Аз пък съм обнадежден. Единственият проблем е липсата на Бедоя. Това е огромен проблем. Той беше не само добър футболист, но и много опитен. ;)

Имаме Венци, имаме вратар, имаме Веско и Роман, Мечката, Де Ноойер и Краев, сашковците. Нар и Адениджи не ги споменавам, щото в тяхно лице все едно нямаме футболисти. Люпко вече има идея, вервай ми.

Иначе дано ни се падне някой дребен отбор...

Според теб, когато Люпко се изправи срещу Хасан Шаш, Шюкюр и компания, имаше ли адекватен отбор? Онзи отбор на Галатасарай беше много висока летва, обаче Люпко направи така, че да треперят до последно и ако не беше оня пропуск на Гонзо и онова леке Мондрагон...

И нещо важно: не е важното толкова, че ще паднем, а как ще го направим. Тези мачове в Европа понякога ги надъхват за цял сезон... или ги сриват...

Е падна ни се Марибор. Как ти се струва? Не знам защо ама лисицата Любко май ще казва след мачовете "Добро сме играли, ама сме загубили".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2016 16:33

futbolqga написа:
metodito написа:Според теб, когато Люпко се изправи срещу Хасан Шаш, Шюкюр и компания, имаше ли адекватен отбор? Онзи отбор на Галатасарай беше много висока летва, обаче Люпко направи така, че да треперят до последно и ако не беше оня пропуск на Гонзо и онова леке Мондрагон...

Гошо Петков, Мъри Стоилов, Коловати, Топчо, Бисер Иванов, Головской, Гонзо, Пантелич, Мечо Телкийски, Драгич, Пелето - как може да кажеш, че не сме имали "адекватен отбор"?!

Не ме разбирай погрешно, но говорим за сериозна разлика в класите между отделните футболисти. Гонзо по-класен ли беше от Шюкюр? Легендата ми е един от големите любимци - потвърждение на това, че не е задължително да идваш от школата на Оксер или Барса и да струваш милиони, за да си супер... супер човек беше, но сега като футболист. Ами Георги Марков?

Бюлент Коркмаз, Ариф Ердем (Реал С.), Юмит Давала, заминал за Милано, играл в Интер и Милан, Шюкюр... няма смисъл да го споменавам. Петков-Мондрагон? lol, наистина ли?. Виж какво стана с тях. Къде играха те и къде Гонзо, Коловати и сие. ;)

На хартия беше абсурдно да хванем ръка срещу Галатасарай, но чудото без малко да се случи. За съжаление, чудесата и в живота и във футбола...

Това беше звезден отбор на Галатасарай и общо взето гръбнака на националния им отбор, който на Евро 2000 стигнаха четвърт-финал. Та за този Галатасарай ли ми говориш? Същият отбор, който би на четвъртфиналите на ШЛ Реал Мадрид през сезон 2000-01, нали за него става дума. :roll: През сезона, който ни отстаниха излязоха от групата си и се паднаха с Ливърпул, Рома и Барселона във втората групова част и можеш да видиш как са се справили... https://en.wikipedia.org/wiki/2001%E2%8 ... ons_League
Последна промяна от metodito на 20 юни 2016 16:54, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2016 16:37

popokutepetel написа:Е падна ни се Марибор. Как ти се струва? Не знам защо ама лисицата Любко май ще казва след мачовете "Добро сме играли, ама сме загубили".

Кошмарен жребий. :cry: Какво мога да кажа... Кошмарен. Ако беше скандинавски отбор... Ама балкански. Еми, кво пък сега. "Георги Аспарухов" пак ще се напълни. Ще има да се ядосваме и да коментираме. Нали знаеш experience освен преживяване, значи и "опит". Това му трябва на един отбор - трупане на опит.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2016 17:12

metodito написа:
Иначе аз искам Карабельов от Славия. Много е важно къде ще слага Петрович Краев. Аз продължавам да твърдя, че това момче е страшно талантливо. Просто някой като Майстора трябва да го хване. Да му поодърпа малко ушите, да го научи на тактика и да му вдъхне самочувствие.
Ако има нещо положително в кризата е, че ще видим малките на терена.

На пейката. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 юни 2016 17:30

metodito написа:
drvasko98 написа:За лудите и чавдарци не знам, но в Европа никакъв срам няма да берем, щото ще е геройство ако вземем въобще едно Х-че срещу съперниците, които ще имаме. Като се има предвид че 20-ина дни преди мачовете ние нямаме отбор.

