Мнениеот Serafim » 05 яну 2018 12:12
Хващате се за всичко, което прочетете. Особено тази тъпа статия от Топспорт, в която се оптиват да държат сметка на Роси, че бил далече от Левски. Че то целия отбор се събира на 7ми януари, какво очакват да прави Роси в София, при условие, че следващия офиц. мач е след месец и половина? Да иснпекетира съблекалнята и тревното покритие? Хванаха се всички като удавници за това, че не бил отговарял на имейлите на Букарев. Ебати тъпата новина.
Колкото до трансферите - аз мисля, че се работи много правилно. Роси е дал списък по постове и характеристики на играчите, Букарев (или който и да е друг от клуба) отива, наблюдава, набелязва. От там Роси се запознава с неговите качества, а в идеални условия - играча идва на проби, трньора го вижда на живо и преценява дали става или не. Помните ли онзи бразилец, дето дойде за две седмици? Вие си мислите, че Роси е казал, че иска един висок и рус за нападател, един черен и здрав за опорен халф и един по-бърз от Горанов за ляв бек и толкова, каквото му доведат, това ще е.
Единствения проблем, естествено е времето. Обаче трябва да е ясно, че Левски не е приоритет за играчи, като онзи швед от Малмьо. Левски е алтернатива, сред многото. За такива, като Обертан, чиито кариери са стремглаво надолу, е идеален отбор. Също и за застаряващи, като Гомес. За стрелеца от Секунда съща, защото и да иде в Примера, ще се бори за оцеляване. Обаче пък той има дебела цена. Ако продадат Мапуку ще има пари за него.
В подкрепа на твърдението ми и очакването, че ще има играчи на проби по време на лагера в Малта, е трансфера на Белаид. Дори той тренира известно време с отбора, преди да подпише. По времето на Гонзо и общо-взето всеки един треньор от последните години Аимен щеше директно да подпише, без да кара пробен период.
Честно, имам чувството, че повечето хора (вкл. фенове и "легенди") искат драма около Левски, вместо отбора да се стабилизира и да започне да функционира като европейски такъв и в един момент се дразнят, след като се появи човек, които явно не обича да драматизира и да пада на нивото на всички и да дава зелена светлина за хулене по рефери, формати, противника, президена на БФС, президентите на другите клубове и тн., a просто иска да си върши работата, доколкото може и доколкото условията позволяват.