Наздраве за всички успехи, които ни чакат догодина и до амина!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Весела Нова година! Много радост през новата година на всички левскари! На всеки му се иска неговото дете да е най-хубавото, но не е дадено. Да си обичаме отбора и да чакаме с надежда кога грозното пате ще се превърне в достолепен лебед! А който иска принцеса, ще трябва да целуне с обич пъпчивата жаба
.
- Kris_men2000
Очаквам догодина да видя красив син лебед а не грозно жълто пате.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
wilge написа:защо написа:Не знам дали е вярно, ама съм сигурен, че Роси хич не е ентусиазиран от възможността лично да прави или поне да контролира селекцията. Човекът е свикнал, като дойде в отбора, попълненията да са там, с качества, каквито е поръчал и каквито са били възможностите на отбора да намери, а не да го товарят и с работата на техническия директор. И може би демонстрира, че не са се пазарили така.
Според вътрешните правила Роси посочва параметрите (на кои постове какви хора му трябват), скаутското звено намират, наблюдават и докладват, Роси одобрява, Лъчо Танев поема сделката и я финализира с Евгени Русев и Букарев. При сериозни суми или известни играчи се намесва Спас Русев. Така е при нас. При вас действително треньора не се занимава с трансфери. Не защото не му е работа, а защото няма думата. Там Г.Г. купува без да пита. Факт е, че трансферите му обикновено са успешни.
Каквото ще става, ще е след 3- ти януари. Тогава, мисля, че отваря пазара. Нали се хвалят, че са започнали от септември да търсят играчи. Би трябвало да са на финалната права. Ако ли не...Аут за несправяне с работата. Отделно, Спас обеща още един от ранга на Обертан и двама с визитката на Гомес. По разните сайтове се спекулира с различни имена. Но всичките в дефанса. За нападател само намекват за освобождаване на Буш и Мапуку. Или стриктно се пази тайна, или тези хубавци ще ги гледаме и пролетта.
За мен проблемът на отбора не е в Буш и Мапуку. И двамата не са лоши футболисти, а ако е вярно това, че Мапуку е без почивка и на индивидуален тренировъчен план за влизане във форма вероятно на пролет ще е добре и физически. Проблемът на отбора е в средата на терена. Основна задача да изнася топката е дадена на Гомез, който обаче от една страна стои прекалено назад, а от друга играе прекалено, прекалено бавно. На какво се дължи това предстои да видим, но е възможно причината да е недобро сработване на отбора и мудната игра без топка. Но на Левски му трябва още един стабилен дефанзивен халф. Проблемът с левия фланг е ясен и видим за всички, а реално и десния не е на кой знае какво ниво предвид, че Прохаска няма необходимата техника, че да е крило.
- damyanov1963
Велев: Левски трябва да е като Лудогорец
Nov sport
Nov sport
11 часа назад
Последният треньор, който е правил Левски шампион - Емил Велев, пожела успех на „сините“ в навечерието на новата година.
Кокала има своята рецепта за успех, но подкрепя отбора по начина, по който е тръгнал в момента.
„Аз съм потомствен левскар, искам най-доброто за този отбор. Няма значение къде работя в момента, важното е „сините“ да са добре.
Мисля, че в последно време се работи професионално. Нека да дадем време на Делио Роси направи нещата, които вижда за Левски. Така е правилно“, коментира специалистът пред „Меридиан Мач“.
„Много се говори за това дали в отбора трябва за играят българи или чужденци. Времената обаче се променят. Аз нямам проблем с това.
Важното е Левски да е шампион, независимо дали с юноши или с чужденци. Вижте какво прави Лудогорец. Имат много силен отбор само с чужденци.
Нека Левски бъде като Лудогорец, само да печели постоянно. Така може да мачкаме всички в България. Желая им го в навечерието на нова година“, обяви още Емил Велев.
Щастлива Нова Година и от мен!
Наздраве!
Nov sport
Nov sport
11 часа назад
Последният треньор, който е правил Левски шампион - Емил Велев, пожела успех на „сините“ в навечерието на новата година.
Кокала има своята рецепта за успех, но подкрепя отбора по начина, по който е тръгнал в момента.
„Аз съм потомствен левскар, искам най-доброто за този отбор. Няма значение къде работя в момента, важното е „сините“ да са добре.
Мисля, че в последно време се работи професионално. Нека да дадем време на Делио Роси направи нещата, които вижда за Левски. Така е правилно“, коментира специалистът пред „Меридиан Мач“.
„Много се говори за това дали в отбора трябва за играят българи или чужденци. Времената обаче се променят. Аз нямам проблем с това.
Важното е Левски да е шампион, независимо дали с юноши или с чужденци. Вижте какво прави Лудогорец. Имат много силен отбор само с чужденци.
Нека Левски бъде като Лудогорец, само да печели постоянно. Така може да мачкаме всички в България. Желая им го в навечерието на нова година“, обяви още Емил Велев.
Щастлива Нова Година и от мен!
