metodito написа:Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозникПринципно, като чуя "мога да играя навсякъде по атаката" и ми става ясно..
Важното е че на бой носи поне:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозникПринципно, като чуя "мога да играя навсякъде по атаката" и ми става ясно..
metodito написа:Nuke написа:metodito написа:Някой от откровено тролещите тук в последните страници ще се извини ли за това, което е писал за спортното ръководство?
Ако имаш мен предвид, нямам такова намерение. За мен Гонзо е простовато момче, което няма нужните качества да бъде спортен директор в Левски. Даже и ШЛ да спечелим, това мнение няма да се промени.
[offtopic]Не, колега. Под "тролене" разбирам хуленето във всеки пост без въобще да има някаква нужда от това. Не съм забелязал във всеки пост да го правиш. Че си е просто момче, никой не може да го отрече. Ама мисля, че през годините е показал коректност към "Левски". Ми това, което казваш за ШЛ... само говори, според мен, че не си обективен. Съжалявам, че го казвам. Аз искам оставката на Гонзо поради обективни причини - заради маоумията, сторени през миналата година. Ако ни вкара в ШЛ ще измие срама от миналата година. Вярвам, че Стоев може да ни вкара в групите на Лига Европа. Стоев е все още в "Левски" до голяма степен заради Гонзо. Факт! Така че, ако Стоев ни вкара в ЛЕ, Гонзо ще има също участие в това, така, както Наско има принос за Мъри. Без Наско, Мъри нямаше да е никога бил треньор на "Левски".[/offtopic]Това обяснява нещата.Защото се върна Г.Илиев.
Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозникПринципно, като чуя "мога да играя навсякъде по атаката" и ми става ясно...
Брей, това за Митидис звучи много добре. Дано да е вярно. Движението му по терена изглежда малко като на Аниете.
Е, то откъдето не е текло...Nuke написа:
Аз имах предвид, че Гонзо няма да стане по-НЕпростоват, ако спечелим ШЛ. Гонзи си е Гонзи.
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.
Мен мЪ кефи безкрайно как "Левски" и ЦСКА са с най-добрите школи у нас и как вечно се оглеждате откъде да гепите някой футболист, щото сте "Левски" и трябва да играе и..да си изгуби формата при вас
Betchualeng Arnaikem написа:
Сега.. че има хора, които си мислят, че видите ли професионален футболист е длъжен да стои просто за да показва лоялност.. това е другата гледна точка, доста смешна при това.
koisa написа:За Прохито не намери ли едно място.
zlatan написа:горе долу футболистите дойдоха ето го моя експериментален състав към днешна дата.
.............................................Йоргачевич..........................................
..........Минев......................Карнер.......???????????. Прохазка(не ми се иска да е бек ама на там отиват нещата)
.......Франси Нар..........Де Нойер.......Костадинов.............Краев(21 годишен)
....................................Бедоя.....................................
.............................????????????????????????????..........................
надявам се утре да сложа Александров до Карнер и да махна Сашо и да сложа Лукин или Лучин както е правилно на десния бек
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта