Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 19 дек 2017 12:07

Цецо Чука написа:
JackPackage написа:Вие че може да ги биете - можете, но въпроса по-скоро е дали мача ще се играе или ще има "чичо Венци" :roll: :? :lol:

Изображение

Ти подценяваш много Чичо Венци, ако си мислиш че той печели само като печели.
Чичо Венци печели при всяко едно положение, независимо дали отбора му бие, пада или завършва наравно. :) :)
Резултата на терена няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО отношение към стабилността на паричните потоци.

И това е така, но няма да се изненадам на 2:0 в Пловдив и 3:0 в София за домакините, а и има едни мачове за първенство - на вас ще ви трябват точки на първата 6-ца, той ще има точки за раздаване....та има много неизвестни в уравнението :roll: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 19 дек 2017 12:17

JackPackage написа:И това е така, но няма да се изненадам на 2:0 в Пловдив и 3:0 в София за домакините, а и има едни мачове за първенство - на вас ще ви трябват точки на първата 6-ца, той ще има точки за раздаване....та има много неизвестни в уравнението :roll: :lol:

3:0 можем да паднем от Славия където и да било само ако играем с 5 човека.

Освен това ние през пролетта нямаме мач за първенство със Славия.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 дек 2017 12:21

Казах ви, че ще се паднете с нас, стегайте се!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 дек 2017 12:35

Левски ще умори доста ЦСКА-София в петте мача и ще ни направи отново шампиони !
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2017 12:58

metodito написа:тъспор ни чете: https://topsport.bg/levski/delio-rosi-s ... evski.html

Винаги съм се маел как, аджеба, братята журналя успяват да узнаят какво възнамерява да прави даден треньор, хеле пък като дойде реч за разни тактически прийоми. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2017 13:18

TristaNNN написа:
metodito написа:тъспор ни чете: https://topsport.bg/levski/delio-rosi-s ... evski.html

Винаги съм се маел как, аджеба, братята журналя успяват да узнаят какво възнамерява да прави даден треньор, хеле пък като дойде реч за разни тактически прийоми. :roll:

Както казваше един пич от GoT
Someone told. Someone always tells.
Я някой масажист им е братчед, я някой футболист им е комшия, все някаква връзка намират, предполагам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 дек 2017 13:22

тирето в два мача може и да ги подхлъзнем ако няма яки съдийски тесли. Смятам Роси си знае работата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 19 дек 2017 14:05

metodito написа:
alexdb написа:Ми схема с трима централни може да е много неща ;) . Вкл. и тройно подсигуряване. Ако си гледал мача на националния с Беларус тия играха точно в схема с трима централни като в защита играеха 5-4-1. Със същата схема Радуканов дръпна на тирейци две точки на армията. Изобщо схемата с трима защитници може да означава всичко. Зависи от треньора какво ще иска да направи.

Ами, да, всичко може да е, но с трима защитника, обикновено значи с трима защитника. Виж, с трима централни... хм... С едно 5-3-1-1 бихме били железни в защита, но реално и сега сме такива. Баси колко години имахме проблем отзад след пенсионирането на Топчо, а днес имаме трима добри централни защитници. Но съм убеден, че 3-5-2 в България никой не може да си позволи, даже и Лудогорец, въпреки, че имат двама много добри бека. Иска се много, наистина много добри в тактическо и бегово отношение футболисти. Гледам Юве примерно. Те всички са някакви машини и могат да играят сигурно 2х90 минути. Е, засега са само дъвчения. Мисля, че и със сегашната тактика сме си ок. Това, което е нужно да намерим добра девятка, да се позабързаме и да има присъствие в наказателното. Просто на няколко пъти се случва, отива Габи на крилото, оглежда се да я хвърли в наказателното и там... НИКОЙ. И се налага да връща, мачкат топката, докато някой тръгне да влиза.

Надявам се Роман да преподпише и да направи един много силен полусезон. Интересно ми е също дали Белмонт ще покаже качества. Засега и той и холандеца са ми малко като мухи без глави, ама то си спомням как в началото и се чудих какво правят в "Левски" Бедоя и Аниете... Особено Пепе като слагаше Бедоя на крилото... :o

3-5-2 се играе с 3 централни защитника!!!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 дек 2017 14:09

Не мога да разбера тая глупост, че трябва да се играят и двата мача на Васил Левски. Все едно като се паднат Челси и Арсенал двата мача да са на Уембли. Тая тъпотия отнема предимството и на двата отбора. Оабаче ощетява най-много нас. Едно, че напоследък играем супер слабо на националния, другото, че сме домакин на реванша. Няма нужда да обяснявам, че когато се срещат що годе равностойни отбори, винаги си фаворит когато домакинстваш на реванша. В такива ситуации на 90 % продължаваш. Ние обаче губим това предимство, защото няма да играем на нашия стадион. Ще играем на стадион, където не можахме да вкараме гол дори на Бистрица, който е отбора с най-слаба защита в супер силното ни първенство. Ръководството да започне още от сега да оправя тая идиотия, а не оня бастун Букарев да обяснява, че няма проблем да се играе на Васил Левски. Проблем няма, но за тирето. При тях дали на националния, дали на армията, дали в Ловеч няма никакво значение. При нас ситуацията е съвсем различна.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 19 дек 2017 14:20

ChuckNorris написа:Не мога да разбера тая глупост, че трябва да се играят и двата мача на Васил Левски. Все едно като се паднат Челси и Арсенал двата мача да са на Уембли. Тая тъпотия отнема предимството и на двата отбора. Оабаче ощетява най-много нас. Едно, че напоследък играем супер слабо на националния, другото, че сме домакин на реванша. Няма нужда да обяснявам, че когато се срещат що годе равностойни отбори, винаги си фаворит когато домакинстваш на реванша. В такива ситуации на 90 % продължаваш. Ние обаче губим това предимство, защото няма да играем на нашия стадион. Ще играем на стадион, където не можахме да вкараме гол дори на Бистрица, който е отбора с най-слаба защита в супер силното ни първенство. Ръководството да започне още от сега да оправя тая идиотия, а не оня бастун Букарев да обяснява, че няма проблем да се играе на Васил Левски. Проблем няма, но за тирето. При тях дали на националния, дали на армията, дали в Ловеч няма никакво значение. При нас ситуацията е съвсем различна.

Ако сте отбор с претенции, какво значение има къде ще играеш, с кого ще играеш, и по-какъв начин.

Върни се в “Левски”