Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот hazard10 » 10 яну 2016 17:06

metodito написа:Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозник :mrgreen: Принципно, като чуя "мога да играя навсякъде по атаката" и ми става ясно..

Важното е че на бой носи поне: :lol: http://www.blitz.bg/sport/article/304732
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 яну 2016 18:25

metodito написа:
Nuke написа:
metodito написа:Някой от откровено тролещите тук в последните страници ще се извини ли за това, което е писал за спортното ръководство?

Ако имаш мен предвид, нямам такова намерение. За мен Гонзо е простовато момче, което няма нужните качества да бъде спортен директор в Левски. Даже и ШЛ да спечелим, това мнение няма да се промени.

[offtopic]Не, колега. Под "тролене" разбирам хуленето във всеки пост без въобще да има някаква нужда от това. Не съм забелязал във всеки пост да го правиш. Че си е просто момче, никой не може да го отрече. Ама мисля, че през годините е показал коректност към "Левски". Ми това, което казваш за ШЛ... само говори, според мен, че не си обективен. Съжалявам, че го казвам. Аз искам оставката на Гонзо поради обективни причини - заради маоумията, сторени през миналата година. Ако ни вкара в ШЛ ще измие срама от миналата година. Вярвам, че Стоев може да ни вкара в групите на Лига Европа. Стоев е все още в "Левски" до голяма степен заради Гонзо. Факт! Така че, ако Стоев ни вкара в ЛЕ, Гонзо ще има също участие в това, така, както Наско има принос за Мъри. Без Наско, Мъри нямаше да е никога бил треньор на "Левски".[/offtopic]

Защото се върна Г.Илиев. ;)
Това обяснява нещата.

Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозник :mrgreen: Принципно, като чуя "мога да играя навсякъде по атаката" и ми става ясно...

Брей, това за Митидис звучи много добре. Дано да е вярно. Движението му по терена изглежда малко като на Аниете.

Аз имах предвид, че Гонзо няма да стане по-НЕпростоват, ако спечелим ШЛ. Гонзи си е Гонзи. Че е дал много на Левски като футболист - за това не споря. Стоичков също е дал много на ЦСКА, а и на БГ футбола като цяло, обаче к'во да ти кажа...

Аз пък се радвам на новите централни защитници. Откога чакам да дойдат нормални хора на тоя пост...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2016 18:40

Nuke написа:
Аз имах предвид, че Гонзо няма да стане по-НЕпростоват, ако спечелим ШЛ. Гонзи си е Гонзи.
Е, то откъдето не е текло...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 яну 2016 19:31

Кашчей написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.

Мен мЪ кефи безкрайно как "Левски" и ЦСКА са с най-добрите школи у нас и как вечно се оглеждате откъде да гепите някой футболист, щото сте "Левски" и трябва да играе и..да си изгуби формата при вас :mrgreen:

Аз не съм казвал, че другите трябва да играят при нас. Е, за някои футболисти съм бил на мнение, че е желателно, но всеки фен си е пожелавал да види някого в любимия отбор, нали така?

Сега.. че има хора, които си мислят, че видите ли професионален футболист е длъжен да стои просто за да показва лоялност.. това е другата гледна точка, доста смешна при това.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 яну 2016 20:22

Betchualeng Arnaikem написа:
Сега.. че има хора, които си мислят, че видите ли професионален футболист е длъжен да стои просто за да показва лоялност.. това е другата гледна точка, доста смешна при това.

Ами...не знам. Има футболисти,които показаха лоялност към клубовете си. И не защото нямаха по-изгодни оферти.
Раул към Реал М,Пеле към Сантос,Б.Чарлтън към МЮ,Малдини и Барези към Милан... Не ми се търси повече,но има още.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 яну 2016 00:58

горе долу футболистите дойдоха ето го моя експериментален състав към днешна дата.

.............................................Йоргачевич..........................................

..........Минев......................Карнер.......???????????. Прохазка(не ми се иска да е бек ама на там отиват нещата)

.......Франси Нар..........Де Нойер.......Костадинов.............Краев(21 годишен)

....................................Бедоя.....................................

.............................????????????????????????????..........................

надявам се утре да сложа Александров до Карнер и да махна Сашо и да сложа Лукин или Лучин както е правилно на десния бек
Последна промяна от zlatan на 11 яну 2016 02:03, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 яну 2016 01:16

За Прохито не намери ли едно място. :|
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 яну 2016 02:03

koisa написа:За Прохито не намери ли едно място. :|

мали ,мали как съм могъл да го изтърва.Може би той ще е на бека,колкото и да не ми се иска да играе там.
LEVSKI_FOREVER

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 яну 2016 07:03

zlatan написа:горе долу футболистите дойдоха ето го моя експериментален състав към днешна дата.

.............................................Йоргачевич..........................................

..........Минев......................Карнер.......???????????. Прохазка(не ми се иска да е бек ама на там отиват нещата)

.......Франси Нар..........Де Нойер.......Костадинов.............Краев(21 годишен)

....................................Бедоя.....................................

.............................????????????????????????????..........................

надявам се утре да сложа Александров до Карнер и да махна Сашо и да сложа Лукин или Лучин както е правилно на десния бек

Объркал си десния и левия фланг, и името на играча е точно Лукин, оригинално Luchin, в румънския ch се използва рядко и винаги е преди i или e и се чете като к, за да се чете Лучин трябва да се пише Lucin, друг въпрос, че с първо име като Срджан явно име много српско в него:)

Върни се в “Левски”