Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 18:28

TodorT написа:Специално за вчерашния мач аз не обвинявам Тони Здравков. Какво е виновен човекът, че Туре и Божинов не могат да вкарат сами срещу вратаря ? Или какво е виновен, че Ангелов е тъпанар и не знае какво да прави с топката в нак. поле ? Иначе, че нямаме качествен треньор, така е. Ама и играчите са едни.... Просто някои не стават и това е! Милиев и Везалов колко тренера смениха и пак нищо... :?

Аз ли пуснах тоя ангилоф или Здравков ? Трябва да е изключително прост, за да не вижда, че ангилоф и за резерва не става. Защо взе Чмовш като пак ми пуска тоя ?
Аз ли пуснах Божинов ?
Аз ли направих селекцията ?
Той дори още не може да разбере, че бру е тотално далеч от футбола.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2014 18:49

За мен Здравков е главният виновник за загубата.

Не може с човек повече да нямаме една смислена атака, а само някви рискови подавания и центрирания.
Футболистите едвали са действали така на своя глава.
Ясно е, че това беше тактиката... С която безкрайно улеснихме останалият с човек по-малко съперник.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 19:11

THE G.A.M.E написа:Не може с човек повече да нямаме една смислена атака, а само някви рискови подавания и центрирания.
Футболистите едвали са действали така на своя глава.
Ясно е, че това беше тактиката... С която безкрайно улеснихме останалият с човек по-малко съперник.

При здравков няма тактика. Той разбира от тактика, колкото магаре от физика.
Той какво казва на всяко интервю ? "Трябваше да играем по земя и да стигаме до фланга и оттам да центрираме"
Само това знае. Това е ако е тактика........

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2014 19:23

Eminem написа:При здравков няма тактика. Той разбира от тактика, колкото магаре от физика.
Той какво казва на всяко интервю ? "Трябваше да играем по земя и да стигаме до фланга и оттам да центрираме"

Че той като "Гонзо" бре. :lol:

Онзи и той това им нареждал на играчите преди, като беше при нас - "Топката да се извежда максимално бързо на фланга, и от там центриране". :mrgreen:

Пък има ли хора в наказателно, колко човека, и кои по-точно да атакуват топката, на кои места да стоят, т'ва са странични неща.
Маловажни. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 19:30

THE G.A.M.E написа:Че той като "Гонзо" бре. :lol:

Онзи и той това им нареждал на играчите преди, като беше при нас - "Топката да се извежда максимално бързо на фланга, и от там центриране". :mrgreen:

Пък има ли хора в наказателно, колко човека, и кои по-точно да атакуват топката, на кои места да стоят, т'ва са странични неща.

Подробности. :lol: Важното е центрирания да има. Топката все някога ще рикошира в главата на някой или в крака му.
Иначе наистина и при Гонзо така играехме. :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2014 19:33

Eminem написа:
THE G.A.M.E написа:Че той като "Гонзо" бре. :lol:

Подробности. :lol: Важното е центрирания да има. Топката все някога ще рикошира в главата на някой или в крака му.
Иначе наистина и при Гонзо така играехме. :lol:

Е сега, ако се съберат двамцата поне няма да има "разнобой" в "тактическо" отношение . :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 19:35

фифи перото написа:Е сега, ако се съберат двамцата поне няма да има "разнобой" в "тактическо" отношение . :lol:

хахаха да. :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2014 19:40

Eminem написа:
фифи перото написа:Е сега, ако се съберат двамцата поне няма да има "разнобой" в "тактическо" отношение . :lol:

хахаха да. :lol:

То вече на смях ни избива, но трябва да бъдем "оптимисти"-и по-зле ще става ако това се случи.
Вчера още на полувремето писах тук, че ще берем ядове с палето, но чак такава чутовна глупост не бях очаквал.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 19:53

фифи перото написа:То вече на смях ни избива, но трябва да бъдем "оптимисти"-и по-зле ще става ако това се случи.
Вчера още на полувремето писах тук, че ще берем ядове с палето, но чак такава чутовна глупост не бях очаквал.

Ами ние сме свикнали вече с това положение, то е няколко години. Вече дори не мога да се ядосам.
Според мен, Гонзо има още доста да учи преди да се върне. А и не ми се иска батков и с него да се подиграе.
С батков няма как да не става по-зле. При него дъно няма, нито градация.
А от палето, всичко трябва да очакваш.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2014 20:25

Eminem написа:
фифи перото написа:То вече на смях ни избива, но трябва да бъдем "оптимисти"-и по-зле ще става ако това се случи.

Ами ние сме свикнали вече с това положение, то е няколко години. Вече дори не мога да се ядосам.
Според мен, Гонзо има още доста да учи преди да се върне. А и не ми се иска батков и с него да се подиграе.
С батков няма как да не става по-зле. При него дъно няма, нито градация.
А от палето, всичко трябва да очакваш.

Важното е , че Левски е вече на 100.
И въпреки всичко и всички ще го има.Не ми пука за титли, за купи.
Всеки има спадове и възходи.
Притеснява ме, че такив хора отблъскват младите от отбора.
И смятам, че това се прави целенасочено.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”