Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 01 яну 2018 17:55

metodito написа:В последните няколко години, според мен имаше един, който заслужава като спортни качества да носи свещената фланелка с номер девет, но за съжаление е/беше чорбар: Камбуров. Добър краен бг защитник. Веднага ти казвам: Недялков.

Посочваш играчи(включително и Манолев), които НИКОГА не биха се оказали в Левски!!! Тук РЕАЛНОСТИ ли обсъждаме или "фентъзи" роман? Приказки на братя Грим?
Впрочем, колко време изкара "чорбаря" Камбуров в чорбата???
Посочваш ми играчи от миналото. Аз те питам за играчи от настоящето.
Аз, пък, ще ти кажа, че В.Минев не е и на половината от Лусио Вагнер. Телкийски не може да се сравнява с един Бардон.
За мен Д.Мюлдер е по-качествен от Миланов. Тъй, че...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2018 18:15

Е, питаш, казвам ти, човек. Не разбирам.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 яну 2018 18:30

metodito написа:Пак казвам, не говоря за школата, а въобще български футболисти. След това не ме питай поименно. Де да знам. Има много фактори за успеха/неуспеха на един футболист. Може да е добър, но да се провали в "Левски". Или обратното. Един Емил Ангелов да не е бил Меси? А Топчо на времето? Гонзо? Мечо? Веско? Иванков ме е изкарвал от нерви с излизанията си. За да се превърне в това, което беше. Разбираш ли, те не пробват даже. Първа опция за дадена позиция, по дефолт чужденец. Втора опция, също.

В последните няколко години, според мен имаше един, който заслужава като спортни качества да носи свещената фланелка с номер девет, но за съжаление е/беше чорбар: Камбуров. Добър краен бг защитник. Веднага ти казвам: Недялков. Жалко, че не остана в Европа... Друг добър краен бг защитник: Живко. Друг състезател, който се представяше добре като краен защитник: Манолев. Вече е на години обаче...

Една забележка. Не искам да е самоцелно налагането на бг играчи, но с наемници, първо, това не е устойчиво развитие. За един бг играч да играе на Герена е чест. За един чужденец, стъпка в провалената му/залязващата кариера, обикновено. След това, в историята на клуба ще има празно място. Чужденците не са оттук и са за малко. Рядкост са такива като Прохи, на които им харесва да са тук и не играят с досада. Добър-лош, името на Роман ще остане в новата история на клуба.

Има и психологична страна: сплотения колектив. Един международен сбирщайн по-трудно се сплотява. Но това са странични неща. И разбира се фонд работна заплата. Всички тея калъфки са излязли милиони. Ми то и с българи предимно в състава може. Що трябва да се харчат толко пари.

Изненадан съм, че този път си пропуснал да споменеш Балтанов. :)
Според мен в останалите отбори (изключвам Лудогорец и тире) няма български играчи с качества и класа да играят в Левски. Дори Неделев и Цветков дето ни отказаха.

Честита Нова година на всички. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2018 19:00

Честита!

Балтанов не го споменах, понеже блу-то ме пита за крайни защитници. Според мен Недялков е супер. На Манолев какво му има? Иначе, нито ти нито аз можем да кажем, дали няма на 100%, просто защото не е заиграл при нас. Не знаеш откъде ще изскочи заека, но трябва да имаме скаути, които да ходят на мачове, да гледат и следят със седмици и месеци представянето на даден играч. Без значение от националността им, масово играчите, идващи в "Левски" не са били следени. А според теб Мапуку и Буш имат ли качества да играят в "Левски"? Иначе, според мен (за съжаление) един Горанов няма качествата за "Левски". Но го казвам сега. Преди не съм можел да го кажа...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 яну 2018 19:45

metodito написа:Честита!

Балтанов не го споменах, понеже блу-то ме пита за крайни защитници. Според мен Недялков е супер. На Манолев какво му има? Иначе, нито ти нито аз можем да кажем, дали няма на 100%, просто защото не е заиграл при нас. Не знаеш откъде ще изскочи заека, но трябва да имаме скаути, които да ходят на мачове, да гледат и следят със седмици и месеци представянето на даден играч. Без значение от националността им, масово играчите, идващи в "Левски" не са били следени. А според теб Мапуку и Буш имат ли качества да играят в "Левски"? Иначе, според мен (за съжаление) един Горанов няма качествата за "Левски". Но го казвам сега. Преди не съм можел да го кажа...

Е стига с тези Недялков и Манолев, де!!! Те НИКОГА не са били вариант за нас!!! Все едно да обсъждаме Марсело, Карбахал или Кимих...
Тези са оранжево-червени и в червата и НИКОГА не биха пожелали да играят при нас. Кво ги дъвчем само тука???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2018 20:06

Е, просто казвам.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 яну 2018 20:44

Какво има въобще да обсъждаме БГ футболистите, не знам. Методи само това дъвче в последно - как да сме налагали бг играчи, вместо чуждестранни ментета. Първо - погледнете националния ни отбор. Качествените играчи се броят на пръстите на едната ни ръка, останалото е тотал щета. Лудогорец ако купят целия национален отбор дали ще имат подобни успехи в ППЛ или в ЕКТ?
Ментетата бяха запазена марка на Гонзо и Тонев. Къде заради комисионни, къде просто ей така, да вземат някакъв играч.
Сега ще ми каже "да, ама юношите". Да, ама те са крайно неподготвени. И физически и тактически. Мислите ли, че Роси щеше да се натиска за дефанзивен халф, ако в Найденов имаше голям потенциал?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 яну 2018 21:45

Serafim написа:Ментетата бяха запазена марка на Гонзо и Тонев. Къде заради комисионни, къде просто ей така, да вземат някакъв играч.

Недей, че да не ти изброя що ментета преминаха през отбора по време на "великия директор" Наско Сираков.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2018 22:55

Serafim написа:Какво има въобще да обсъждаме БГ футболистите, не знам.

Не е истина подобно изказване. Особено на фона на последните години и "постиженията" ни. Как да е. Толкова неща са сбъркани в този клуб, че това е направо бял кахър.

Просто изказвам мнение. И... да, държа на него. Но вярвам, че времето ще ме подкрепи. Последният значим успех на европейската сцена ([offtopic]https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/tazi-luda-sinia-vecher-423392[/offtopic]) този клуб го постигна с трима чужденци в състава. През целият сезон тогава не бяха много повече чак толкова. Говорете каквото искате. Един треньор... защо пък само един...? ни показаха рецептата. Изгубили идентичност, ще тънем в посредственост. Хоуг. Извинявам се за досадата и спирам да досаждам с тази тема.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2018 23:15

И нещо последно. Един приятел ме упреква как не съм викал за Лудогорец в Европа, та те били "български отбор". Ми, не мога. Български клуб са, но не и отбор. Просто не мога да се "свържа". А аз не съм "анти". Даже, когато Милан играха с ЦСКА (R.I.P.), въпреки, че съм фен на Милан и фен на "Левски", стисках палци на ЦСКА.. или поне не бях срещу тях. Българин съм.... Какво е българското в разградския отбор?

Върни се в “Левски”