Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Warped » 06 яну 2018 12:55

1914.1902 написа:
Warped написа:

1914.1902 написа:2015/16 Левски до кое място стигна с Белаид ? :)

2-ри и защитата беше боклук... На колко точки след първия бяхме? А и като видиш кой беше 4 и 5ти става ясно

Левски беше по едно време и на първо място с няколко точки преднина . ;)
Отделно Белаид игра до зимата , а тогава отбора завърши на втора позиция с равни точки с първия . После вече отнеха точки от актива на сините .

Не се прекланяите пред такива фуболисти като Белаид, това е Левски все пак. (МОе мнение) През последните години с изключение на Топузаков и Митов не сме имали слаб треньор. На мнение съм, че в 80% от слабите резултати през последните години са виновни футболистите, нетолкова треньорите минали през Левски със силното изключение на Митов. Да кажат "Играем само с юноши и се борим за 6то място" аз лично ще съм съгласен.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2018 18:36

metodito написа:Ще ми кажеш ли какъв шанс беше даден на Топчо? Иначе за Петрович и Роси си прав. Единият наследи готов отбор, другият... абе не е баш сбирщайн, но нека така да го наречем... Петрович ни закара на първо място обаче. С Роси не сме оглавявали класирането. Лично, според мен, Разград на Херо е по-слаб от Лудогорец на чичо Гошо. Сега, като казвам и ще вземат да отстранят Милан :lol: . Що се отнася до хибрида... И преди и сега не са нищо особено.

Топчо си проведе подготовка. Взе играчи, доколкото му позволяваше бюджетът. На терена обаче бяхме трагедия, като резултати-също. Провал си е отвсякъде.
Първото място го постигна на полусезона и Стоев с оная, странната селекция. Не ми се влиза в стари спорове, аз съм против сърбина не зарад качествата му на терена, а по съвсем други причини.
Разград на Херо е различен отбор от онзи на Гошо. И е в процес на изграждане, ще видим докъде ще стигне. Милан ако не се освестят, ще ги думнат като стой, та гледай...
Тирето и преди , и сега са си типичен Литекс. С почерк на Литекс, то и няма как да е друго.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 19:30

Чета и направо не мога да повярвам колко много е паднал критерия на феновете.Но какъвто е отбора такива са му и феновете.Даже и някои се изказват ,че нямало да бъде голям проблем отпадането за купата от Тирето.Преди 20 години с такова мислене и такава аматьорска нагласа към успехите на отбора щяхте да ядете як бой и нямаше да ви дадат да помиришете трибуните камо ли да гледате мач на ЛЕВСКИ на живо.И като гледам и от този форум избяга публиката(както на стадиона).Тук последно време пишат около 7-8 човека.Форума да не е станал частен.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 19:53

Смяха ми се някои заради сравненията с Аталанта и как искам да играем като тях...

Тъпаци! Две нарушения, два жълти картона. Дева мафиотското ти първенство, дева!
Последна промяна от metodito на 06 яну 2018 20:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 19:56

Kris_men2000 написа:Чета и направо не мога да повярвам колко много е паднал критерия на феновете.Но какъвто е отбора такива са му и феновете.Даже и някои се изказват ,че нямало да бъде голям проблем отпадането за купата от Тирето.Преди 20 години с такова мислене и такава аматьорска нагласа към успехите на отбора щяхте да ядете як бой и нямаше да ви дадат да помиришете трибуните камо ли да гледате мач на ЛЕВСКИ на живо.И като гледам и от този форум избяга публиката(както на стадиона).Тук последно време пишат около 7-8 човека.Форума да не е станал частен.

Човек, сега ще ти дам сравнение с това, което е и това, за което говориш. Това, което направиха Боримитов е все едно земетресение. Значи. Застанали сме пред срутената ни къща, ма тухла върху тухла няма, сега майсторите дошли да я почват от нулата, а ти търчиш насам-натам и ми разправяш как искаш испански плочки в банята. Въобще, осъзнаваш ли това, което направиха Митов и Боримиров? И Пелето, но там е дълга темата...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 20:05

Съгласен съм с теб но щом ще се прави нова къща нека да е с класи по добра от първата която имахме.А не да правим колиба а след това да преправяме колибата и да искаме да е направим палат.Няма как да стане.А и нали знаеш ,че за новата къща трябваше да се извикат старите майстори.А те са двама,Мъри Стоилов и Наско Сираков.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 20:06

sin4ec написа: Топчо си проведе подготовка....

Времето ще покаже. Доколкото помня относно играчите също саботираха Топчо. Единствено Давид му докарах от тея де иска.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 20:07

Kris_men2000 написа:Съгласен съм с теб но щом ще се прави нова къща нека да е с класи по добра от първата която имахме.А не да правим колиба а след това да преправяме колибата и да искаме да е направим палат.Няма как да стане.А и нали знаеш ,че за новата къща трябваше да се извикат старите майстори.А те са двама,Мъри Стоилов и Наско Сираков.

И аз имам забележки, но от нас не зависи нищо. Дай да свърши сезона, тогава вадим тефтера, теглим чертата и гледаме.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2018 20:14

Kris_men2000 написа:Съгласен съм с теб но щом ще се прави нова къща нека да е с класи по добра от първата която имахме.А не да правим колиба а след това да преправяме колибата и да искаме да е направим палат.Няма как да стане.А и нали знаеш ,че за новата къща трябваше да се извикат старите майстори.А те са двама,Мъри Стоилов и Наско Сираков.

Искаш да кажеш, че Роси по-малко го разбира футбола от тандема СС ?
Не е сериозно. А и с дърти курви нов бардак не се прави. Левски си върви по пътя. Роси трябва да е тренер поне още година. Всичко друго е безумие.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 20:31

А ми ако сравним първите години на СС в Астана и първата година на Роси в ЛЕВСКИ разликата е очевадна и просто СС е с класи над него.На непознато място, среда и начин на живот СС се справя много по добре от Роси.Факт.Само не ми давай примери за периода му в националният и Тирето демек Литекс.Там нищо не зависеше от него.Където има пълната власт и доверие винаги се е доказал на много високо европейско ниво.А Роси КОГА и къде се е доказал за 25 години треньорство.Мъри за половината време е постигнал толкова колкото Роси за два века няма даже и да го доближи камо ли да го настигне.

Върни се в “Левски”