Аз пък съм обнадежден. Единственият проблем е липсата на Бедоя. Това е огромен проблем. Той беше не само добър футболист, но и много опитен. ;)

Имаме Венци, имаме вратар, имаме Веско и Роман, Мечката, Де Ноойер и Краев, сашковците. Нар и Адениджи не ги споменавам, щото в тяхно лице все едно нямаме футболисти. Люпко вече има идея, вервай ми.

Иначе дано ни се падне някой дребен отбор...

Според теб, когато Люпко се изправи срещу Хасан Шаш, Шюкюр и компания, имаше ли адекватен отбор? Онзи отбор на Галатасарай беше много висока летва, обаче Люпко направи така, че да треперят до последно и ако не беше оня пропуск на Гонзо и онова леке Мондрагон...

И нещо важно: не е важното толкова, че ще паднем, а как ще го направим. Тези мачове в Европа понякога ги надъхват за цял сезон... или ги сриват...

Да, имаше. Няма никаква база за сравнение на класата. Равностоен отбор на Галатасарай - не, но напълно подреден и сглобен отбор от професионалисти - да. Дори Станислав Генчев, който се появи в първия мач изненадващо направи кариера каквато нито един от сегашния ни отбор не може да си представи. Това е тъжната истина. Не ми се ще да анализирам детайлно изброените от теб играчи само ще ти кажа, че с качествата които имат това би трябвало да са периферни играчи в един средняшки отбор, някои резерви, а ние ще изискваме от тях чудеса. Костадинов например с нищо не е по-добър от Бисер Иванов или Букарев, които бяха задължителния пълнеж в онези години. Само че от тях не искаше да водят отбора, а от Мечката очакваме да е основен играч. Ами това е разликата. А честно казано аз не виждам нищо особено в Бедоя. И не знам как може да се хвалят, че и да се съжалява за играчи, с които се класираме 7-ми в А група. А група през 2015 година, едно от най-слабите първенства в Европа

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2016 17:43

Петрович може да излъже словенците, но не това е най-важното.
По важното е, че няма да имаме надграждане, щото към момента отново се работи на парче.
Нема план, нема нищо.
Продължавам да смятам, че назначиха сърбина само за мачовете в Европа + - някой и друг кръг от Първенството.
Няма да го изтраят, а при сравнително негативни резултати в началото, най-вероятно ще заложим на Топчо да се оправя.
Което в крайна сметка ще е по добър вариант от Люпко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2016 17:58

Да, имаше. Няма никаква база за сравнение на класата. Равностоен отбор на Галатасарай - не, но напълно подреден и сглобен отбор от професионалисти - да. Дори Станислав Генчев, който се появи в първия мач изненадващо направи кариера каквато нито един от сегашния ни отбор не може да си представи. Това е тъжната истина. Не ми се ще да анализирам детайлно изброените от теб играчи само ще ти кажа, че с качествата които имат това би трябвало да са периферни играчи в един средняшки отбор, някои резерви, а ние ще изискваме от тях чудеса. Костадинов например с нищо не е по-добър от Бисер Иванов или Букарев, които бяха задължителния пълнеж в онези години. Само че от тях не искаше да водят отбора, а от Мечката очакваме да е основен играч. Ами това е разликата. А честно казано аз не виждам нищо особено в Бедоя. И не знам как може да се хвалят, че и да се съжалява за играчи, с които се класираме 7-ми в А група. А група през 2015 година, едно от най-слабите първенства в Европа[/quote] Еми, то поначало сравнението с морала на онези футболисти с тея сега... Онея са били закачили времето преди 90-те. Днес всичко им е чалга, кифли и пари.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2016 22:15

futbolqga написа:

Ми, спрямо онзи отбор на Галатасарай, си беше бая посредствен вашият отбор. Онези бяха супер класа, неслучайно 2002-а Турция стана 3-а в света.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2016 22:43

metodito написа:
Warped написа:Той Вутов се е сцепил от игрова практика 2 години. Има един добър от Пирин, него да вземат а не разни Менголо, Мапуку и тн

А питал ли си мениджърите? И те завалиите семейства хранят... Много ясно, че по-добре българин, който не му трябва време за адаптация, манталитета не му е на разглезена кифла и няма езикова бариера, ама няма...

Иначе аз искам Карабельов от Славия. Много е важно къде ще слага Петрович Краев. Аз продължавам да твърдя, че това момче е страшно талантливо. Просто някой като Майстора трябва да го хване. Да му поодърпа малко ушите, да го научи на тактика и да му вдъхне самочувствие.

Ако има нещо положително в кризата е, че ще видим малките на терена.

Голямото предимство на Люпко е, че се опитва да доразвива качествата на играчите с, които разполага.

Върни се в “Левски”