Наздраве!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Кокала да замезва от време на време. Това остава, да сте 100 процента мангусти
Леевски, оле
- metodito
- Контакти:
Аз пък искам да виждам "български" "Левски". Всяка година обираме калъфките с чужденци, които не са с нищо по-добри от българи. В момента има общо взето двама чужденци, които са класа, която не може да намерим в България: Давид и Холмар. Ако Жорди беше с пет години по-млад, щях да кажа и Гомес. Нито Габи изглежда като извънземен, нито сърба, да не говорим за Буш и Мапуку. Да се вземат чужденци, които не може да изкараме от българските школи. Като Дембеле, като Дъстли, като Жо и Зе...
А Кокала според мен с това изказване се опита да замаже плюването де изплю около пренебрегването на неговия човек. Късно е либе за китка.
А Кокала според мен с това изказване се опита да замаже плюването де изплю около пренебрегването на неговия човек. Късно е либе за китка.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Аз пък искам да виждам "български" "Левски". Всяка година обираме калъфките с чужденци, които не са с нищо по-добри от българи. В момента има общо взето двама чужденци, които са класа, която не може да намерим в България: Давид и Холмар. Ако Жорди беше с пет години по-млад, щях да кажа и Гомес. Нито Габи изглежда като извънземен, нито сърба, да не говорим за Буш и Мапуку. Да се вземат чужденци, които не може да изкараме от българските школи. Като Дембеле, като Дъстли, като Жо и Зе...
Кога школата на Левски ще изкара кадърен десен защитник? Или ляв? За център-нападател, пък, хич не ми се говори!!!
Предложи един кадърен ЦН: българин и да става за Левски!! И много моля да не ми предлагаш разни Будиновци, Димитровци, Андоновци и Домовчиевци... Или, пък, разни джуджета като Ил.Димитров и Ст.Иванов...
Същото се отнася за крайни защитници. Ама, ако може, без разни изплющяци като Тилевци-милевци и други подобни!
Централен син нападател нямаме от времето на ....Наско, който беше повече от централен, не беше само консуматор, а и креативен халф.
Ако някой се опита да оспори ролята на Наско като централен нападател, ще му припомня многото му голове с глава барабар двата му гола с глава срещу световни шампиони на световни първенства. А на мача в Сплит игра бек - 2 номер.
Ако някой се опита да оспори ролята на Наско като централен нападател, ще му припомня многото му голове с глава барабар двата му гола с глава срещу световни шампиони на световни първенства. А на мача в Сплит игра бек - 2 номер.
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Кога школата на Левски ще изкара кадърен десен защитник? Или ляв? За център-нападател, пък, хич не ми се говори!!!
Предложи един кадърен ЦН: българин и да става за Левски!! И много моля да не ми предлагаш разни Будиновци, Димитровци, Андоновци и Домовчиевци... Или, пък, разни джуджета като Ил.Димитров и Ст.Иванов...
Същото се отнася за крайни защитници. Ама, ако може, без разни изплющяци като Тилевци-милевци и други подобни!
Пак казвам, не говоря за школата, а въобще български футболисти. След това не ме питай поименно. Де да знам. Има много фактори за успеха/неуспеха на един футболист. Може да е добър, но да се провали в "Левски". Или обратното. Един Емил Ангелов да не е бил Меси? А Топчо на времето? Гонзо? Мечо? Веско? Иванков ме е изкарвал от нерви с излизанията си. За да се превърне в това, което беше. Разбираш ли, те не пробват даже. Първа опция за дадена позиция, по дефолт чужденец. Втора опция, също.
В последните няколко години, според мен имаше един, който заслужава като спортни качества да носи свещената фланелка с номер девет, но за съжаление е/беше чорбар: Камбуров. Добър краен бг защитник. Веднага ти казвам: Недялков. Жалко, че не остана в Европа... Друг добър краен бг защитник: Живко. Друг състезател, който се представяше добре като краен защитник: Манолев. Вече е на години обаче...
Една забележка. Не искам да е самоцелно налагането на бг играчи, но с наемници, първо, това не е устойчиво развитие. За един бг играч да играе на Герена е чест. За един чужденец, стъпка в провалената му/залязващата кариера, обикновено. След това, в историята на клуба ще има празно място. Чужденците не са оттук и са за малко. Рядкост са такива като Прохи, на които им харесва да са тук и не играят с досада. Добър-лош, името на Роман ще остане в новата история на клуба.
Има и психологична страна: сплотения колектив. Един международен сбирщайн по-трудно се сплотява. Но това са странични неща. И разбира се фонд работна заплата. Всички тея калъфки са излязли милиони. Ми то и с българи предимно в състава може. Що трябва да се харчат толко пари.
Последна промяна от metodito на 01 яну 2018 17:37, променено общо 1 път.
Сериозни промени в администрацията на Левски ще бъдат обявени съвсем скоро, съобщава Блиц. Някои от тях вече са направени, но не са афиширани в публичното пространство. "Сините" имат нов маркетингов директор. На мястото на Асен Василев е назначен друг човек. Очаква се новият шеф да разработи някои звена, като едно от тях е клубният магазин.
Той не е в най-доброто си състояние и артикулите в момента в магазина са силно ограничени. Това е и заради смяната на доставчиците на екипировката. До края на сезона Левски ще играе с Joma, а след това влиза в сила договорът с Nike.
Предстоят още промени и в други части на администрацията. Всичко е координирано между новия шеф Асен Букарев и изпълнителния директор Красимир Иванов.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !